Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz tibiubi1986 #24644 üzenetére
és ha a clear data-t a talk appra nyomnád?
-
|AP|
veterán
Szerintem ez nem a 2.2 miatt van. Nálam már frissítés előtt elkezdte csinálni. Csak akkor mutatta valósan hogy ki van bejelentkezve ha kiléptem, majd vissza. 2.2 alatt még nem próbáltam, tegnap ment fel.
Más: Még 2.1 alatt rendberaktam a kontaktokat ez alapján. Teljesen jól működött, a gyári telefonkönyv is jó sorrendben jelenítette meg a neveket.
A frissítés után viszont bármilyen formában veszek fel valakit a telefonban keresztnév-vezetéknév alapján jelenik meg.
Go Contacts-ot használok, ott be lehet állítani, hogy felcserélje, de idegesítő, hogy ha hívnak, vagy a híváslistában fordítva jelennek meg a nevek. Még a Go-s híváslistában is, annyi különbséggel, hogy egy pillanatra jól írja ki, mintha a Go Contacts-ból venné az infót, utána pedig felcserélgeti az összeset.Van valakinek erre ötlete? (csak egy sejtésem van, hogy a lite adress book körül kellene keresgélni, mert frissítés előtt ilyen nem volt)
-
rum-cajsz
őstag
Nekem volt ilyen gtalk hibám, de akkor, amikor lecseréltem a gyári frameworköt egy heggesztettre. Alaphelyzetbe állítás után jól működött.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
szabof1
őstag
válasz tibiubi1986 #31363 üzenetére
Nem állítottad be a Google CheckOut-ot, hogy később tudj vásárolni, mert az szokott (talán 2 EUR) összeget terhelni, de aztán visszakapod. Már elég régen csináltam. A Döfi topicban régebben már volt szó róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest