- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az utódja volt (A8-7600), anyámnál tölti nyugdíjas éveit, szerettem, s ma is egész jól elvagyok vele, ha leülök elé, SSD mondjuk van a gépben.
Sokat Skyrimeztem anno vele 1080p-n, low-med vegyesen, 2x4GB 2133MHz DDR3 van alatta. -
M0ng00se
őstag
válasz
LamerGyuri #7 üzenetére
Egy windows újrahúzásra gondoltam. A windowst eredetileg egy i5 4690-nes konfigra telepítettem, és azt az ssd-t használtam ahogy írtam előbb is feldriverezve.
-
M0ng00se
őstag
válasz
LamerGyuri #5 üzenetére
2004-gyes win10, feldriverezve az alaplaphoz és ez által vontam le egy konklúziót
-
LamerGyuri
senior tag
Találtál egy vinyót, amin véletlenül volt egy kitudjamilyen w10, alászórtad a vasakat, és ezen a mixen futtatsz teszteket, és hozol ítéletet a cucc felett?
Hát, te tudod... -
A legelső újtípusú Radeon driver volt, ami WIN10 alatt támogatta ezt a procit.
Ha egy olyat találsz valahol az internet bugyraiban, akkor lesz hw videó kódolás.
A barátomnál linux alatt gond nélkül megy, azt használja htpc rendszernek. -
M0ng00se
őstag
válasz
ergoGnomik #2 üzenetére
Köszi, kaptam mástól ia visszajelzést,hogy hogyan helyes
-
ergoGnomik
tag
Grammar nazi ON:
[hánytatószer] (lásd "hánytatott")
[hányatott] -
Zigur
senior tag
Anyámnak ilyesmi gépe van. Amit néztem a GPU-val, hogy windows 10-hez van egy összetákolt driver, ami abszolút minimumot nyújt csak, ha tényleg használni akarja az ember htpc-nek talán a windows 7 jobban megfelelne, annál a GPU driver teljes funkcionalitású.
Összeségében én is húztam a számat amikor láttam az AMD láthatóan minimális erőfeszítést tett, hogy ez a procicsalád megfelelően kihasználható legyen windows 10 alatt - de nincs mit csinálni.
Anyám gépébe beledobtam egy olcsó videókártyát, így simán nézheti a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest