Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispe82
tag
Sziasztok! Én androidról fogok váltani a héten az 535-re. A mostani telómnak elkezdett rosszalkodni a töltő csatlakozója és mivel már tudok hosszabbítani a vodánál szerződést,így gyors szortírozás után erre esett a választás. Kíváncsian várom h milyen lesz a wp a droid után. A play várhatóan hiányozni fog,mert ott bármit lehet találni,akármi kell is nagy hirtelen.
-
kispe82
tag
Tegnap meg is érkezett a vodától a teló. Szerencsére nem tapasztaltam kijelzőproblémát. Hát droid után eléggé furcsa volt elsőre,főleg hogy beléptem valami alkalmazástékába vagy hova,ahonnan kb 30 perc után tudtam csak kilépni ennél a pontnál azt hittem földhöz b@szom a g@cibe...De aztán nagyjából rájöttem mi hogy van és kezdem megszeretni. Kellemes meglepetést okozott összességében. Arra lennék kíváncsi hogy a netről tudok e szedni le appokat hozzá,mert sajnos wifi egyenlőre nem áll rendelkezésemre és géppel tudnák csak szedni le hozzá ezt azt ami kéne. És ha ez lehetséges,akkor ezt hogy tudom telepíteni a telóra? Csak meg kell nyitni mint droidon,vagy ennél más a módszer?
-
kispe82
tag
válasz Zolly444 #2754 üzenetére
Itt is vagyok a kérdésekkel. Mikor kézbe kaptam a telót és elkezdtem beállítgatni és megismerni nagyjából,akkor 2 kamera app volt emlékeim szerint. A lumiás és a microsoftos. Most a lumia van,de hiába állítom be h ott legyen a használt appok közt a microsoft-os is,nem találom sehol. A másik kérdésem pedig h a zene lejátszó alkalmazásra hiába bökök rá hosszan h kirakjam csempének,erre nincs lehetőség. Egyenlőre ennyi "gondom" van csak. Közben rájöttem h a zene témánál azért nem tudom,mert már ott van mappában 1x. :p
[ Szerkesztve ]
-
kispe82
tag
A szótárhoz lehet adni új szavakat valahogy?
-
kispe82
tag
Valami jó kamera appot tudtok ajánlani? Hangvezérlés és időzítő jó lenne ha benne lenne.
-
kispe82
tag
Letöltöttem email-ből egy csatolt fájlt.Azt hol tudom megtalálni?
-
kispe82
tag
Gyári visszaállítást hol találom ezen a telón?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság