Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
A tiéd talán nem zúg
Jah, normális játékos szarja le és tolja fejhallgatóval, vagy bömböltesse a hangrendszert mellé. Akinek meg fontos a körülötte egy légtérben lévők nyugalma, az inkább ne játsszon vele.
Tudod más embereknek más életkörülményei vannak, és más a tűréshatáruk is. Régen amíg otthon éltem, engem se zavart a szobámban, ahogy zúgott a fat 360 lemezpörgetés közben. Most meg már páromra is gondolnom kell a 1,5 szobás albérletben, ahol nem lehetett a gép mellett elaludni. PC-nél legalább van lehetőséged ilyen esetre. -
titán
Ha 35-40dB-el zúgna a PC-m kivágnám, mint macskát szarni. A múltkor az új VGÁ-m miatt egy hétig sírtam, mikor éppen csak hallható hangja lett miatta a PC-nek. Azóta megbuheráltam, mission acomplished, a néma csend visszaállt. Szóval ha egy konzolt vennék, első dolgom volna, hogy szétkapjam, és valahogy megoldjam a halkabb hűtését. Nem tudom, hogy megoldható-e, de gondolom igen.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
a BF4 1080P teljes ultrán nem volt képes stabil 60 fps-t hozni. 16x élsimítást nem bírta!!!
Kevésbé szép , de látványban bőven megfelel a PS4 által nyújtott grafikaPC-n le lehet butítani a grafikát arra a szintre, ahol a konzol van, és akkor nagyobb lesz fps, ha csak az volt a gondod, hogy kevés volt a majdnem 60. Bár nem igazán értem, hiszen most meg elfogadod a 30-at is, gyengébb grafikával.
De nekem mindegy, mert én elfogadom a gyengébb grafikát (szóval ezért nem szóllak meg, természetesen), nekem jóval gyengébb VGÁ-m van, de amit nem tudok elfogadni, az az, hogy egy eszközt normálisan csak játékra tudjak használni. Én sokkal sokrétűbben használom a PC-t, mint amit egy konzolból ki lehet hozni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Lightroomhoz, Photoshophoz, Reaperhez, Pro Toolshoz, Stockfishhez nincs az a bika gép, és nyers CPU teljseítmény, ami elegendő volna. És ezek semmi más, csak a szórakozásom részei, véletlenül sem munka. Ezek konzollal, vagy konzol+tablettel kiválthatalanok, utána már csak aprópénz játékra alkalmasság megteremtése.
-
titán
Oké, rendben, de a cikkíró is érezte, hogy a PC-t csak játékra használni ostobaság. Ezért került a cikkbe a konzol+PC opció, hiszen csak akkor lehet összehasonlítani platformot, ha nem dobjuk ki a többféle funkcióra való igényt. Én még nem láttam olyan embert, aki játék előtt bekapcsolta, játék után kikapcsolta a PC-t, és semmi másra nem használta. Az ilyen személy tényleg eltévedt és neki csak konzol való, értelmetlen volt PC-t vennie.
Szóval a "JÁTÉK PC" kifejezést én úgy értelmeztem, hogy a PC, amivel játszani (is) lehet. Ha kivenném a VGÁ-t, akkor is PC-m volna, működne, minden másra jó volna, de játszani nem. Tehát akkor nekem csak a VGA volt a játék PC extra költsége.
(#682) trufa12
hogy kb ennyi amire jobb az i7
Azt hiszem egy párral feljebb kifejtettem, hogy mire kell erős CPU, nem a zipre. Aki arra veszi, annak úgy is kell.[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
-
Teasüti
nagyúr
Amíg be nem futott a next gen konzol generáció, addig évekig megfelelt egy konfig. Már a Ge 8800 GTX-ek idején megugrotta a PC a 360/PS3 szintet, azóta csak akkor volt indokolt a gyorsabb hardver, ha szar volt a konzolport és/vagy kellett az ultra high a boldogsághoz. A mai minimum rendszerkövetelmények is az új játékoknál többnyire több generációval ezelőtti hardvereket szerepeltetnek.
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
válasz tarti19 #1007 üzenetére
konzol ár, fenntarthatóság, tudás >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>pc ár, fenntarthatóság, tudás
Vagy így!
Kinek mi, mert szerencsére nem vagyunk egyformák, mint azt egy-két gyártó szeretné!Döglött Róka:
"Hogyan kell jatekot optimalizalni?"
Nem tudom eldönteni, hogy komolyan kérdezed vagy csak trollkodsz? Ha komolyan kérdezed, akkor ajánlom nézz utána, ha trollkodás, akkor nem szándékozom beszállni a csevelybe!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest