Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz korcsillio #43922 üzenetére
nálam ok,nézd meg be van-e kapcsolva a második miki(zajszűrő)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz kinga195 #43958 üzenetére
Ha újraindítod nem javul meg? Tégy egy próbát...
szaszii
Pl Lg szervíz a Váci/Dózsa sarkán Pesten( ha jól rémlik 3500 forint),de bármelyik 5V-os töltő megteszi(ha lehet 1A feletti legyen,mert kihullik a hajad mire feltölt)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz katalin888 #44010 üzenetére
Szia
Nekem rendben van a gps...ajánlat, hátha segít:kikapcs/bekapcs,majd lakásban gps és wifi bekapcsol,gogli térkép indít és megkeresteted magad vele(kb 100m pontos lesz),ha megvagy használhatod is...ezzel letöltöd a magyarországi műholdpozikat és könnyebben számol pozit..
Bigslim
Az aktív toknál ki/be csukáskor a kijelző be/kikapcsol és a négyzetes ablakba futtatható pár alkalmazás vmint híváshoz nem kell kihajtani az előlapot..[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz SztiviVander #44063 üzenetére
Csatlakoznék,nekem is látja a glonass holdakat és számol is vele a gps test progi(háromszög jel a ruszki)
Droidmester
Hát nem toom,de a hidden menüben levő értékre támaszkodtam,ami tényleg lehet az aksi,de ha 60 fokos a proci,akkor nem kellene forrónak lennie a telónak?mert nem volt az...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Fredy02 #44083 üzenetére
Persze hogy gáz! Ha sokat pöckölöd, akkor szétrázod az ois-t(optikai képstabilizátor)...annak a hangját hallod...ez teljesen normális.
Más
Ha vki navit keres ingyen,akkor van a playen free MapFactor nevű navigáció. Jónak tűnik,Openstreetmap-ot használ offline navihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz Noda10 #44213 üzenetére
A 4x esetében a várva várt jb hozta a gondokat. Ha őszinte akarok lenni itt is van az "öregek" szerint hasonló,de sokkal észrevehetettlenebb mint a 4x-en. A névjegyzék sztem itt sem űbergyors,de asszony sony z1c-je se jobb.....sőt....
-
Quqesz
nagyúr
válasz geryboro #44289 üzenetére
Nekem g2,asszonynak z1c
A sony többször igényel újraindítást,mert nem megy rajta vmi rendesen(kamera lefagy,videót nem játszik le,stb),aksiban gyengébb. Kamera is sztem gyengébb(13 vs 21 mp). Kijelző 1:1...sebesség 1:1 ...viszont sok olyan szolgáltatást tud a lg ui,ami nekem hiányozna a sonyiban(pl knock on,knock code, csendes üzemmód,led beállítás nevekhez, alsó gombsor kinézete,stb). Mikor asszonynak állítottam be tudod volt az az érzés, hogy"ez sincs benne,meg ez sem....". Ja és a kijelző körüli káva/kihasználatlan hely.....nincs is meg a "compact" érzés, mert nem sokkal kisebb mint a g2[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz BlackDevil #44334 üzenetére
Ha jól emlékszem Arab Emirátusok
-
Quqesz
nagyúr
Ha eddig nem vetted le, akkor az a meglepő, hogy eddig fent maradt,nem pedig az, hogy nem marad most fel.....
Noda10
ha szűz a rendszer,akkor lesz pár progi,amit fel kell rakni pl: időjárás témák,voice,szótár,stb...kb 6-7 app,ezt a beáll/telefonról/frissítéseknél meg fogod találni(meg van egy alkalmazáskezelő app is az alkalmazások közt,jelzi számmal az ikon sarkában mennyit kell frissíteni)...más nincsen,amit nem tartalmazna a rendszer alapból...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz mrcutter #44454 üzenetére
Várj,ha elindítod a zene appot,akkor nem írja ki az mp3 zenéket és nem tudod elindítani? Nekem az összes zeném mp3-ban van fent és mindet felhozza/lejátsza a gyári lejátszó a music mappából
Ha nem így működik, akkor újraindít v hr...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabosasito #44564 üzenetére
Honnan való a teló(kód? Pl sea,twn,deu,6hu)...4x-en volt ilyen,azért, mert ázsiai volt és ottani sim kártyával kellett volna elindítani és az reggelte volna,de magyar rom-mal ez megszünt...ha ázsiai a telód,akkor kdz és mehet fel magyar rom,aztán lehet lesz még ota is...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz firemanus82 #44587 üzenetére
Ezért hagytam ott a "lehet"-et,mert nem voltam biztos benne...vki hátha jobban tudja
-
Quqesz
nagyúr
Ezt a sok szifonagyut elejtette az új telót
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #44662 üzenetére
Restart volt? Párom sony-ja csinált ilyet és egy újraindítás után jó lett
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz PotterBeta #44680 üzenetére
Hívás beállnál nézd meg a második miki állapotát, ki/be kapcsolással teszteld
-
Quqesz
nagyúr
válasz koxkids #44794 üzenetére
Szal a 4.4.4 az ucso,ami kijött N5-re ha jól tudom,DE nem látok semmi különbséget a 4.4.2-höz képest(asszony z1c-jén az van)...tudom javítások vannak,de nincsen érdemi különbség,szóval nem érzem g2 le lenne maradva. Max ha lesz az L.....viszont nagyon sok jó extra van a g2 ui-ban,ami nekem már hiányozna az alap droidból. Nekem hivatalosan a 20D van fent és már a 20C-től sztem rendbe volt a rendszer,sok mindent javítottak...legfrissebb a 20F
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz surgery #44898 üzenetére
Honnan szedted le a drivert? Nézd meg,hogy nem-e újabb,ami az lg oldalán van...ha újabb(bár én alapból) lerántanám onnan,lehet az segítene..
tibucsopper
Lakásbizti van????ingóra,tudod ott is van vízkár és pl nálunk fizetne a bizti(még ha a cajgát lopják el a ház elöl azért is)...most tejelte egy légkondi felét villámcsapás miatt....[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Megjelent a Szifon Flex!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz csiziktomi #45045 üzenetére
Amikor beállítasz egy képet kezdőlap háttérnek(ha zároltnak teszel képet,akkor fordítva),akkor a kivágás után megérdezi,hogy akarod- e a zárolt kijelzőre is kirakni,pipa be ès mindkét felületen az lesz....
tibucsopper
Sajnálom.......[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz scampolo84 #45106 üzenetére
Lesz az még jobb is,kell 3-4 feltöltés mire beáll,vmint lődd ki a feleslegesen futó appokat..
-
Quqesz
nagyúr
Srácok nektek megy rendesen a mobilarena oldala??nekem csak a teló tudja elérni,laptop meg tab(több is)hibaüzit dob fel tegnap este óta...routert már többször újraindítottam,de csak a teló tudja megjeleníteni továbbra is.... prohardver dettó, de minden más oldal rendben van bármit nyitok meg
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok