Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Én amikor megvettem a 42"-os Samsung HD Ready plazmát akciósan 100k-ért, akkor első nézésekkor elég nagynak tűnt. Blu-ray és mkv tökéletes rajta. 1,5 - 2.5 méterről nézem. 8-9 hónap tapasztalattal már azt mondom, hogy 1,5-ről már el tudnék képzelni nagyobbat fullHD-vel, mondjuk olyan 50-55"-osat
Természetesen mindenkinek mások az igényei, de aki eddig vett ilyen nagy TV-ket, az mind azt mondta, hogy a következő nagyobb lesz!
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
A fogyasztással kapcsolatban csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekem 42"-os plazmám van, a gyári adatok szerint max. 280 W-ot eszik.
Film beállítással + egy kis fényerő csökkentéssel az átlagfogyasztása 90-100 W körül van.
Ilyen beállítással TV-zéshez és filmhez is tökéletes + szemkímélő.(Samsung PS42B430P2WXXH)
-
Patice
nagyúr
Igen, bocsánat, az előző hsz.-omban nem írtam, hogy saját mérési eredmények.
Nem egy túl bonyolult TV, de rendesen teszi a dolgát.
Van össz-vissz 3 képbeállítási mód, amit lehet mind egyénileg is babrálni.
Dinamikus - Normál - Film. Az "energiagazdálkodás" meg 4 szinten állítható: kikapcsolva - alacsony - közepes - magas. Ezt a fogyasztást Film beállítás + magas energiagazdálkodással produkálta. Este, sötétedéskor így teljesen elég a fénye. Nappal, napsütéses időben persze ez már nem megfelelő, de akkor is van függöny, redőny stb. meg a napfényes idő sem tart örökké, így normál üzemmód + energiagazdálkodás kikapcsolva beállításokkal használom. Ilyenkor 140-150 W-ot eszik átlagban.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
Szia!
A mostani TV-k hátulján azért van a digitális optikai hangkimenet, hogy a HDMI-n jövő jelből a hangot tovább tudják küldeni egy erősítőbe, változtatás nélkül és majd az erősítő bírkózik meg a mindenféle hang megszólaltatásával.
Tehát a kérdésedre a válasz: igen. Szerintem ez úgy van megoldva, hogy amit éppen nézel, annak a hangját küldi ki, és gondolom a TV menüjében kell megadni, hogy ez a funkció be legyen kapcsolva. (Azért csak gondolom, mert még nem próbáltam, de erre való az a csatlakozó. Pont azért találták ki, hogy ne kelljen 2 HDMI kábel a hang miatt, hanem egy olcsóbb optikaival az továbbítható legyen az erősítő felé, és a kép feldolgozását a TV-re bízzák.)
Üdv.
-
Patice
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest