Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sytex
tag
Sziasztok. Nálatok mennyire pontos a 3g watchdog? 500Mb-os csomagom van, 122Mb-ot ír a wd, de jött az sms hogy be vagyok lassítva. Mondjuk fura volt hogy ma jött a "már csak 100 mega van hátra" sms, majd némi WIFIS böngészés után meg ez... Gyári telenor szoft-os telefon.
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
Sytex
tag
válasz gabcsee #14421 üzenetére
Pontosan ugyanezt csinálta nekem, jött hogy már csak 100mega, majd pár weboldal megnézése után (WIFIN) jött hogy lassítanak. Ha belépek a Telenor Online felületére akkor azt látom hogy számlazárás óta 87Mbyte-ot forgalmaztam, azt hiszem felhívom őket.
-
Sytex
tag
válasz gabcsee #14425 üzenetére
Ehhez én még sajnos nem nagyon értek, Telenoros telefon v10d van most rajta, viszont az általad beírt linkbe beírom az IMEI-met akkor V20L-es linket ad vissza?
Mit lehet csinálni? Backupolni kell? Érdemes egyáltalán?
Ha a telefonnak azt mondom hogy Szoftverfrissítés keresése akkor azt mondja hogy a jelenlegi a legfrissebb.Köszi a válaszokat (ha lerágott csont akkor privát is jöhet), de még csak most ismerkedek a "rendszerrel".
-
Sytex
tag
Segítsetek!
Belépek a kamerába, és töredékére csökkenti a háttérvilágítás fényerejét a telefon. Nem találok beállítást rá. Gyári 2.2.2 van rajta.
-
Sytex
tag
válasz szentkuti11 #19016 üzenetére
3szor próbáltam eddig. Egyszer se sikerült (LG saját programjával, letölti az sw-t de nem teszi a telefonra). Meg rosszakat is olvastam róla itt (lassabb teló, lassabb-gyengébb GPS).
Bár lehet lassan meg kéne lépni valahogy.... csak az a sok beállítás, telepített program.... argh
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm talált meg a kérdésével, de nem értek ilyen mélységben a témához ezért hozzátok fordulok.
Vett egy Optimus 2X-et használtan, "állítólag" gyárilag független.
2.2.2-volt rajta. Gépre LG updater (a gyári, nem tudom pontosan mi a neve) telepít, telefon rádug, szól hogy van frissítés. Frissítés indít, elkészül, 2.3.4-lett a szoftver rajta. DE: eltünt a menűből a magyar nyelv, viszont 6 féle kínai megjelent benne (most angolul használja). Van mód valahogy a magyar nyelvet visszatenni rá?Köszi
-
Sytex
tag
válasz Levi941127 #25088 üzenetére
Bocsi ha félreérthető voltam, a választható nyelvek közül tünt el a magyar, és jött 6féle kínai. Gyári ROM ment rá elvileg.
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Egy tanácsra/ötletre lenne szükségem.
Adott egy 2X V20s-el (A gyári Telenoros szoft frissítgetve).
Bluetooth fülesnél ha kifelé hívok, a telefonon szól a hang, pedig világít a BT gomb, BT gombra rányom, majd megint, akkor jön a fülesbe a hang. (BT gomb alatt a hívásképernyőn lévő Bluetooth gombra gondolok, ami megmondja hol szóljon).
Bejövő hívásnál ugyanez, csörög, felveszem, 1mp-et szól a fülesben, de utána átvált telefonra (pedig a BT gomb világít), BT gomb 2x megnyom és megint jó.Kétféle Nokia, egy SE, és egy noname kínai fülessel próbálva.
Minden ötlet jól jön (Még a "Ez gyárilag szoár, ez van" is, csak legalább tudjam mi a gond).
Köszi
-
Sytex
tag
válasz wolruf #30524 üzenetére
Nálam wifi állandóan bekapcsolva. Ha bent vagyok a cégnél akkor fent van wifin, ha otthon vagyok, akkor is.
Reggel 7 körül le veszem töltőről, és ha valamiért csak este 9-10 felé érek haza akkor már kapkodnom kell töltőért.Az akksi 1 éves gyári akksi.
Lassulás nálam nem köthető feléledéshez, van hogy nyomkodás közben dob egy 5-6 perces laggot. Van hogy 1 héten 1szer, van hogy naponta többször.
-
Sytex
tag
#30513-ra valaki? Iszonyatosan idegesít a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Sytex
tag
Sziasztok, ha a gyári LG updater program serial NR-t és IMEI-t kér be, valamint valami emergency módot ír, akkor az mitől van?
-
Sytex
tag
válasz laci laci #42809 üzenetére
Nálam pénteken nyerte a csatát a telefon, de novemberig nem tudok újat venni... addig marad a szenvedés.
Sztori: 4 program fut állandóan rajta: K9-mail, Touchdown, Facebook, Viber. Ez a 4 teljesen kinyírja a P990-et. Lassú, néha dob akár 1 perces gondolkodásokat is, újraindulgat, lefagyogat (napi többször). Szervizt megjárta, szoftver frissítés, és azt mondták Teszt: OK.
Pénteken jött vissza szervizből, azóta akksi fél napnál többet nem bír (talán elcserélték). Valamint ha 15% alá merül akkor hiába dugom töltőre, merül tovább (töltési folyamatot jelzi). Ilyenkor lemerítés/kikapcs, és kikapcsolt állapotban fel lehet tölteni.
Szóval novemberben Nexus4, addig meg szenvedés.
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Ma kezdtem foglalkozni a telefonom belső világával és teljesen elvesztem:
Ami eddig megvolt:
AIO-Toolkit: CWM telepítés.
SuperSU v1.65
Csináltam egy mentést a rendszerről a CWM-al
Játszogattam kicsit a root adta lehetőségekkel
Majd megláttam #44388 -ban található linket, ezt fel is tettem.
Ebben sajnos az üzenetkezelő összeomlik, ezért visszaálltam a korábbi mentésemre.
Gondoltam futom még egy kört a CM-al ezért letöltöttem ezt: cm-10.1-20131208-NIGHTLY-p990.zip
Ezt ha CWM-ből feltelepítem, akkor a gyári rendszer indul el.
Gondoltam futok egy kört egy korábbi verzióval. Lejött a cm-10.1-20131118-NIGHTLY-p990.zip
Feltettem CWM-al, de megint a gyári rendszer indult el.
Kiakapcs-hangerőle-bekapcs, és a CMW is eltünt a telefonról, a gyári rendszer bebootol, hiába tartom nyomva a gombokat.Hol rontom el???
Köszi- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- iPhone 13 független 128GB
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest