Hirdetés

2019. október 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sz4blya


sz4blya
(csendes tag)

Szerintem jó megoldás :K

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#2) kraftxld


kraftxld
(nagyúr)

Kis céghez: iSCSI-t és usb-t támogató NAS, mindegyik gépre (vagy ha van szerver akkor oda) beállítani a NAS-t iSCSI-n mint helyi vinyó, este pedig lementi szépen magát minden adattal az USB vinyóra amit valaki hazavisz.
Ha a felhasználóra bízol bárminemű másolást, feladatot, tuti el lesz felejtve, bele lesz szarva, stb.

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#3) macimeister válasza kraftxld (#2) üzenetére


macimeister
(aktív tag)

Cobian backup? Az első adatmentés tart maximum sokáig. Onnantól kezdve az új/megváltozott fileokat automatán küldi a hdd re és kabát. Nem felejtettem el az emberi lustaság tényezőt se, de ezt úgy gondolom hamar ki lehet iktatni egy ilyen jellegű alkalmazással. Annyit még hozzátennék az irományhoz, hogy sok kicsi, de több géppel rendelkező cég van kompromisszumos megoldásban nyomtatók terén is. Pl egy sima nyomtató van rákötve egy gépre aminek mindig mennie kell, ha nyomtatni szeretnének. Egy ilyen eszközzel megoldható ez is. Olcsóba megvan a hálózati nyomtatás. Nem szabad kifelejteni a torrentezésre is alkalmas adaptereket se. Természetesen a te ötleted is jó, csak figyelembe kell venni a skótfaktort is :)

[ Szerkesztve ]

(#4) kraftxld válasza macimeister (#3) üzenetére


kraftxld
(nagyúr)

A skótfaktor az első adatvesztésig téma.
Csak meg kell említeni, hogy mi történne, hogy ha a konyveles.dbf (hasonló friss adatbázisformátum behelyettesítendő :D) mondjuk megszünne létezni.

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.