Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz F_Gergely #40781 üzenetére
Le kell vadászni egy megfelelő romot, aztán KDZ, vagy LGUP. -> Témaösszefoglaló.
Nehogy azt hidd, h jobb lesz a teló MM-al. Én biztos nem frissítenék. Nem feltétlen jobb az újabb. Ezt tapasztalatból írom. Stock LP-al tökéletes.
Végigpróbáltam mindenféle romot. Stock, főzött, mindent és végül a stock LP-nál kötöttem ki és közel két éve használom és nem vágyom másra. De kinek a pap, kinek a paplan...(#40779) feco70: Használatfüggő, de nekem egyáltalán nem botrányos az akksim. Estére sosem merül le, akármennyit használom. Ha nem viszem túlzásba, megvan röhögve a 2 nap. De mondom, ez használatfüggő! Amennyit bír, ettől többet nem várok el tőle a hardver+kijlező párost figyelembe véve.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz F_Gergely #40783 üzenetére
Azért, mert főverzióváltás van, és valamilyen problémák miatt visszavonták az OTA frissítést, csak programmal lehet felrakni gépről.
Azt sem árt ellenőrizni, hogy D855 e egyáltalán ami nálad van, mert, ha nem arra megint másik KDZ kell.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
GEIL
addikt
válasz F_Gergely #40786 üzenetére
Valami "beragadhatott" a háttérben.....röhej de párom G3-asán és a G4-emen is csináltam parancsikont az "akku"-hoz és napi 2-3X ott manuálisan mindig kiütöttem az appokat amik látszólag kavartak a háttérben és a listában még "futottak".
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz F_Gergely #40785 üzenetére
Működnek a frissítések, nincs velük probléma csak, ha over the air (OTA) frissítették a készülékeket, akkor volt valami probléma, szóval nem konkrétan a szoftvernek volt problémája. Ez már régen volt, nem mai csirke a készülék, nekem most kezdi azt, hogy hívnak és újraindul, holott 1 éves aksi van benne kb. szóval lassan érik a csere, sajnos sosem lesz már olyan, mint régen, de nem is tudom mire cserélném le...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz F_Gergely #40789 üzenetére
Ha valóban telefonálsz is vele felejtsd el a 2-3 napot. Ha sokat telefonálsz vele 1 nap maximum, ha kevesebbet, akkor talán 1.5 nap.
Csak telefonálásra nem véletlen használnak még mindig gombos telefonokat, ebben verhetetlenek.
-
gjoco1
addikt
válasz F_Gergely #40793 üzenetére
Akkor Én beszereznék hozzá egy új akkut.Megér még annyit hidd el.Minden bizonnyal ott lesz a gond.
Nekem van 2 G3(2/16-3/32),de még a mai napig jobban a szívemhez vannak nőve,mint a most használt V10(pedig ez sem kutya. )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
KoryHu
aktív tag
válasz F_Gergely #40793 üzenetére
Az akkumulátor hátulján van egy dátum.
Én vettem új akkut (5000 Ft- volt), de vagy hamis, vagy nem (gyári LG), de rosszabb mint a gyári, egyet visszaküldtem, hogy szar, küldtek egy másikat, az is ugyanolyan....
100%-ra töltve fél perc után már 99-98-97, kb. 2 óra sot után 20%, utána meg mint a bolond merül, fél óra és kikapcs. Éjjel az új akkuval 7-8%-okat merül, a gyárival sokszor semmit.
Gyári akksival 100%-on van hogy 10 percig se esik egyetlen %-ot se, és egyenletesen merül. (ezt bekapcsolt kijelzővel értem).
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest