Hirdetés
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #13272 üzenetére
Nekem már van két pontom, még tegnap :Leírtam, két szép, szabá:Lyszerű (ezt csak a nosztalgia kedvéért) mondatot.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
gamerkiller
senior tag
:Lehet hogy mindenki fáradt..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Zolinho1026
tag
:Lehet hogy elkéne kezdeni írogatni?
Loxone and Loxberry superuser
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13287 üzenetére
:Lám csak, a jövőbe látok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13313 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet, lesz még ennél rosszabb is.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13319 üzenetére
:Lelkiismeret furdalásom amiért munkát adok neked..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #13319 üzenetére
:Lepetézek, Vasegérnek már megvan az első tíz pontja! Minden tízes pontot linkesítek, úgyhogy az ugribugrikra lehet kattintani.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13321 üzenetére
:Lesz még ennél több is, figyelmed ne lankadjon!
:Látod? Még egy született..Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13329 üzenetére
:Lássa csak meg Móci..
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13349 üzenetére
:Lelkes vagy, ez jó. Aztán nehogy később acra ess..
Kyrabaybee es la única leyenda en la historia logout. Él es un verdadero carácter que encaja un cuento. Decimos gracias por este patio a usted.
Meg akarok tanulni Spanyolul.. ♥
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13369 üzenetére
:Látod, ezt nem ismertem, holott szeretem az együttest. Köszi!
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13372 üzenetére
:Lopom az élményt, és élvezem. Köszi!
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #13380 üzenetére
Nem sikerült! Egy nyomkodható sünt akartam berakni az előző hsz-be, de nem jött össze, ráadásul szerkesztési idő alatt az asszony volt a gépnél.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
sagesz93
addikt
válasz geprombolo #13381 üzenetére
:Lehetetlen olyat idebűvészkedni Az már egy nagyon off dolog. (<igaz mire is való ez a topik )
De jó dolgok vannak ezen a wammán, főleg a mávszrájkosat bírom[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13381 üzenetére
:Lehetetlen beágyazni bármit is a fórumba, csak a HG-k és a Modik tudnak.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13402 üzenetére
:Lehet neked inkább számolgatnod kéne...
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13404 üzenetére
:Le a kalappal, köszönöm munkádat..
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #13404 üzenetére
Nem akarok bunkónak tűnni, de már van itt is pár pontom, visszamenőlegesen.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13407 üzenetére
:Lehet? Szerintem tarol. Mintha csupa kyrából állna az élete.
Megpróbálok második helyezést elérni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13429 üzenetére
Ötletnek nagyszerű, bár kellene megfelelő büféről, no meg táncoslányokról is gondoskodni. Ja és a kaja sem mindegy.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #13413 üzenetére
Pedig:Len mennyivel több dolgod :Lenne, ha ezek is számítanának.
(Tehát minden, :L-es szó, összevissza)Most olvastam el rendesen a szabályzatot.
"...legalábbis olyan mértékben, hogy nem "l" re kezdődő szavak elé tett :L-t nem fogadok el."
Ezen jót nevettem. Nem te írod véletlenül a hatályban lévő jogszabályokat?
Nagyon komoly!:Legyen a nevem "Ping Win", ha még egyszer megkérdőjelezem főhatalmasságod döntéseit.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13429 üzenetére
:Lehetne ünnepi KéPHregény! szám is Hasek jóvoltából.
-
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13474 üzenetére
Én vagyok, bár lassan ebédszünet, s a délután nem gép előtt lesz.
Eddig meg én unatkoztam, fociztam is egy sb live hangkártyával, ami jól viselte."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13476 üzenetére
Nem működött, úgyhogy ez :Lett a büntetése.
Amúgy az :L születésnapra lesz itt vígalom, party, evés-ivás? Na meg táncoslányok? Lassan közeleg a nagy nap."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13478 üzenetére
Megbeszéltük! Lacikonyha, de jó is az...
Az italról ki fog gondoskodni?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
-
picur220
veterán
válasz geprombolo #13478 üzenetére
Nem rossz koncepció... és te mit csinálsz? Uralkodsz?
-
Eastman
addikt
válasz geprombolo #13476 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Szép téli napot mindenkinek!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #13499 üzenetére
:Leesett a hó, úgyhogy munka van. Nem is tudok sokat írni. :Lépek is, ha végeztem jelentkezek!
off: ha ezért kapok pontot, a listában kérhetem ezzel [link] ?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz geprombolo #13504 üzenetére
:Lám, most látom, hogy a hozzászólás legelején kell lennie annak a bizonyos kyrának. Na most már kellőe fel vagyok világosulva.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
senior tag
válasz geprombolo #13506 üzenetére
Mi a játék tárgya?! Világosíts fel?
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
senior tag
válasz geprombolo #13517 üzenetére
:Legbelül én is arra gondoltam...elírtam...
Ez nem valami drága játék....[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz geprombolo #13523 üzenetére
:Lehidalok!
:Lábaid elé vonulok, majd borulok!
:Leszólni TILOS a mézem! A méz a Hetényi Galaktikus Birodalomból származik!
:Leperkálod az árát, akkor még "aranybaöntött Roys Roys" is van![ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13523 üzenetére
Mézes-édes lesz a buli, juhéj. Már csak az alkoholos itókákról kell gondoskodni. Lehetne pingvinsör, az elég fagyos Ice!?-nak is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13546 üzenetére
Az elég durva menet lenne, ha MP2K a Mosó-Medve (MM) ellen harcolna, a legtöbbet nézett videók közé kerülne az biztos ha felvennénk.
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13550 üzenetére
:Lehet róla szó, amint helyrepofoztam magam, tegnap tényleg leamortizált a szalagavatóm és a rá való készülés, csak 5 percre tudtam gép elé kerülni vagy annyira se...
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13561 üzenetére
Nem árt ha van egy szinyór is a háznál vagyis a topiknál.
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13533 üzenetére
Tévedés!
Mézből van az erjesztve élesztővel... Tudom, mert tavaly nyáron gyártottam pár litert. Nem rossz cucc, az biztos.
Nem lehet sörnek venni, de egy pici szénsav van benne, no meg kellemesen édes, finom."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
válasz geprombolo #13566 üzenetére
:Lehetséges, hogy van benne egy "kevéske". Ha jól tudom a vikingek találták ki, s hagyomány szerint úgy készítették, hogy csajok a szájukba vették a mézet, majd kiköpték egy tálba, s a nyáltól kezdett erjedni a méz...
Make Asia Great Again!
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13566 üzenetére
De van ám! Üti a fejet...
Én úgy tudom, hogy a sumérok készítették először, de lehet, hogy tévedek."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Csakénvagyok
őstag
válasz geprombolo #13561 üzenetére
Pedig nekem a senior valahogyan jobban tetszett. Elegánsabb.
(#13560) picur220: Addig még van vagy 200 napom , majd meglessz az is.
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13578 üzenetére
Én nem is veszem fel! Nem az enyém lesz!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13580 üzenetére
Zolinho-t illeti a póló..
-
Csakénvagyok
őstag
válasz geprombolo #13580 üzenetére
Jómunkásember MOndanám hogy az van messze, meg karácsony. A 100ik
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #13574 üzenetére
Hozzávalók:
1,5 kg méz
10 l víz
25-50 dkg cukor
fűszerek (fahéj, szekfűszeg, vanília, gyömbér)
esetleg gyümölcsök (citrom, alma)
1 szelet pirítós
5 dkg élesztőElkészítése:
1., A 10 l vizet felforraljuk
2., A forrásban lévő vízben elkeverjük a mézet és a cukrot (ízlés szerinti édességre)
3., Elzárjuk a tüzet és a nedüt tetszés szerint fűszerezzük, illetve "gyümölcsözzük (a hozzávalóknál felsoroltakból lehet választani...)
4., Megvárjuk míg a lé kézmelegre hül (min. 1 óra), ekkor megpirítjuk a kenyeret, amelyre (szintén langyos állapotban) rákenjük az élesztőt.
5., Az élesztős pirítóst a nedü felszínére helyezzük és kb. 12 órán át állni hagyjuk (félig lefedett állapotban).
6., Ennek elteltével eltávolítjuk a kenyeret, leszűrjük az italt, majd palackozzuk (lehetőleg ne üvegbe, mivel az alkoholképződés gázokkal jár együtt)
7., 2-3 nap elteltével már forrni kezd a lé (ehhez érdemes 15-20 fokos helységben tárolni, valamint a palackból a keletkező gázokat kiengedni)
Ha meg akarjuk állítani a forrást, be kell hűteni a mézsört.
8., Legfeljebb fél évig tároljuk, szóval mielébb meg kell inni! (minnél nagyobb a cukor/méz tartalma annál tovább áll el)Ezt csináltam meg. Nem nagy bonyolultság.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Psychonaut
veterán
válasz geprombolo #13591 üzenetére
:Lelohadnod azért nem kell ennyire...
-
Psychonaut
veterán
válasz geprombolo #13593 üzenetére
:Lepődj meg, de ha read-onlyban is vagyok, naponta többször is benézek.
-
válasz geprombolo #13591 üzenetére
:Lelkesen felkeltem reggel fél 8-kor, hogy írjak, de a hullaságtól nem jutott eszembe semmi, most 3 óra körül el is aludtam a notimmal az ölemben.
Úgyhogy most szaladok le a büfébe valami gyorsítóért, aztán írok majd szépeket.
Make Asia Great Again!
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest