Hirdetés

2021. május 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) E.Kaufmann


E.Kaufmann
őstag

Nekem nem jön be ez a bajusz mint jelkép. Ódivatú. Akkor már inkább a biológiai hím embléma valahogy átdesignolva.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#2) mephi666 válasza E.Kaufmann (#1) üzenetére


mephi666
veterán

meg nem is igazán kényelmes nekem: kb 20 éve először kecskeszakállam volt... majd az elmúlt 10 évben hagytam teljesen körbemenni... szakállamból 1-2havonta vágok, bajszom meg kb 2hetente lecsapom, mert utána már olyan hosszú, hogy kezd ráragadni minden és zavar :) mellékesen összevissza nő és az orrom is kezdi csiklandozni... nem szeretem

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) zone


zone
őstag
LOGOUT blog

Róóóland, akarsz körszakállt? :DDD

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#4) VIC20 válasza E.Kaufmann (#1) üzenetére


VIC20
őstag

Bezzeg a ma divatos igénytelen, nagyra nőtt, ritkás borosta mennyivel igényesebb, mint egy ápolt bajusz...

(#5) joghurt


joghurt
addikt

(Kár, hogy lassan már Mikulás napja lesz, a novemberről erősen lemaradva. :( )

@Vic: Ha ritkás, abból bajszot sem fogsz tudni növeszteni. Ha törik , abból sem szakáll, sem bajusz nem lesz.

[ Szerkesztve ]

A tej élet, erő, egészség.

(#6) VIC20 válasza joghurt (#5) üzenetére


VIC20
őstag

Én csak azt mondom, amit látok. Az, ami rövid állapotában (vagyis borostának hosszú, szakállnak rövid) ritkás, az még az esetek többségében rendesen megnövesztve és ápolva normális szakáll is lehetne. Így viszont nevetséges (a hülyéje meg nem is sejti, hogy a háta mögött kiröhögöm, kiröhögjük). Töredezés? Gondolom, elenyésző kisebbség, tehát igaznak igaz, de általánosságban nem érv.

(#7) E.Kaufmann válasza VIC20 (#4) üzenetére


E.Kaufmann
őstag

Jó esetben nagyját mostanában nem is kellene látnod a maszk miatt :DDD
Joghurt:
Most érdemes elkezdeni a száraz novembert, mert hamar letelik :DDD

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#8) VIC20


VIC20
őstag

Egyébként pediglen: [link] :)

(#9) UnA válasza VIC20 (#4) üzenetére


UnA
Korrektor

Nem az volt a kijelentés, hogy igényesebb-e, hanem hogy szerinte ódivatú (szerintem is). És ezzel nehéz vitatkozni, mert a bajusz divatja főleg a 2. világháború előtti (néhány) száz évre tehető.

De ez nem jelent semmit, mert ma már nincs olyan egységes divat, mint bizonyos korszakokban. ;)

(#10) Vesa


Vesa
addikt

Ez ilyen magyar dolog, hogy mások kinézetén röhögnek? Lehet, hogy ő meg rajtad röhög? Miért gondolja minden második magyar úgy, hogy csak az az egy és igaz út, ami az ő fejében is az?
Remélem még megérem, hogy ithhon is az értelem fog előtérbe kerülni amikor másokról véleményt alkotunk, és nem a külső.

[ Szerkesztve ]

(#11) bLaCkDoGoNe válasza Vesa (#10) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Nem, ilyen sajnos soha nem lesz itt, pláne nem a mi életünkben.
Ez az egész toxikus mentalitás túl mélyre ette már magát a társadalomban meg az agyakban, hosszú-hosszú évtizedek alatt. Az általános közéleti állapotok sem segítenek ezen, a mostani egoista, social media vezérelte korszakba beleszületőknek meg aztán végképp ez lesz az alapértelmezett.

#1 E.Kaufmann: Egyetértek, nekem konkrétan a bajuszról mindig az első világháborús, furcsán ugráló, gyorsan mozgó felvételeken látható katonák jutnak eszembe róla.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#12) E.Kaufmann válasza bLaCkDoGoNe (#11) üzenetére


E.Kaufmann
őstag

Az elsőre: a hárombetűs "konkurens" szakoldal tele van ilyenekkel és sajnos tényleg egyre rosszabb az össznépi mentális helyzet is.

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#13) tope


tope
addikt

Kollégámmal fogadtunk, hogy akkor beszállunk, már várjuk a jövő hetet, mert ekkora szakállam se volt még, és néha zavaró így azért...

(#14) doeeg válasza tope (#13) üzenetére


doeeg
senior tag

Ha szakállat növesztetek akkor valamit nagyon félreértettetek :D

Mi 2015 óta toljuk, én egy év kivételével becsületesen (clean shave majd csak bajusz növesztése), többiek csak ímmel ámmal (no shave novemberből visszaborotválva hó végére pl.). Nagyon szarul néz ki :DDD ;] 80-as évek NDK pornóbajusz, bárhogy formázom.

Ez az egész lényege, hogy egy összetartozást jelentő szimbólum, amin össze lehet mosolyogni (most mondjuk pont nem), ha meglátsz egy hasonlóan szőrnövesztési problémákkal küzdő Mo Bro-t a villamoson. Persze nem sokat ér (figyelemfelkeltésnek azért jó) ha valaki csak a móka kedvéért csinálja, nem árt ha megérti az ember, mi van mögötte.

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#15) tope válasza doeeg (#14) üzenetére


tope
addikt

Nyilván a nem borotválkozás alatt a nem borotválkozást értjük, az tény, hogy a bajuszra van mondva, kitalálva, az viszont hülyén nézne ki...

(#16) VIC20 válasza Vesa (#10) üzenetére


VIC20
őstag

A külsőből bizony következtetéseket lehet levonni sok mindenre, még belső tulajdonságokra vonatkozóan is. Akkor megvilágítom a mondandóm mélyét is, mert odáig láthatóan nem jutott senki. Öreganyám, Isten nyugosztalja, gyakran mondogatta: Szebb a foltos, mint a rongyos. (Varrónő lévén, ez igen hangsúlyosnak tűnt az ő szájából.) A jelentése (ha nem lenne egyértelmű) a következő: nyilván senki nem tehet arról, hogy milyenek az adottságai. Hogy mit hoz ki belőle, azaz szorult-e beléje valami kis igényesség, na, arról viszont nagyon is tehet.

Akkor egy kis invokáció az én mondandóm végére is:

Manapság ruhában is, arcszőrzetben is egyre több a ,,rongyos" ember. (Aki láthatóan meg van győződve arról, hogy kifelé ezzel azt mutatja, hogy mennyire férfias és laza, hovatovább ,,trendi", pedig csak magát röhögteti ki vele.)

Remélem, még megérem, avagy adja Isten, hogy megérjem, ó, Istenek, párkák, nyújtsátok addig életem fonalát, hogy megérjem azt a boldogabb kort, amikor nem a külső-belső igénytelenség kap elismerést, hanem az őszinte igyekvés, törekvés a jóra!

A propos: az meg valami alja proli dolog, hogy ha nem tetszik a vitapartner mondandója, akkor egyből ,,a magyarokat" szidjuk?

(#17) E.Kaufmann válasza VIC20 (#16) üzenetére


E.Kaufmann
őstag

Borosta, én se szeretem, de a párom viszont imádja, ha borostás vagyok.
Nem szapulja itt senki a magyarokat, csak szétnéz.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#18) mephi666 válasza tope (#15) üzenetére


mephi666
veterán

mondjuk az sem mindegy, hogy milyen bajusz: csajozós magnumbajusz, vagy hitlerbajusz :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#19) Krugszvele


Krugszvele
aktív tag

Az a borosta csak azért ritkás, mert így nő meg nekik.
Egyébként csak én vagyok vele így, de nekem konkrétan könnybe lábad a szemem, irritál ez az most divatos, igénytelen szakállkodás.
Youtubereknél látom, hogy tízből kilenc viseli és iszonyat igénytelen. A the VR komának konkrétan egy hónalj van az arcára növesztve.
A másiknak olyan ritkásan nő, hogy úgy néz ki, mint egy frissen sugárkezelt rákbeteg.
A harmadiknak meg a szakálla fele balra, másik fele jobbra nő, de nem fogadja el, hanem küzd ellene és kínosnál kínosabb lesz.

(#20) philoxenia válasza UnA (#9) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Igazából nem. '70-es, '80-as évekbeli filmeket nézz. Ma is meglepődök a sok bajuszon... Pedig anno élőben is láttam. A bajusz olyan, mint a borosta, a konty stb. Van akinek jól áll, van akinek nem... Most épp nem divat. Nekem mindig volt, mióta nő. Pár hétre, ha próbáltam borotválni fura volt és ki is pattogott gyakran a helye. Érdekes, hogy szakállt meg nem bírtam még növeszteni, egy hetesen már elviselhetetlenül viszket.

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#21) BiP válasza Krugszvele (#19) üzenetére


BiP
nagyúr

Na igen. Divat lett a szakáll, és most boldog boldogtalan szakállas lett, így értelemszerűen azok is, akiknek nem áll jól, de csinálja, mert divat.
És igen, akinek ritkásan nő a borosta, akkor lehetne benne annyi, hogy ezt felismeri, és nem erőlteti. Gondolom ezért nevetik ki. Ami rohadtul nem szép dolog, de abban van igazság, hogy az ilyen esetek nagy része szimpla igénytelenség. (csak akinél nem áll jól, feltűnőbb).

A konkrét esetre: kevés youtube-ot nézek, de a TheVR-os csávó arcára nőtt hónalj nekem is feltűnt, és furcsa. Mondanám, hogy zavar, de az első megrökönyödésen túl inkább nem foglalkoztam vele.
Oké, nem kell minden felvétel előtt elmenni a barbershopba, de azért van a kettő között elfogadható átmenet.

Bajuszt próbáltam. Rajtam pornófilmesen néz ki. Skip.
Szakállt próbáltam. Nem jött be. Igen, első hét után rohadtul viszket, de tavaly novemberben próbát tettem, kibírtam még egy hétig, és utána elviselhető lett. És bár azt mondták, jól áll, januárban levágtam. Nem nekem való.

[ Szerkesztve ]

(#22) UnA válasza philoxenia (#20) üzenetére


UnA
Korrektor

Végül is vitatkozhatunk, ha szeretnéd, de egyértelmű a bajusz csökkenő elterjedtsége abban a periódusban is, amit említettem – nem az a kérdés, hogy volt-e még férfiak arcán a 70-es években vagy sem ;)

Nekem néhány évig volt, amolyan kamaszos lelkesedésből, utána levágtam. Most pedig szakállam van (csak az államon), máshol meg borostás vagyok sokszor, mert nem szeretek borotválkozni. :) De én is hetente vágom, mert viszket a nyakam ennyi idő után...

(#23) philoxenia válasza UnA (#22) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nem vita kérdése. Rengeteg bajuszos embert ismertem gyerekkoromban. :)

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#24) UnA válasza philoxenia (#23) üzenetére


UnA
Korrektor

(#25) Fred23 válasza VIC20 (#16) üzenetére


Fred23
veterán

Arra gondoltál már, hogy egészen biztosan igénytelen vagy Te is sok tekintetben?

Igénytelennek lenni majd' minden téren lehet, és kinek ez fontos, kinek meg amaz, tehát ki ebben, ki abban igényes. Én speciel pont az vagyok, aki kényelemből ritkán borotválkozik, vagyis kábé mindig borostás. Szeretem a laza, kényelmes ruhákat is, és kifejezetten szeretek turiból öltözködni; eszembe se jutna sok pénzt kiadni öltözködésre, számomra vannak ennél sokkal értelmesebb pénzköltési területek is. Mikor néha veszek egy új cipőt, az van bennem sokszor, ezt is inkább turiban kellett volna.
Egyszer valaki pont a borotválkozást és az igényességet emlegette nekem, akinek előtte feltelepítettem valamit a gépére. Mondtam neki, egy kupleráj a gépe kívül-belül, ilyen igénytelenséget még sosem láttam. :D

[ Szerkesztve ]

(#26) philoxenia válasza UnA (#24) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ja, én világéletemben Magyarországon éltem....

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#27) Eugene Roe válasza E.Kaufmann (#1) üzenetére


Eugene Roe
őstag

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.