Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
Biztos van benne hiba. Ha ilyet talaltok, akkor kerlek jelezzetek.
https://frescho.hu
-
OC
őstag
Nyálazni nincs időm, de tartalmas, sok munkaórás teszt.
Gratulálok hozzá!
Csak beleolvasgatva a TurboCore által hozott teljesítménytöbblet-anomália (de szép szó) érdekes.
-
haddent
addikt
válasz Namelesske #3 üzenetére
Igen ezt én is furcsálltam. Egyébként jó írás, nagyon jók a tesztek meg minden, viszont kicsit nem értem, hogy mi értelme 2 tök más generációs, más célcsoportnak szánt (i3 vs i5) és egy harmadik megint másféle procit összehasonlítani Szóval ez nekem nem tiszta, ettől függetlenül számomra olyan, mintha 3 teljesértékű, jól megírt procitesztet egybegyúrtak volna, ami végsősoron jó
-
Silenzio
addikt
Itt egy hiba. "Ha nem szintetikus értékre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes a BF3 teszt alatti fogyasztást érdemes nézni."
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Jó teszt, megerősíti az eddigi nézetemet hogy ha lenne zsetonom I5- re gyúrnék, na de majd talán év végén, addigra talán árcsökkenés is lesz
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Pedig a "kihajtya-e?" a világ legnagyobb problémája. nagyobb, mint a túlnépesedés, vagy a széndioxid-emisszió...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
A Turbo Boost az, amikor Michael megnyomja Kitt-ben a turbo gombot...hasznos fejlesztés
Jó kis cikk egyébként! De ezt nem lehetett kihagyni.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
turbuczn
tag
"Alaplap: Asrock H67M-GE (1156)"
ide 1155-öt akartál írni, szerintem..
-
frescho
addikt
válasz Namelesske #3 üzenetére
Koszonom, javitottam
Silenzio: Ezt is
haddent: 1. oldal 4. bekezdes. De eleg csak azt vegiggondolni, hogy a "mi hajtja ki" kerdeshez eleg-e, ha ugyanoilyan teljesitmenyu procikat eresztesz ossze. Igy lathato, hogy hogyan skalazodik egy program es lehet, hogy az, amit erosebbnek gondol az ember nem eri meg a + penzt.
-
zoltanz
nagyúr
Érdekes írás volt, köszi.
HT szépen dolgozik.
Kihajtja-e résznél hozzátenném a min FPS -ek is alacsonnyabbak HT nélkűl. -
turbuczn
tag
Nekem egy i5 2400-am van, lehet majd futtatok pár tesztet, és összehasonlítom!
-
korion
senior tag
mindegyik cikked jó!ez is jó!
és régóta érdekelnek ezek a dolgok!(KÖSZÖNÖM)
úgy látom sokáig megmarad a Q8300+az 5850!
üdv!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
GrandeP
addikt
Most jól értem h tesztekkel bizonyítottad h az újabb/"magosabb" proci gyorsabb mint a régi?!
Legközelebb ide-sata összehasonlítás lesz?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Namelesske
addikt
Érdekes, hogy a mai processzoroknál már inkább alul feszelnek az emberek. Régen még az volt, hogy emelni kell mert instabil.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
frescho
addikt
Nem jol erted. Olvasd el ujra az elso oldalon kituzott celokat.
Sikerult megnezni, hogy mennyit jelent a HT. (Feladattol fuggoen -5 es 25% kozott)
Sikerult par peldanal skalazodast nezni (1 mag 2 mag, 2 mag HT, 4 mag...)
Sikerult megnezni, hogy a HD5850-hez eleg-e egy i3 vagy sem (Van amire igen, de multizni messze nem idealis.)Ha el akarod donteni, hogy egy adott feladathoz milyen teljesitmenyu hw kell, akkor tobb teljesitmeny osztalyt vetsz ossze. Mas szoval ez egy vertikalis teszt volt.
Namelesske: Az Intel gyakorlatilag a k szeriara korlatozza az ertelemes tuningot. Az FX-nel lehet valasztani: megcibalod 4GHz+ es zabal, vagy alapon, de huvosen jaratod.
[ Szerkesztve ]
-
csirkés11
tag
Jól összeszedett teszt. Gratulálok hozzá
-
bacsis
Közösségépítő
remek, elgondolkodtató teszt, köszönjük
-
nagyúr
A kétmagos HT-s tesztekből már ez a sokadik. Inkább egy 4mag/8szál tesztet csináljon valaki
Tudom nagy a szám, és csináljam meg én... de két hete van meg az i7 2600-am és azt se tudom mit érek vele, mert még nincs normális VGA-mHa nagyon gagyi játékok alatt, akkor repül és 2500k
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
-
Lacces
őstag
Generációk közötti összehasonlítás például.
Én meglepődtem, mert nekem olyan cpu-m van, mint majdnem a tesztben. Egy core i3 250M a laptopban, és azthittem, hogy az újabb Core i5-t jobban ráfog verni. De nem, szerintem szemre tűrhető a különbség, sőt nekem szemre kicsi (ezt úgy értem, hogy ha használom a laptopot, nekem 1-2 perc oda vagy ide nem számít)
Szóval ha például öcséméknek akarok majd laptopot venni, és csak egy WOW-ot akarok rárakni mint játékot, akkor egy Core i3 is elégnek tűnik bőven.Köszönjük a tesztet!
-
veterán
Jó volt elolvasni, köszi a tesztet.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Lacika001
aktív tag
i3-mak
i3-matFurcsa, hogy nekem alulfeszeléssel szinte semmit nem csökkent a proci fogyasztása (i3 2100) pedig még multiméterrel is lemértem hogy levette e.
-
.mf
veterán
Újabb szép munka, grat
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
pakriksz
őstag
"Kihajtja-e? Ez az a téma, amit nem tudtam teljesen körbe járni.
Körbejárni nem tudtam teljesen, de az tisztán látszik, hogy erősen program függő."sőt, az éppen a kirajzolt(látótérben lévő) modellek felépítésétől, és materialjaitól is függ.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
ledgeri
nagyúr
A kihajtja-e-részhez külön köszi!!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Köszönjük az abszolút sokrétű információt és a bele fektetett munkát!
Csak így tovább!
4c/8t-as cpu-t bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! R9 5900X / RX 6950XT / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Turbo RTX 3090! 24GB GDDR6X 384bit Videokártya!
- Apple MacBook Pro 2018 A1990 i7-8850H használt laptop eladó garanciával! ( foltos kijelzővel!!! )
- IPhone 15Pro max 256GB gyári független 2025.07.11 Apple jótállás.
- iPad 10. gen. 64GB WiFi - (Blue) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest