Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Reedly


Reedly
tag

Én most rendeltem egy ilyet. :) Pár nap múlva kapom kézhez, de ennyi pénzért nagyon jónak tűnik a külföldi és itthoni tesztek alapján.

(#2) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Hardveres téren nem szerénykedik. Quad Core Cortex A53 kialakítású MT6737 SoC hajtja

Ezt az ellentétet nemigen tudom értelmezni. :) Amúgy szerintem erősen hiányzik az írásból a telefon ára, ami azért szépen el tudná helyezni az ár/érték skálán. Tippre olyan max 20 ezer Ft-nyi dollárt tartok reálisnak érte, mivel belépőszintű a cucc. Miért vettél egyébként egyből kettőt?

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#3) Reedly


Reedly
tag

Pár napja használom a telefont és azt kell mondanom, nekem tetszik. Külsőre a képek alapján is tetszett. A beszéd hangminősége oda-vissza kifogástalan. Az igo 9.18-at raktam fel rá. Gyorsan talál jelet akár a házban is. Pontosan működik menet közben. Nougat 7 van rajta, elég stabil, eddig semmilyen zavaró dolgot nem fedeztem fel a működésben.A 16gb belső hely kb. felét használtam fel, mire minden nekem érdekes dolgot felraktam rá. Jó lenne ha világítanának az alsó gombok, vagy több színű lenne az értesítő led, de ezekkel együtt lehet élni. Nem nagyon találtam ezen kívül olyan telefont, ami jobban tetszene és 2 kártyás, és jobb árban van. Meg az se biztos, hogy paraméterekben, vagy mások véleménye alapján jobban szereplő telefon, nekem jobban bejönne, mint ez. Amúgy 25-30 közt van az ára, 2 év garival. Ha valaki úgy van vele, hogy tetszik neki, 30-nál többet nem szán a telefonra, mert 1-2 év múlva 5 ezret se ér, és a neki fontos funkciókban jó, akkor ajánlom a Cubit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.