Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) szupermacs


szupermacs
(addikt)

Akkor mondhatjuk azt, hogy az összes hős kipróbálása és végigjátszása miatt érdemesebb és talán olcsóbb is megvenni az Ultimate Alliance első és második részét is? Mert látványban a második játékot hozza.
PC-n toltam, de a grafikához képest optimalizálatlan és kegyetlenül pénzéhes játék lett ha valaki nem csak az alap karakterekkel akar játszani. Amikor elkezdtem ott, Scarlet Witch, Daredevil, Hawkeye meg talán Ben volt akikkel kezdeni lehetett. Nem volt nagy cucc, sajnáltam, hogy ilyen hulladékokkal kell kifarmolni a komolyabb hősöket. Akkoriban még nem is nagyon volt rá lehetőség, hogy ingyen bárki emberi időn belül összehozzon mást. Pár hónap alatt sikerült Hulkot összeszednem (bár lehet, hogy ingyen kaptam a béta végén?).
A karakterek és a ruháik mind a filmekből lett átemelve, tehát ha valaki benne van a hájpban, az nagyon fog örülni. Én inkább a képregényekhez közelebb állok, így nem nagyon jöttek be és nem nagyon motivált, hogy olyan hősöket és ruhákat szerezzek, amik nem tetszenek.
Köszi a tesztet, remélem a játékot nem emészti fel a filmes univerzum.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#2) dreampage válasza szupermacs (#1) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Ha sok Marvel hőst szeretnél kipróbálni, az itt nagyon sok pénzbe kerülne. Daredevil ugyan ingyenes (legalábbis az Xbox Áruházban, gondolom a többi platformon is), de a többi karakter mind annyi virtuális pénzbe kerül, amit csak valódi pénzért lehet előteremteni. A tutorial végén választhatsz 1 db hőst, akivel utána mész, de amennyire láttam, talán ha 2-3 érdektelenebb figura jöhetett szóba. Én végül Captain Marvellel folytattam a kalandot, elég jó karakter. De ha mondjuk Iron Man, Spider-Man, Doctor Strange vagy ilyesmi kaliberű karakter kéne, az néhány ezer forint lesz minimum.

A játéknak soha nincs vége.

(#3) szupermacs válasza dreampage (#2) üzenetére


szupermacs
(addikt)

A PC megjelenés után nem sokkal ezért kapták az ívet a fejlesztők. Ha jól tudom a kezdő roster már teljesen megváltozott, mint ami 2013-2014 környékén volt (jól elkésett konzolon a játék, nem is tudom, hogy van-e még itt létjogosultsága). Az új verziókról nem tudok nyilatkozni, inkább leülök egy korábbi Marvel játékhoz nyomni, amiknek nincs ilyen karikatúra grafikája és szemét p2w jellege.
Ha nem kaptam volna Hulkot, biztosan nem játszottam volna pár hónapnál tovább a rossz és unalmas/jellegtelen/noname kezdőkkel. Pedig nagyon jól kezdődött a játék. Mármint a kampány része érdekes volt.
Lehet, hogy visszanézek a PC verzióra, hogy milyen változások történtek. Mondjuk amikor 6-7 Hulk rohangál velem együtt a pályán, az eléggé nevetséges. :DDD

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#4) Plazmacucci


Plazmacucci
(nagyúr)

Miért van ennyi Kick-Ass és miért ellenük kell harcolni? :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5) atike


atike
(nagyúr)

Azért a 10 évvel ezelőtti látványért erősen kár. Még akkor is ha amúgy képregényszerű...

(#6) szupermacs válasza atike (#5) üzenetére


szupermacs
(addikt)

Ha a képregényszerűség alatt azt értjük, hogy Garfield, akkor oké.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#7) atike válasza szupermacs (#6) üzenetére


atike
(nagyúr)

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.