Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
-
-
művésznő4
senior tag
válasz nem_tom #3764 üzenetére
Igen, itt! És nagyon boldog vagyok azóta...
Ne haragudj, de nevet (vagyis nicket) nem mondanék, szeretnénk "titokban" maradni a publikum előtt...szerk: Jah, akkor bocsi...én azt hittem, hogy általánosan az internetre érted...
Bár én még mindig idegenkedem tőle... Szerintem egyszerűen csak mázlim volt. Ritka dolog, mikor 2 ember ennyire egymásra talál, úgy hogy előtte csak egy monitorral beszélgettek...
A chat.hu-t és társait pedig egyenesen elítélem... Jóó, lehet, hogy valakinek bejön az ilyesmi, de az biztos, hogy nem nekem való...
Az ott lévő emberek szerintem csak végső elkeseredésükben fordulnak oda...
Elnézést, ha ezzel megbántottam valakit! Ez csak szimplán személyes vélemény...[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
De jó neked.
Azok az emberek, nem csak végső elkeseredésükben mennek oda. A nagy része csak szórakozik. Ott megbízható embert nem találsz.
[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
OK, Wictor! Köszi szépen! Közben rátaláltam a te fotódra is. Egész helyes buksid van. Egyébként nem értem, hogy miféle regisztrációról beszéltél?? Én erre gondoltam.
Művésznő, mindkettőtöknek gratulálok! Csak nem neki készült a film?
IN GOD WE TRUST!
-
moha21
veterán
válasz nem_tom #3774 üzenetére
Ámokfutók - Szomorú szamuráj
Tessék ez lesz a következő szint.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Killer01
őstag
Azér' ez mocsokság, itt mindenki stíröli a másik képét, én meg egyedül az Anyunkat láttam képen, mert megtisztelt vele és elküldte. Jöhetnek priviben az iwiw linkek, (aki érdemesnek tart rá) ígérem mindenkit felveszek
-
Wictor
őstag
válasz Killer01 #3778 üzenetére
Mert, a lány képét nem láttad, Apus? Megtiszteltelek vele, elküldtem...
talmida: azt nem_tom-nak írtam volna, csak közben módosítottam a hozzászólása miatt az enyémet. Elnézést, csak nem írtam oda, hogy kinek szól a hsz. Egyébként meg köszönöm, de nekem akkor volt helyes buksim, amikor megszülettem. Azóta torzul elfele...
z0d1: bárcsak valóban megtehetném...
művésznő: Csibe gondolom tud a PH-s szerelmedről. Kifaggathatom?
[ Szerkesztve ]
-
művésznő4
senior tag
-
Bocaa
senior tag
Nem képzeltem ,h 3000 hszt megél a töpik de 200-at se néztem ki belőlle
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bling95
őstag
na megjöttem. 0-0 lett az eredmény egyébként egész jóvolt, sok ember volt meg minden.. csak kicsit berekedtem
-
z0d1AK
nagyúr
Erről a megállapításról is lemaradtál több mint 3700 hozzászólással
Én már az elején megmondtam.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Klemens
őstag
Na, sziasztok! Élőben jelentkezem innen az... ágybamból.
A mai party elmaradt. Akiben még volt az utolsó reményem, lebetegedett és a Studio elmaradt. Utána úgy volt, hogy megyek Rio-ba, de este el is aludtam meg nem akartam, hogy csak az legyen, hogy szét fagyok meg stb... és oda sem mentem.
Legfeljebb majd 1 hét múlva Dokk Club vagy nem tudom."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest