Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz dajkopali #80 üzenetére
No, akkor csak elértem/elértünk valamit. Viszont ha mi vitatkozunk velük, akkor neked nem marad állásod.
Ugyanis ez lenne a dolgod, mint média.
(tudom, ne mondjam meg mi a dolgod, hogy jövök én, stb... nem kell elmondani)
#82: "vitatkozzatok velük"
te felteszed a kezed, nem közvetítesz - de ez már itt OFF a lényeg, hogy azt a két kérdéscsoportot, amit feltettem (ha gondolod emészthető, érthető, kontextust tartalmazó formába hozom, bár te vagy a szakember, közvetíthetsz is akár...) jól esne viszontlátni a kérdések között.
[ Szerkesztve ]
-
luciferc
őstag
válasz dajkopali #80 üzenetére
Akkor tedd már fel nekik azt a kérdéskét is, hogy mennyiben tartják etikus üzleti magatartásnak, hogy egy sima nem tértivevényes reklámlevél hátoldalán próbálnak egy ilyen súlyú lépést átnyomni az ügyfeleken? Az is érdekelne, hogy ha én hasonló módon sima levélben küldöm a felmondásom, és esetleg nem kapják meg a nagy magyar királyi posta miatt, akkor az beérkezettnek számít, vagy sem? Ahogy az is érdekelne, bár ez már volt korábban, hogy vajon miért dátum nélküli levélben próbálják az ügyfeleket egy számukra legalábbis nem előnyös (szerintem egyértelműen hátrányos) változtatásra rávenni?
mod: A topikban előkerült érvekből nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy az NMHH lukra futott. Inkább túlságosan gyengén lépett fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest