Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"a billentyukiosztast allitsd at sima US-re, vagy magyarnal azt hiszem Hungarian Pro-nak hivjak, es ugyanaz lesz mint a PC-n megszokott."
Nah én ilyet nem találtam sehol. Esetleg print screen-el meg tudod mutatni miről beszélsz?
"Bar Nalad lehet hogy a pluszban benne levo HDD picit lassit, hiszen azt indexelni kell, stb)"
Azt nem hiszem. A Spotlight-nak csak az Applications és a System mappát engedem birizgálni, semmi mást. Se külső meghajtókat, se más mappákat, se a HDD-t.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
félisten
-
Romvr
őstag
Ezeket én is megtaláltam, szerintem marad a tipmix ha spéci karaktereket akarok. Párat már meg is tanultam
"2-2.5 oranal tobbet ne nagyon varj"
Hát nem tudom. Ha rákeresek a típsra az 5 órát mondják a legtöbb helyen. Ráadásul a mostani akkuval is elmegy 1 óra 10-20 percet max fényerőn ami a 415 ciklussal és 6,1 évvel büszkélkedhet. Ha ebből indulok ki akkor a 3-4 óra minimum még hihetőnek tűnhet. A gyári adat is 6 órát mond OSX 10.5-el. Mavericks pedig jobban barátja az akksinak mint bármi más.
Esetleg tapasztalatból beszélsz? Vagy csak általánosítasz a C2D gépekre?"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Hát ha egyszer az életben megjön a új akkumulátor (1 hete rendeltem, 2-5 napot mondtak, de még csak levelet se kaptam az óta hogy a futárnál van) akkor meglátom. Megint rákerestem neten és továbbra is 5 órákat írnak különböző oldalakon. Te szerinted 2,5 óra. Ez elég nagy eltérés és ha tényleg csak 2,5 órát fog menni max akkor nagyon el leszek keseredve
Annó Windows 7 alatt a C2D gépem, csak AMD VGA-val egy 47Wh akkumulátorral bírt ennyit. És még mondják hogy az OSX jobban gazdálkodik az energiával"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Oké hogy csodát nem kell várni de miért írnak akkor 5-6 órákat rá? Ha most vennék egy 380 ezres MacBook Pro-t amire rá van írva hogy 9 órás üzemidő és menne csak 4-et normál használatnál, az első lenne hogy visszamegyek az üzletbe és visszakérem a pénzem, mondva átb'sztak.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
"Hol irnak ra 5-6 orat? illetve pontosan melyik tipusra? "
Google-ban kerestem rá. Bár a late 2007-et találtam a legtöbb helyen ami ugye 2.2 helyett 2.4 Ghz-s, de neki is 6 óra üzemidőt mondanak gyári adatok szerint. Pár fórumon is megemlítették az 5 óra körüli üzemidőt..."Nem tudom hogy ez az akksi mennyivel erosebb mint a gyari"
Ha lehet hinni az adatoknak akkor az 6000mAh, a mostanira a Battery Health 5500mAh-ot ír, ami már 500mAh-al több10,8V és 6000mAh az adatlap szerint, így ~65Wh-s. Ha a gyári 60Wh akkor 5Wh-val több De mivel nálam 55Ah-t mond rá a Battery Health ezért lehet 10Wh-val is több lesz... csak érjen ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest