Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcipók
csendes tag
Sziasztok!
Én is - LG G2 32GB fekete - tulajdonos lettem és szeretném megosztani veletek az első tényleg csak pár órás tapasztalataimat.
De első körben a szokásos kérdéseket megelőzve:
-ujmobilshop-ban rendeltem és vettem meg (az online megrendelés és az átvétel között 3 óra telt el úgy hogy nem volt a boltban a telefonkészülék), bolti 1 év garis, ~147990-fizettem. A normál SIM-et ingyen egy mozdulattal méretre vágta kedves eladó kisasszony egy célszerszámmal, előttem bontotta ki a telefon dobozát és kézbe is vettem megnéztem NEM ropogott, recsegett, huppogott (remélem ez így is marad) TÖMÖREN - egyben volt és van mint egy nagy darab fekete lapos kő.
Be is kapcsoltam - kijelzőn nem volt és még mindig nincs pixel hiba.. (és nem EU-s a rom van rajta) Így aztán jött velem haza a kis dobozában.. Én a bolti kiszolgálással meg voltam elégedve.Egy régi 2009-es akkor csúcskategóriás HTC Blackstone-ról váltottam - hűséges társam volt 4! évig.. szóval elég megfontolt vásárlónak tartom magam. -és ha valakit az is érdekel - olvastam az eddigi fórum hozzászólásokat is..
De a telefonra visszatérve azt kell hogy mondjam eddig - Lenyűgöző!
Dobozból kivéve gyorsan feltöltöttem (83%-ról) amit kb ~15-20 perc alatt abszolvált.. (nem is értem hogyan).. én nem ehhez vagyok, voltam hozzászokva.
Pár mondatot még így az elején..
Szempontjaim: Nagy aksi, kiváló kijelző, jó kamera és hogy tegye a dolgát és ne szaggasson, akadozzon nekem használat közben.
Eddig ezt mind tudja, és ha majd lesz majd bővebb tapasztalatom azt is megosztom.
Még egy apróság: nálam már minden távirányítós eszközt felismert és kezdek azon gondolkodni hogy kiveszem a távirányítókból az elemet..[ Szerkesztve ]
-
Harcipók
csendes tag
Azon gondolom hogy a jövőbeli G3 csak úgy űberelhetné ezt a G2-őt ha az - active dualsim-es lenne + microSD + vízálló és porálló..
..mert ennél szvsz nem akarhatunk már többet
Tesóm iPhone-os beállítottságú (ez remélem értitek mit jelent), de ezt a G2 kütyüt most valahogy nem tudja lerakni a kezéből..Szóval én tőlem megkapta az - Ajánlott - plecsnit.. (persze még sehol sem tartok a "felfedezésében".. kéne szvsz egy G2 workshop úgy gyorsabb lenne..
-
Harcipók
csendes tag
Ti milyen adatvédelmi progit használtok az Androidon? ..hogy megvédjétek magatokat az appoktól?
-
Harcipók
csendes tag
válasz ferrari1 #5351 üzenetére
Rosszul érted! - Épp ellenkezőleg - Bekapcsolja a processzor hővédelemét!
Vagyis akkor alapból ki van kapcsolva a hővédelem és ha processzor kezd túlmelegedni akkor elkezd "laggolni" - akadozni a rendszer.. Szóval akinek ki van kapcsolva annak célszerű bekapcsolni!...:
1. Írd be a tárcsázóba 3845#*802#
2. Görgess le a "High Temperature Property OFF"-hoz, kattincs rá:
3. Válaszd ki az ON-t...
4. Kapcsold ki a G2 teljesen...
5. Várj legalább 10 másodpercet...
6. Kapcsold vissza a telefont és várj kb 30 másodpercet amíg a Screen lock megjelenik...Kész = LAG-FREE a G2!
-
Harcipók
csendes tag
válasz hobbitka_ #6878 üzenetére
Szia, én szerintem bluetooth egér és bill.-hez nem adnak jeladót. Szerintem Te egy hagyományos vezetéknélküli eszközre gondolsz amihez van a saját rádiófrekvenciás kis jeladója. Ezt kellett a pc be usbre dugni...
Amúgy engem is érdekel ez a " telefon mint - desktop pc" lehetőség.. jóvolna szimlán dokkolni egy dokkolóba -amihez hozzá van "kötve" tv, projektor vagy egy monitor és a többi perifériás eszköz... pl. bill, egér, nyomtató stb.. és akkor nem kellene egyszerü dogora más eszköz, hardver mint a mobiltelefon...
Akinek van ilyen tapasztalata akár hallomása, ossza meg velünk is pls..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest