Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3501) Kbali válasza total90 (#3497) üzenetére


Kbali
nagyúr

Az összes alsó kategóriás Samsung tapimobilnak egy nagyon nagy hátránya van a Viewty-val szemben: nincs HSDPA - nekem ez nagy hátrány volt (KP500/502 detto). Akkor inkább egy GT500/505.

(#3502) babati válasza Kbali (#3501) üzenetére


babati
aktív tag

sok ember még hallani sem hallott a gt500ról amikor előveszem, pedig szerintem nagyon is jó telefon. aki unja a vjutit és nem akar túl sok pénzt költeni annak ideális választás:D

(#3503) dreamcatcher válasza babati (#3499) üzenetére


dreamcatcher
tag

:) Igaz, ezzel reklámozták leginkább, de ahhoz képest tényleg... :) Viszont a 120 fps-es videó, hmmmm. :)
Az legelső telefonom egy Sony J5-ös volt (aki nosztalgiázni akar :) http://index.hu/tech/mobil/sonyj5/ ),amin a jog dial nagyon bejött, szerintem ezért is tetszik az optikánál lévő hasonló funkciót ellátó dolog :)

(#3504) babati válasza dreamcatcher (#3503) üzenetére


babati
aktív tag

nem sokat használtam azt a gyűrűt, szerintem sokkal egyszerűbb a kinetikus görgetés (ujjal történő). habár a ku990-nél még ez egy elég kiforratlan dolog volt. 120 fps, hmm, hát igen ez egy elég érdekes és szórakoztató dolog volt. nekem annyira volt jó hogy menőzzek vele, egyébként sok hasznát nem vettem:D a videózási képessége előtt viszont emelem kalapom :R

(#3505) vergilx válasza babati (#3496) üzenetére


vergilx
őstag

aki fotózásra vesz telót(vagy lényeges szempont a fényképező),úgyis n szériás nokiát vesz(pl n82--->szebb képet csinál mint az omnia hd,ami 8mpixeles)

(#3506) babati válasza vergilx (#3505) üzenetére


babati
aktív tag

akkor már egy innov8 (mégse nokia:D). tudtommal attól jobb fotósmobil nem létezik magyarországon.

(#3507) @matthew@


@matthew@
őstag

Sziasztok telóvásárlás előtt állok és néztem viewty-it 38e ért kf bven és f480-at live-val a vodánál 45e-ért szerintetek meliyket érdemesebb megvenni nekem a fényképezés és a zene ami fontosabb lenne szerintetek mi lenne jobb választás? :F

Matthew 24:42

(#3508) Quan-Chi válasza @matthew@ (#3507) üzenetére


Quan-Chi
őstag

nekem van KU990-em és csak ajánlani tudom remek darab! képet készíteni nagyon jó, a zene lejátszó része nem 101 de kezelhető

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#3509) @matthew@ válasza Quan-Chi (#3508) üzenetére


@matthew@
őstag

köszi a választ. nekem a zenei részben inkább a minőség és a hangerő a fontos a kezelhetőséggel meg lehet bírkózni. amúgy szted nem lassú a telefon. és szted (ha tudsz egy másik érintős telóhoz hasonlítani) akk szted milyen a kijelző érzékenysége?

Matthew 24:42

(#3510) Quan-Chi válasza @matthew@ (#3509) üzenetére


Quan-Chi
őstag

azt szeretem benne hogy nem túl kicsik az ikonok, így újjal is könnyen kezelhető! és nekem teljesen gyors a telóm, ez lehet azért van mert alig van pár kép a memórián, meg vagy 2 zene! de nekem villámgyors :R

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#3511) @matthew@ válasza Quan-Chi (#3510) üzenetére


@matthew@
őstag

amúgy a gürgetés az milyen nem könnyü félrenyomni?

Matthew 24:42

(#3512) babati válasza @matthew@ (#3511) üzenetére


babati
aktív tag

annyit tudok mondani hogy az én gt500-asomhoz képest nem valami jó dolog a görgetés a ku990-nél, azé van a hátulján a görgető gyűrű:D

(#3513) hejesírásó


hejesírásó
senior tag

üdv!

szeretnék sms-t lementeni a telóról, de a pc suitban csak képek, multimédia, meg e-mailek vannak sms egy deka sincs? hogyan megy?

előre is köszönöm!

(#3514) mishubi


mishubi
tag

nekem egy olyan problémám lenne hogy beléptem a telefon szerviz menüjébe füles hangosítás céljából csak aztán közbe jött valami és leraktam a telefont és elnyomódott... és most pedig nem szól... hanem zene indításnál egy halk reccsenés a hangszóron vagy a fülesen aztán halk búgás. valakinek valami ötlet esetleg a visszaállításra? előre is köszönöm :R

||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook

(#3515) babati válasza mishubi (#3514) üzenetére


babati
aktív tag

üdv. mivel nem tudod mi állítódott el így nehéz lesz helyrehozni. de én így csinálnám: keresnék egy másik vjuti felhasználót és belemennék az ő szerviz menüjébe átnézném a menü beállításait töviről hegyire és ami nem egyezik az enyémmel azt visszaállítanám. sok szerencsét. üdv.

(#3516) mishubi


mishubi
tag

én is erre gondoltam és rááltam a dologra , de közbe a legegyszerűbb megoldás lett jó. kikapcsoltam majd vissza :))

||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook

(#3517) Kbali válasza mishubi (#3516) üzenetére


Kbali
nagyúr

Pedig nem is windows :)

(#3518) mishubi


mishubi
tag

:D plexit lehet hozzá valahol vásárolni? :)

||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook

(#3519) babati válasza mishubi (#3518) üzenetére


babati
aktív tag

kaller barátunk mintha tudna hozzá szerezni. ha benéz ide majd ír szerintem ez ügyben.

(#3520) mishubi


mishubi
tag

köszönöm :)

||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook

(#3521) dreamcatcher válasza hejesírásó (#3513) üzenetére


dreamcatcher
tag

Adatkábellel nekem sem látta, csak az email-eket, de Bluetooth-on keresztül igen: bluetooth-nál nálam két kapcsolati lehetőség jön fel: konkrétan KU990GO és KU990. Lehet, neked más lesz.(hallottam pl KU990 és U990-ről, és ott állítólag az U990-et kell választani) Én az elsőt választottam (KU990GO), majd az üzenetekhez belépve, megjelent egy SMS fül is. Itt át tudtam húznia telefonról a PCre az SMSeket.
A "PC" nálam egész pontosan ezt a helyet jelenti: (értelem szerűen nálad más is lehet)
C:\Documentums and Settings\Rendszergazda\Application Data\LG Electronics\UMTS\LG PC Suite2\LG Phone Manager\Messages\ems

.vmg kiterjesztésű file formátumban menti le, amit az ingyenes ABC Amber Nokia Converter segítségével át lehet konvertálni más formátumba, ha szükséges.(pdf, doc,txt stb.)
A progi csomó helyről letölthető, pl innen is
http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1356

Remélem tudtam segíteni. :)

(#3522) harry3 válasza dreamcatcher (#3521) üzenetére


harry3
őstag

Üdv.
Gondolom másnak is volt már ezzel problémája. A telefonom nem látja a 2GB-os kártyát, mi lehet a probléma?
Nemrég vettem a kártyát, nem szeretném eldobni.

(#3523) tjokai


tjokai
senior tag

Hi!
Hogyan tudok témát telepíteni a telóra?GPS telepíthető rá?

[ Szerkesztve ]

Üdv!

(#3524) babati válasza harry3 (#3522) üzenetére


babati
aktív tag

üdv. formázd meg a kártyát egy kártyaolvasó segítségével a számítógépen. üdv.

(#3525) babati válasza tjokai (#3523) üzenetére


babati
aktív tag

üdv. privátban küldöm a részleteket. üdv.

(#3526) tjokai


tjokai
senior tag

Hálás köszönet!Üdv

Üdv!

(#3527) hejesírásó válasza dreamcatcher (#3521) üzenetére


hejesírásó
senior tag

Hi,

Köszi, ez elég gáz. Mi a kutya füléért nem megy adatkábelel?

:W

(#3528) dreamcatcher válasza hejesírásó (#3527) üzenetére


dreamcatcher
tag

Passz.... :( A tesztben is írták "az üzeneteknél viszont csak az emailek kezelésére van lehetőség, az SMS/MMS párosról tudomást sem vesz a gyári szoftver". Utánaolvastam kicsit külföldi fórumokon és ott találtam én is a bluetooth-os lehetőséget. Mert ugye alapból nekem se látta. A bluetooth-szal megoldódott a probléma, bár én is a kábelest preferálnám. Egyébként pár ember írta, hogy nekik gond nélkül látja és nem igazán derült ki, mit csináltak másképp: beállítások, op.rendszer, de még a firmware a telefonon is ugyanaz, és van, akinek látja, volt akinek nem... :F

(#3529) harry3


harry3
őstag

Nektek is hamar lemerül az akksi vagy csak nekem? Tegnap reggelre töltődött fel, kicsit játszottam tegnap és ma is fél-egy órát és vagy 4x fényképeztem és már csak 2 csík van mikor kiléptem a fényképezőből 1 lett, de visszament 2-re.

(#3530) babati válasza harry3 (#3529) üzenetére


babati
aktív tag

ha régi a sim kártyád az baj lehet. vedd le a felesleges hangokat de legfőképp ott vedd le amikor megérinted és rezeg meg hangot ad ki. ha nem netezel állítsd a hálózati módot csak gsm-re (gsm 900/1800). nem árt bekapcsolni az energiatakarékos módot sem, ilyenkor leveszi a fényerőt és a kijelző se világít sok ideig, de ezt manuálisan is megteheted. és a legvégső megoldás, a telefon nem új konkstrukció az akkumlátorok használódnak. nem csodálkoznék ha a telefonom akksija 2 év után elromlana. próbálgasd és sok szerencsét.

(#3531) harry3 válasza babati (#3530) üzenetére


harry3
őstag

Köszönöm. Át is állítom a hálózatot, mert minden ki volt kapcsolva hangok, rezgés, energiatakarékos mód pedig bekapcsolva.
Remélem így sikerül.

(#3532) dreamcatcher válasza harry3 (#3531) üzenetére


dreamcatcher
tag

Babati mester tanácsaira én is csak bólogatni tudok. :)
Pár tipp még:
1. Ha esetleg mágneszáras telefontokot használsz, akkor ajándékozd el. Több helyen olvastam + egyik KU990-es tulaj gyakorlatban is megerősítette, hogy ez biza' meríti az aksit (mágnes miatt, nem a tok miatt. :) )
2. Bluetooth: jó, ha mindig használható, és nem kell ki.be kapcsolgatni, de még jobb, ha nem kell annyit tölteni a telefont: ha nem használod, kapcsold ki a bluetooth-t. Kezdőképernyőből, gyorsmenüből elérhető, 3 tapicskolást pedig megér az energiatakarékosságért cserébe.
3. Ha jól tudom, az energiatakarékos üzemmód 60%ra veszi le a fényerőt. Ezt - főképp estefelé - nyugodtan lejjebb is veheted, akár 20%ra is, így is tökéletesen látható. (de lehet, hogy alapból 20%-ra veszi le az energiatakarékos üzemmód. Akkor ezt felejtsd el. :) )
4. Multitasking. Bezzzzony, a gyakorlat azt mutatja, hogy ha egy alkalmazást nem használunk, érdemes kilépni belőle, ahelyett, hogy a háttérben csücsülne és feleslegesen fogyasztaná az aksit.
5. Háttér világítás. Láttam már ilyent, ezért írom: elég 30 másodpercre állítani, felesleges 60 másodpercig világítania az utolsó tapicskolás után.
6. Az enyém folyton 3G-zni szeretett volna, ezért kikapcsoltam: a 3G kikapcsolható szervizmenüből, így csak akkor használja, ha szükséges. FONTOS! Az itt leírtakat kell követni és nem nyomkodni mindenfelé, mert olyant is el lehet állítani, amit nem kellene...
- Tárcsázásnál:3845#*990#, ezzel a szervizmenübe jutsz (Ha tárcsázás közben elütnél egy számot, akkor teljesen töröld vissza és kezd az elejéről, különben nem lép be a menübe)
- Modem Setting (4)
- PDP Setting (3)
- PS Attach mode set (8)
- itt válaszd a WHILE PDPACT-ot (nálam ez a 3. lehetőség), ekkor kapsz egy nyugtázó "DB saved" feliratot
- "c" gombbal lépj ki a normál kezdőképernyőre, telefon kikapcs-bekapcs és volálá, eltűnt a "G" jel a térerő mellől. Ezzel leállítottad a folytonos EDGE és 3G keresését, viszont amikor szükség lesz rá (pl internet használatkor), akkor majd bekapcsolja a telefon, arra az időre, amíg kell - majd ismét le.
Még egyszer írom, mert fontos: aki nem ért hozzá, ne állítgasson mindenféle dolgot a szerviz menüben!!!

Hát, ez a kevéske, amivel még ki tudtam egészíteni, remélem valamit tudsz hasznosítani belőle.

[ Szerkesztve ]

(#3533) nmaxima válasza babati (#3525) üzenetére


nmaxima
csendes tag

Sziaztok!! A kérdésem az, hogy vásároltam egy ku990-et és szeretnék gps-t rá ha egyáltalán lehetséges, légyszi segítsetek,ha az hogyan működik?

N

(#3534) Bacardi16


Bacardi16
tag

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, melyik a legújabb firmware amit rá lehet tenni? (független)
Most V10c van rajta...

(#3535) jooker82


jooker82
nagyúr

Erre a telefonra nemigazán lehet se gps-t se új szoftot tenni.....tehát különösebb javitást nem adtak ki hozzá...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#3536) Bacardi16 válasza jooker82 (#3535) üzenetére


Bacardi16
tag

És melyik a legújabb?
Mert én találtam egy v10j nevűt is...

(#3537) dreamcatcher válasza nmaxima (#3533) üzenetére


dreamcatcher
tag

Egy bluetooth-os GPS vevővel gond nélkül kommunikál, viszont eddig csak olyan programot találtam hozzá, ami időnként felcsatlakozik a netre... :(((

(#3538) dreamcatcher válasza Bacardi16 (#3536) üzenetére


dreamcatcher
tag

Azt hiszem, az LG-től csak a 10a jött ki hivatalosan, de így van, a 10j a legfrissebb. Eget rengető változásokat ne várj, talán kicsit stabilabb lesz a telefon, bár nekem eddig egyszer sem fagyott le (10a van rajt). Egyébként azt olvastam, több helyen is, hogy a 10c egy elég stabil firmware.
Viszont javaslom, hogy az új firmware-t, előtte mindenképp csinálj egy teljes mentést a telefonról. Nem csak azért, mert nem biztos, hogy úgy fog működni a 10j-vel is, mint a 10c-vel, hanem, ha esetleg garanciális még, akkor probléma esetén a 10c-t tedd vissza (már ha ezzel vetted. :) )

(#3539) @matthew@ válasza dreamcatcher (#3538) üzenetére


@matthew@
őstag

Szasztok!
telefonvásárlás előtt állok és 2 verzsenyző között vacilálok: LG ku990 viewty és a samsung f480v (ezt a vodánál vennél live szoft van rajta). nekem elsősorban a zene+a fénykép lenne a fontos olvastam mind a két telefonról ezt is azt is szerintetek melyik lenne a jobb választás?

Matthew 24:42

(#3540) babati válasza @matthew@ (#3539) üzenetére


babati
aktív tag

nem akarlak lebeszélni semmiről de fényképhez és zenéhez szerintem ezek a telefonok nem passzolnak, próbálj meg egy sony-t. ezekhez a szempontokhoz az tökéletes.

(#3541) Brauner


Brauner
csendes tag

Sziasztok!
ku990-em van
Nekem olyan problémám lenne h nagyon halkan hallok mindenkit beszélgetésközben! ez csak nemrég kezdődött azelőtt működött rendesen a teló! ma pl: kinn az utcán hívtam vkit és még a csörgetést sem hallottam! nem emléxem h elállítottam volna vmit! tud vki segíteni?

(#3542) dreamcatcher válasza Brauner (#3541) üzenetére


dreamcatcher
tag

Az "utcai" profillal kipróbáltad, azzal is halk?

(#3543) Kbali válasza Brauner (#3541) üzenetére


Kbali
nagyúr

Lehet, buta kérdés, de nem halkítottad le véletlenül beszélgetés közben? A kamera tekerentyűjével lehet megoldani.

(#3544) kiraly6


kiraly6
csendes tag

sziasztok kodokkal esetleg lehet a kameran javitani vagy valaki leirna miket lehet allitani a segitsegevel.elore is koszonom

[ Szerkesztve ]

nahat meg mukodik!!!

(#3545) Brauner


Brauner
csendes tag

Kipróbáltam utcaival is és nem érzem h hangosabb lenne! megnéztem a tekerőt az maxon van! hát nem tudom már mit csináljak, utcán szinte nem is tudok vele beszélni mert annyira nem hallok semmit! :((

(#3546) Brauner


Brauner
csendes tag

Ahhhhhhhhh.... rájöttem a hibára!! én idióta vettem hozzá fóliát, de olyat, amit magam vágtam méretre és nem vágtam ki helyet felül a hangszórónál.... Elnézéseteket kérem h ezzel fárasztottalak titeket :U
Üdv

(#3547) babati válasza Brauner (#3546) üzenetére


babati
aktív tag

hallod ez nagyon kemény. kajak pusztultam a gép előtt. hát te sem lehetsz semmi fazon, de örülök hogy sikerült rájönnöd. ügyes:D

(#3548) Viper26


Viper26
nagyúr

Eladósorba került a Viewty-m, ha valakit érdekel keressen meg pm-ben.

iPhone 14 | FR955

(#3549) dreamcatcher válasza kiraly6 (#3544) üzenetére


dreamcatcher
tag

Ezt most nem egészen értem. Milyen kódokra gondolsz, illetve milyen állításra?

(#3550) hdanesz


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most így pár hónap használat után megosztom ismét a tapasztalataimat. Augusztusban vettem a Viewty-m, újonnan. Elmondhatom róla, hogy a külsejében semmi változás nem ment végbe...azaz nem karcos. :D Pedig zsebben hordom, tok nélkül. A gyári kijelzőfólia vígan feszül rajta. Ami az akksit illeti, nekem 5-6napot simán elketyeg úgy, hogy estére sincs kikapcsolva. Igaz, nem hallgatok rajta zenét. Fényképezni és videózni módjával szoktam.
Elégedett vagyok vele, szerintem jobb minőséget produkál mint egy mostani 30-40ezres teló. :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.