Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
na fel is raktam, de én marha nem olvastam el Kukk mester írását. így most kuka a romom... factory reset sem segített neki.... most próbálom újra telepíteni
szerk... De nagy marha vagyok.......
Éppen megoldódott minden gonddom, erre most bele kell nyúlnom... ha ez megoldódott, ki is szállok ph-ból, mert szedem az ötleteket, ésbaszomel a telefont.... -.-
szerk2.: most életre kelt a reinstall után..
Befejeztem, sziasztok![ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
rick009
tag
az ilyen üveg hátlapos alul hangkivezetős hátlapokkal van valakinek tapasztalata!? érdemlegesen levesz a hangból, vagy nem kell vele foglalkozni!?
-
Remiel
őstag
nekem a win7 egyből felismerte, a win8 pedig azután, hogy bekapcsoltam az USB hibakeresést, de az a furcsa, hogy miután kikapcsoltam már felismeri a nélkül is.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
tolvaj!
őstag
Mint írtam a gépemmel van baj . Amit már orvosoltam, azzal, hogy a párom topijából kimentettem az élő drivert ( mert azon csatlakozik) szépen átraktam az asztali gépre és megvan. Mostmár a nagygép is látja, tudom csatlakoztatni simán és hibakeresés módban is.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
McReay
aktív tag
Én otthoni csoportban kommunikálok a géppel. Megosztottam egy üres mappát, telefonról oda másolok.ha valami a gépről kell egyszerűen csak megosztom az otthoni csoporttal!
Alap fájlkezelő látja!Szerk.
A képeimet a régi telefonról felmásoltam az sd kártyára, de a galériában nem látszik, erre van valakinek valami ötlete?(fájlkezelőben látom csak)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
tolvaj!
őstag
Én ftp- t használok helyi hálózaton ugyanezen célból. De az vezeték mentes. Nálam a probléma az volt, hogy addig se rootolni se romot cserélni nem lehetett amíg nincs gépre kötve, az itt megjelent írások alapján. Aztán ugye megoldottam gép nélkül, de ez a csatlakoztatási mizéria idegesített és ezt is sikerült megoldani végül
Rolegervari
Elsősorban az érdekelne majd, hogy mennyire kavar be, hogy azonos a kivezetése a hangszórónak és a mikrofonnak. Kihangosításnál ez mennyire lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
Nekem ilyen van.
Semmi baj nincs vele, a hang szépen kijön, vagyis nem hallok semmifajta tompítást.
A megmunkálása szép, nagyon patent vele a készülék.Próbálgattam karcolni tegnap, de kulccsal sem nagyon tudtam meghúzni. Ma reggel nézem a telót, azért valahogy csak sikerült adni a szájának, 2-3 karcot összeszedett a kicsike. (a pálinkázósbuli" meghozta a hatását. van egy két szürke folt...lehet h pont akkor nyúltam a telóhoz. )
A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
válasz milcse93 #961 üzenetére
Hehe. Arról nem nagyon készültek képek.
Amúgy a hang szempontjából bizonyos esetekben talán jobb is ha alul van az áutput", mert ha pl leteszed üvegasztalra, akkor a hátul kivezetőset lehet h leszigeteli...
Xiaomi RedNote Glass: [link]
(Látható?)A számom az adatlapomon. ;)
-
gyuszito
senior tag
Szia! Ilyennel használom! Semmi különbség se térerõ(k)ben (wifi , hálózat) sem hangerőben. Sőt! Asztalra letéve, videót nézve nem takarja le, és szerintem ez nem hátrány! Ugyan olyan műanyag a hátlap, csak van rajta egy üveg borítás..... Ja, és iszonyat jól néz ki vele a telefon, és számomra a szögletes dorma joban kézre áll. Jobban is tapad, 2 mp múlva, amenyiben megfelelő zsírréteg van az üvegen
Szerk.: pont nem olvastam el a többi hsz-t! Sebaj, több tapasztalat jobb!
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
McReay
aktív tag
Az 1TB-os bővítést valaki megcsinálta?
-
bkiky01
senior tag
Ha jól láttam 4TB-ig lehet bővíteni, első körben 517GB.. Ha hozzákapcsolsz chat szolgáltatást akkor +512GB, ha letöltöd a gépedre +1TB.. stb..
Nekem elég az 517GB(Miui 5GB+KuaiPan 512GB)
Egy baj van vele, mivel kicsit messze van a kínai tárhely, eddig feltöltésben csak 300kb/s-et értem el..de ingyen van.. -
M@xx
csendes tag
Üdv,
Remélem valaki tud érdemben segíteni, mert egyre jobban kezdem meggyűlölni ezt a telefont.
Én is a fos 17 rommal kaptam a telefont. A fórumban annyi leírás volt a sikeres frissítésről meg, hogy milyen jó a 23 -mas rom, gondoltam felrakom én is.Első körben updater felrakása.
Már ez sem megy zökkenőmentesen. Ami 1,7 MB körül van az felmegy, de terjeng egy közel 5MB változat is de azt nem engedi felrakni.Második kör root.
Először ezen leírás alapján megcsinálom. [link] Szépen végigmegyek a leírás alapján, sikerül is csak éppen nincs root.Utána jöhet a vroot nevű csoda is, ezen leírás alapján. [link]
Leszedem a fórumban lévő linkről a cuccot. 1.7.2.4200 --> vírusos.
1.7.8.7753 felmegy, csak mivel kínai így nem túl baráti.
Ismeretlen források és USB hibakeresés legyen engedélyezve. Telefont rádugom a gépre (xp és win7 is), de sehol sem megy fel a driver rendesen.
Ez milyen driver és hol találni belőle működőt. Próbáltam többet is de semmi sem történik.
Vroot ban nyomkodom azt a gombot amit írnak, de semmi nem történik. Gyanítom nem látja a telefont.Itt kezdett elegem lenni belőle. Valaki tud egy értelmes leírást készíteni step-by-step, linkekkel együtt mert mindenhol csak részinfók vannak.
M@xx
-
M@xx
csendes tag
Még annyi, hogy win7 valami T8850 drivert nem tud telepíteni. Ez mi?
A vroot -ban pedig ahol a telefon van megnevezve a forumban, ott nekem csak az USB olvasható, meg egy csomo kinai cucc.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
a 23as rom .zip formátumban legyen a memóriakártyán.
ha van fent updtaer alkalmazás teljesen mindgy miylen akkor onnan bottoltasd be a készüléket recovery módba. ( bal alsó menü gomb újraindítás recovery vagy ilyesmi)
recovery modban apply updtae from sdcard
lefut és kész a 23-as rom, de még nincs rootolva.
memória kártya gyökerébe másold ezt
telefon ismét recovery módban indít a fent leírt módon és ismét aplly update from sdcard, csak most a root scriptet futtatod.kész, telefon újraindít ellenőriz ezzel.
légyszi írj, hogy mi a helyzet.
-
tolvaj!
őstag
más. gép dobni kékhalál...driver elfüst és már vissza se bír állítani. tolvaj! lenni szomorú, eszköz ismét nem csatlakozni MTP módban....UFF!
[ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
En is ugyan igy allok, mar mindent probaltam. Tolvaj nekem is ugyan igy leirta szepen hogy mit kell csinalni, (koszonom utolag is megegyszer) de nem mukodik sehogy. Angol forumot bongeszve talaltam meg egy-ket hasonlo problemaval kuszkodo embert.
Nekem a vegcelom egy stabil stock android lenne, de mostmar egy rootnak vagy frissebb verzionak is orulnek.
[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
McReay
aktív tag
Tapasztalt valaki olyan problémát, hogy mobilnet esetén nem lehet a viber-t használni, pedig internet az van!
Böngészni tudok, de a viber:
"Nincs kapcsolat
Az üzenetek és hívások nem elérhetők!"Szerk.
Telenoros mobilnet, a régi készüléken a viber simán ment vele.[ Szerkesztve ]
-
csabi236
tag
Megérkezett a Nillkin tempered glass protectorom ,nagyon könnyű felhelyezni és minőségileg is kiváló
Ajánlott -
McReay
aktív tag
Ma elkezdett a telefonom menüje elég erőteljesen szaggatni, ha egy játékot elindítok, ami azért igényli a hardvert akkor viszont semmi szaggatás!
Van erre valamilyen magyarázat?Újraindítás nem segített rajta!
-
MODERÁTOR
-
gubabela
senior tag
válasz Viktor0610 #990 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy a sajátok is elég jók, de akinek nem tetszene az próbálja meg nyugodtan a clean mastert. Amúgy a clean master több mindent eltávolít mint a saját (nem reklámozni akarom!)
[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
válasz Viktor0610 #990 üzenetére
Default téma van rajta, nem telepítettem rá semmit sem!
Tisztítás/pucolás és újraindítás után sem lett jobb!Szerk.
Délután, ha hazaértem megpróbálom ezt a leszedegetést!
Nagyon remélem az megoldja![ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
Sikerult teglasitanom a telefont.
A sikeres root utan bugok jelentkeztek ezert gondoltam hogy frissitem is egybol a twrp recovery-bol vegre, de elhasalt ket kulonbozo rommal is, ujrainditottam most meg nem all fel a rendszer.
ez alapjan probaltam unbrickelni, de szerintem megint driver gondok lehetnek mert nem csinal semmit.
Szerintem holnap visszakuldom hogy rakjanak ra valami normalis rendszert..gergely-szabo.com
-
gubabela
senior tag
Megjött a piston 2 füles! Köszi vapega, azt kell, hogy mondjam, megéri az árát. 1949deal-tól rendeltem, eredetit küldtek. Aki szeretne onnan rendelni az tegye meg bátran, baromi jó, pedig még nincs is bejáratva.
-
Graphics
Jómunkásember
Facebook Messenger klienssel volt valakinek gondja? /
/ vagyula féle - 23-as ROM /
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest