Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
A marketről továbbra sem tudok letölteni semmit. HTC Hub alól sem. c101a247-es hibát kapok folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
teshow
csendes tag
16gigas HTC HD7 fuggetlen (germanoktol behozott) elsore felment,nem volt beta elotte szuz NoDora telepult, igaz eltartott neki vagy 20 percet... Most roccenesmentes mint ezelott, nem latok akadast es tetszik az uj bongeszo Tobbet nem tudok mondani, kerem kapcsoljaki...
[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
Htc hub otle tudtam frissíteni marketrol de nem sok újat találtam benne : D v nt mit kellene nézni rajta : D gombok máshogy néznek ki és ennyi
-
-
szőröscica
addikt
Ó, eleget túrtam a guglit, megtaláltam a megoldást.
Xbox.com-on be kellett lépni a live accountommal, majd létrehozni az xbox live profilt.Micsoda trükk.
-
teshow
csendes tag
HTC appok alatt a Connected mediara azt irja hogy nem elerheto a keszulekemre, more infonal meg vagy a szolgaltatom nem engedi vagy a regioban nincs megengedve... Valakinek megy ez a media szerverrol lejatszos cucc?
-
sirály69
őstag
A HD7 em az írja hogy nem szükséges szoftvert frissíteni....
A netmegszakítást is próbáltam...Szerver Hosting Debrecenben
-
savoo
addikt
válasz szőröscica #6411 üzenetére
Ezt a telefonon is meglehetett volna csinálni.
-
danilla
őstag
T-mobile Omnia 7 ... Már mangóval, és a telefont szólt, hogy van frissítés (a zune, csak utánna frissített).
-
legiaap
félisten
Na mégiscsak felismerte, hogy van frissítés. Szép lassan, nagyon lassan frissített. Egyszer felment valami végigment a 10/10 azt újraindult. Utána megint rakott fel valamit, de most 9/10-nél az újraindításnál kakukk...Beadta a Samsung Omnia 7-et azt nem kapcsolódik be.
Most lehúzzam a gépről vagy mi a fenét csináljak?
Már vagy 10 perce az van.
Tárgytalan[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz danilla #6423 üzenetére
Úgy értem Samsung frissítés volt, vagy WP7-es?
Igen, gyorsabb, jobb (100/100 az Acid teszten, a korábbi 100/27 helyett ), csak hiányolom a Tab gombot, amit besuvasztottak a helyi menübe (három pont alul), a kedvencekkel együtt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
for3l
senior tag
Nalam is ugyan ez a helyzet ezzel az app-pal. Amugy veszett gyors a rendszer (bocs Blyan ), a bongeszoben jo a fektetett helyzetben levo cimsor, jok a group-ok a people hub-ban, a gyors task valtas meg zsenialis.
Eddig is szerettem, de most mar tuti, hogy meg jo darabig maradok wp7 felhasznalo. Kulonben a htc hub nekem a mangora valo frissites utan meggyogyult - legalabbis ami a live tile-t illeti.[ Szerkesztve ]
-
robotjatek
tag
Én meg vagy később kapom meg a frissítést, vagy a koli-proxy miatt nem tudok frissíteni. A manuális kereséssel megjelenik a "Frissítések keresése" felirat és úgy is marad
-
Воланд
titán
válasz robotjatek #6427 üzenetére
Ha úgy is marad, akkor valószínűleg a proxy zavar be.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz danilla #6425 üzenetére
T-mobile Omnia 7 ... Már mangóval, és a telefont szólt, hogy van frissítés (a zune, csak utánna frissített).
Ezt írtad, én meg félreértettem, azt hittem már Mango frissítés után szólt a telefon, ezért kérdeztem. De már tiszta.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gzbotii
nagyúr
eljen, nekim is a netkihuzosmodszerrel lett frissties
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tutis
őstag
ami nincs a magyar marketen és hiányzik: XE Currency, tunein radio, the listener, shazam, wheatherbug.
ezek helyett tudtok ajánlani megfelelő progikat?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
gzbotii
nagyúr
Gonndolom, azt, h a menu olyan legyen mind mango elott (ne be adja be az abc-s gyorskeresot v minek nevezem) nem lehet beallitani ugye? Ennyi az, ami nem tetszik a valtozasokbol
tutis: en nem is koltoztem at pl, mondjuk nekem sok haszna nem lett volna, mivel nem MO. elek, marad a UK
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
Ami kicsit nekem fura, hogy Mango után nem jelzi magától a Market, hogy update-ljem az alkalmazásaimat, mert ugye valahol már van mango-s változat.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
amduser
tag
Hát nekem az istenért sem akar jelezni hogy van frissítés,pedig direkt felkeltem reggel 5-kor, 6-ig játszottam vele ki be dúgosdit de semmi eredménye
Pedig az első biztonsági frissítést és a Nodot első körben megkaptam anno,független HTC-Trophy.
Van itt valaki akinek sikerült független Nodos Trophyt frissítenie -
blex
senior tag
A betában még elnéztem, de hol van a magyar szótár a billentyűzethez? És az ie-ben hova lett a search on page?
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Jó a fektetett helyzetben lévő címsor, de hogy nem tűnik el, az zavaró. Még a HD7-esen is túl sok helyet vesz el.
A magyar market meg egy kicsit elcseszett. Egyrészt félig magyar, félig angol, másrészt nem látom a külfdöldiek értékeléseit, csak a magyarokat, abból meg van kb 10db az egész marketen, tehát nem tudom, hogy érdemes-e megvenni az adott alkalmazást.
A HTC Hub végre nálam is működik.
-
gzbotii
nagyúr
válasz szőröscica #6442 üzenetére
Ja, ez engem is zavar. Annyi ujdonsagot nem fedeztem fel, mind amenyit vartam, bar tudtam, h mik lesznek az ujdonsagok. A bongeszo meg regiben jobb volt, engem is zavar, h nem tunik el igy sok hely elveszik
-
rgeorge
addikt
Nos a net-megszakítás működik (LG Optimus 7/Vodafone HU): elsőre sikerült (mázli), települ is az update.
Többen kérdezik, hogy mi lehet e módszer alapja. Íme az én elméletem:
Tudjuk, hogy nem egyszerre megy a frissítés, tehát az ellenőrzéskor nyilván nem csak a verziószámokat vizsgálja a Zune. Szerintem az a helyzet, hogy első lépésként megtalálja a jelenlegi verzió alapján, hogy van frissebb verzió, a második lépésben derül ki, hogy a terítési protokoll szerint az adott frissítés alkalmazható-e. A net-megszakítással elérhető, hogy az első lépés még sikeres, a második nem, de ekkor nyilván a kisebbik rossz elvén mindenképpen frissít a Zune (hogy ha a hiba az MS-nél van, akkor ne ezen múljon a frissítés, hiszen itt csak alapvetően egy szerver-terhelés optimalizálásról van csak szó).Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
gzbotii
nagyúr
na kicsit lamaskodjak
amikor megnyomom a vissza gombot, akkor latom a futo alkalmazasokat, de, h tudom bezarni azokat, amik nem kellenek?
[ez nekem amolyan androidrol visszamaradt dolog, h mindent ki kell loni, h ne szaggason be][ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
UK fiókhoz lehet majd magyar bankkártyát hozzárendelni? Nem szeretném migrálni mert akkor elveszik a Bing Music.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
for3l
senior tag
válasz szőröscica #6442 üzenetére
Valoban sajnalatos, hogy ennyi helyet elfoglal a kijelzobol, de nekem meg mindig jobb igy, hogy hozza tudok ferni a tabokhoz - amiknek elerese kaphatott volna jobb helyet is - es a kedvencekhez, minthogy allandoan vissza kelljen forgatni allo helyzetbe.
Kamerat meg nem neztem egyebkent, de ma, ha lesz ra idom, akkor megnyomkodom majd. Azon agyalok, hogy uk-rol attegyem-e magyarra a live id-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest