754-es rendszerrel egy felet ment és már jött is be a rendszer. 939-cel ezt nem sikerült elérnem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#1) Winner_hun
754-es rendszerrel egy felet ment és már jött is be a rendszer. 939-cel ezt nem sikerült elérnem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Érdekes én még sosem számoltam. Mondjuk nálam az a része nem lassú, hanem utána van a katasztrófa. :-]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
Régen én is számoltam, de meg nem mondom már mennyi volt . Most meg már nem tudom megnézni, mert kb már 5. éve, hogy nem használok xp-t
Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!
Hahaha, régen mi is számoltuk
És igen, egyszer-kétszer lehetett problémát diagnosztizálni ha túl sok volt a csík...
(#5) Mulderpapa
Én is állandóan nézegettem, de úgy vettem észre, hogy erősen függ a driverektől és a feltelepített programoktól.
Most van nálam egy IBM M50 - Intel 865P, 3.0GHz Prescott HT, 2GB DDR, 80GB IDE, 7600GS
3,5 csík alatt tölt be.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
Bizony, ha teleszemeteled a gépet, szaporodnak a csíkok...
Nem minden vándorút céltalan...
Jaja
🇳🇿 | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Nem minden vándorút céltalan...
Ezt hogy csináltátok?
Mármint az ilyen egy, meg háromésfél, meg hasonló boot csíkokat?
Már nem emlékszem, de úgy rémlik 6-7 csíknál kevesebb sosem volt nekem. Pedig régen is RAID0-ban volt két Raptor a gépemben.
Akkor láttam egy csíkot végigmenni csak, amikor telepítés után a driverek felrakása előtt indul a gép.
Nemrég egyik SSD-mre felraktam egy XP-t, de azon se volt kevesebb.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Az időnek úgyem csík a mértékegysége :>
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
nemrég összetákoltam egy s478-as rendszert, ismét XP felhasználó lettem.. úgy 2 hete komplett a rendszer.. megy néha 8-9 sőt 12-t is.
valahogy nálam is berögzült hogy számolni kell (ebből lehet következtetni hogy hány órán keresztül fog menni két kék-halál között),
röhögni fogsz én még Win7-nél is számolom/nám..
[ Szerkesztve ]
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
bejegyzés Neked hány csík alatt bootol?