Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci30
tag
Sziasztok! Szerintetek ezt felmerjük rakni egy 535ös telefonra? Egy teljes android 5.0 "állítólag" Gondoltam megosztom, hátha érdekelni fog valakit.
[link]Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
marci30
tag
Mindjárt sejtettem, nem is birizgálom inkább, az a hír valós, hogy ami a windows 10 frissítés után a teló alkalmas "elvileg" az android appok futtatására? Berágtam teljesen az android rendszerre, ha kicsit birizgálja az ember, már vége az egésznek. Állítólag ezért jobb a win mobil, annyira készen van, hogy birizgálni sem kel, mondjuk ez lesz az első win mobilom. Eddig nem volt rá lehetőségem. De a tudása azért egész jó. 20. alatt szereztem a telót, garival tokkal fülessel mindennel.
[ Szerkesztve ]
Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
marci30
tag
Értem, akkor hagyom a fenébe szerintem, oszt jól van így ahogy van. Ami kéne rá egy winamp szerűség, és egy film lejátszó. Oszt ennyi. Én tegnap rendeltem meg a gépet 18.ezerért,Mára már itt is van. Jó kis masina, további bajom az, hogy microsimes, nekem meg még a régi időkből maradt normál simem van, faragjam bele? egy 7 éves simkártyáról van szó, vagy lehet e a telenornál kérni egy micro simet és rá irni a másik sim telefonszámát?
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
Ahha! Akkor az lesz hogy beviszem majd, mert ha én neki kezdek faragni, abból microba sim lesz. 3000ftig oké ha megcsinálják, csak jó legyen. Majd mutatok videokat, tesztjeimről.
-
marci30
tag
válasz Zolly444 #2924 üzenetére
Na Csak sikerült minden gond nélkül fel frissítenem a telómat "535" windows 10re. Sokkal jobban használhatóbb lett, mint a win8. És mintha gyorsabb is lett volna. A homályos képért bocsi, de látszik a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
válasz marci30 #2925 üzenetére
Ha érdekel valakit, neki esek délután az android programok telepítése lehetőségggel, ha sikerült, megírom a menetét, és a linkeket is megosztom,. . Van pár program amit ki szeretnék próbálni ez alatt is, pl rtl sdr, totalcommander, néhány 3d játék, ami nincs meg winmobile alatt, és megpróbálok egy 3d themet rá telepíteni ami androidos. HA sikerült megírom mindenképpen. Hali
-
marci30
tag
Hmm, és ha rá telepítem a google play cuccait is? Nafene, pedig voltak reményeim ezzel kapcsolatban. ma nyúztam a telefont rendesen. játékok programok, internet video minden, gond nélkül bírja, szal jó kis masina.
-
marci30
tag
válasz gthomma #2930 üzenetére
Halihó mindenkinek! Ott akadtam el, hogy adbt nem tudom előcsalni ennél a telefonnál, ez egyáltalán nem lehetséges? Mert az adb program nem látja a telefont sajnos, pedig már csak ez hiányzik ahhoz hogy sikerüljön, de az is lehet, hogy a telóm frissítette magát ha jól sejtem a teljes nem previewet win10re, mert az újban meg már nincs benne? Szal én komolyan neki ástam volna magam a dolognak, de az első lépésnél már hanyatlik van. Láttam videókat, ahol a google play, service cuccai is rajta vannak a lumia telefonon, ha csak nem kamu.
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
válasz Zolly444 #2933 üzenetére
Szia! Utána olvastam, és megtaláltam a progit. Sikerült vissza varázsolnom gond nélkül a win8.1et a telóra. Majd újra rá telepitenem a win 10previewt! Most megnézem hogy tényleg képes e az android app futtatására. Az android app rá telepítő program neve, apktowin10. Ez egy pack ami minden fájlt feltelepít és egyszerű.no majd kiderül, ha nem, akkor beletörődök hogy nem. És nyomkodom a régi samsung android telefonom azokat a cuccokat "LOL".
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
Ok, el is engedtem ,nem megy, kész ennyi. . Majd a régi telómon motyózok velük, ez így marad, így se lehet überelni, annyira jó. tudtok rá valami jó témát?
-
marci30
tag
Sziasztok! programok lementésére van lehetőség erről a telefonról?
-
marci30
tag
válasz JamesFinn #2965 üzenetére
Úgy néz ki sikerült, úgyhogy minden ok. Nálam a telefonom 1 töltéssel, kevés használattal, elég sokáig bírja win10 mob alatt! Nem e tudom hogy erősebb aksit ezekhez külön nem lehet rendelni? 4500mahst? pl?
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
Oks! Persze nekem nem ez az 1 telefonom van, meg. Nekem még van egy Samsung galaxy advance s-m is androidos, azt szoktam nyúzni androidos játékokkal. A kamera az 535ön, tényleg érdekes, tegnap fotóztam vele a hóesést, hát nem valami jól fotóztam le, nem úgy ahogy én láttam., Telefonban egy minimális uefis bios van, "megnéztem egy progival" secureboot enabledre van állítva, ami ugye más op rendszerek futtatását nem engedélyezi, csak windows féléket. Eddig márió szerű meg pinbal, és dungeon hunterrel játszottam rajta, ami full 3d és akadás mentesen ment, külső aksim van, de az 5V 1amperrel tölt, az nem gond? Ha jól láttam van lg tv remote control távirányító app is, ami a tvmhez okés. meg az otp windows app se rossz. Témát keresgéltem, de csak egy androidos appot találtam, de azt meg hagyjuk.
-
marci30
tag
válasz F22Raptor #2974 üzenetére
Hali! Nekem is 3.0.0.0 ás ra változott, Jó kérdés, nem tudom hogy miért. Lehet hogy csak szoftveresen van 3.0.0.0.Ként azonosítva. Szerintem sokat nem változtat a dolgokon. Nem csak nálad van ez. .
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
Találtam egy lehetséges megoldást, ami másképpen telepíti az android appokat. Szerinte okés 535re is. Én nekem nem lesz időm a hétvégén ezzel foglalkozni. De aki ráér, nézze meg a videót, és ki próbálhatná, köszönöm!
-
marci30
tag
Sziasztok! Nekem tegnap jött egy windows 10 frissítés, nem e tudom hogy nálatok is e?
Pontosabban windows 10 10586.36. A kamera mintha javult volna, és néhány hibán javítottak.Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
marci30
tag
Sziasztok! Amit hiányolok a telefonból, az a kikapcsolt állapotban lévő telefon töltés, nem értem hogy miért nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni, azzal hogy mindig be van kapcsolva a telefon töltéskor, csak az aksi sínyli meg. Rá frissítettem a legújabb tényleg a leg frissebb windows ra, gyorsabb betöltést vettem észre az eddigieknél.
-
marci30
tag
Sziasztok! Az utolsó frissítés óta, nagyon bejön nekem a telefon, pár perc sem kel ahhoz hogy használható legyen a bekapcsolástól számítva, nem fagy, nem akad. A mostani frissítése szerintem a legjobb segítség volt eddig a telefonhoz!
-
marci30
tag
Szia! A telefonálás használatakor a kijelző automatice kikapcsol így tovább lehet telefonálni, nem tom hogy a korábbi verzióknál így van e, 2/3 nap alap helyzetben amikor csak bekapcsolva van és nem nyomokdom, estig időnkénti használatkor simán végig viszi a napot, szerintem ez a verzió most egy erősebb frissítés volt a többinél, de még babrálgatom majd' 1 nap biztos, de használattól függ,hogy meddig viszi. Filmet még nem néztem vele végig, mert nincs sd kártyám. D szerintem végi viszi a filmet is, van benne lassú és gyors töltés mód, ha jól láttam. Szerintem sokat javult. És még csak béta!
[ Szerkesztve ]
-
marci30
tag
Nálam a win 10 számszerint is kijelzi az akkus töltöttségi szintet, csak mert valaki kérdezte
-
marci30
tag
Mérgemben rá csaptam a kijelzőre, azóta rendesen működik .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hálózati / IP kamera
- Politika