Hirdetés

2020. július 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Racecam


Racecam
(MODERÁTOR)

Huh, nagyon jó lett ez az írás, én is sokszor gondolkodom ilyesmin. Talán a kor miatt is. Mindenesetre engem megfogott, jó volt olvasni. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2) Omega81 válasza Racecam (#1) üzenetére


Omega81
(senior tag)

Nagyszerű írás, köszi. :K

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3) ladybug


ladybug
(őstag)

Az emlékeidet nem veheti el tőlet senki. Azok benned élnek, és azzal, hogy megosztod velünk egy részét, hálásk lehetünk, és láthatjuk, hogy szép dolgok történtek veled.

Annyit hozzátennék, hogy az ember sosem elégedett, ez igaz. Az, hogy mindig többre, inkább kicsit másra vágyik, az sosem baj. Ez viszi előbbre. A mérsékletességet kell megtalálni az egész életben. Azt, hogy nem kell mindig fenekestül felforgatni az életünket ahhoz, hogy értékeljük, hanem egy csöppnyi változás is sokszor előbbre visz minket.

Jó írás, gratula hozzá.

Ui: Kicsit tagold, mert így nagyon tömött.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#4) cizoe


cizoe
(őstag)

:R

(#5) The DJ


The DJ
(addikt)

Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta :R

Kicsit tördeltem az írást, hátha így többen is neki merészkednek majd :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#6) rarri


rarri
(senior tag)

Elgondolkodtató, szép írás.
Gyermekként még a szívünkkel látjuk, és éljük meg a dolgokat, ezért olyan gyönyörű minden. Amig egy felnőtt öregnek látja az öregeket, addíg egy gyerek gyönyörűnek, mert az ölelő szeretetet éli át belőle. Így válhatunk mi is gyönyörűvé ráncosan. Mert azzal a szemmel mindenki szép, akárhány éves.Felnőttként pedig ha a szívünkkel nézünk körül egy kicsit, akkor ez a zord világ igenis megmutatja, hogy mi az igazi érték, az igazi vágy . Az hogy valakinek meghal a párja, akit szeretett, az sokszor feldolgozhatatlan veszteség. Mert egész életét rá támaszkodva, őt szeretve élte le. Én hiszek abban, hogy a többiek, akiknek nincs ilyen társuk, Ők is lehetnek boldogok, ha kinyitják a szívüket mindenki felé, mert így megtalálják egymást. Így lesz a ráncos szép, a zord barátságos. :)

[ Szerkesztve ]

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#7) Vakegérke

Tetszik, és pont. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Csoky


Csoky
(csendes tag)

nekem is.pont. :DDD :DD

Legalábbis én így gondolom.

(#9) #70616832


#70616832
(törölt tag)

Nekem is nagyon tetszett! Várom a többit! :R

(#10) domi007 válasza Vakegérke (#7) üzenetére


domi007
(őstag)

Márpedig te nagy szaktekintély vagy :))

Komolyra fordítva: egyetértek. Kitűnő, nagyszerű.

DOMy

"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

(#11) birno


birno
(addikt)

Nagyon jó lett!
Ilyen színvonal mellett egy könyvet is szívesen olvasnék tőled. ;)

[ Szerkesztve ]

(#12) azbest


azbest
(nagyúr)

"Happiness is only real when shared" - Christopher McCandless
"A boldogság csak akkor valódi, ha mással is megosztod."

(#13) iguana


iguana
(őstag)

igen.
igen.
és megint csak igen.
méltatlan lenne bármilyen "szmájli" beszúrása, de én most le.

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#14) Tomics


Tomics
(addikt)

Ez most jól esett így bánatos kedvemben, Köszi ! :)

(#15) tildy


tildy
(nagyúr)

:O
reakcióm. :R

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16) The DJ


The DJ
(addikt)

Örülök, hogy ennyi pozitív reakció érkezik, bevallom őszintén nem is számítottam rá, hogy egy ilyen személyes emlék ennyi ember képes megragadni :) Mindenesetre jól esik, azt mutatja, hogy sikerült úgy átadnom ezt a néhány pillanatot, ahogy azt szerettem volna.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#17) Kelvin


Kelvin
(őstag)

Nagyon szépen írsz, kellemes és magával ragadó a stílusod.
Köszönjük :R

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#18) yash válasza Kelvin (#17) üzenetére


yash
(senior tag)

én is gondolkoztam ilyeneken régebben, nagyon jó érzés, de a múltnak a múltban a helye, én erre jöttem rá. élj a jelenben és teremtsd meg a jövődet! én ezt tanácsoltam magamnak, remélem sikerül is egyszer :)

(#19) CimbiX


CimbiX
(aktív tag)

Csatlakozom, igazan aterezhetö hangulattal itattad at az irasodat, engem peldaul az ora es az esöcseppek kopogasa szippantott be... neha az egyszerü igazsagok a legnagyobbnak megeltek.

(#20) kai_sehmet válasza The DJ (#16) üzenetére


kai_sehmet
(csendes tag)

Gratulálok az íráshoz. A hangulatot, az érzéseket tényleg sikerült maximálisan átadnod. Ahogy olvastam bennem is kavarogtak az érzések és az egész valahogy annyira közel állt ahhoz amiket én is érezni szoktam hogy folyt a könny a szememből. Köszi az írást.

csak szubjektív véleményt írok, nem biztos hogy így is van, csak így gondolom... :) "Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod mikor végeztél."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.