Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok,
szerintetek ez mitől lehet? vasárnap óta van meg az új vinyó, mert az előző kb 100 nap után tele lett bad sectorral és kicserélték.
képEddig minden rendben volt vele, de mikor ma megnéztem az lcc értéket kicsit megijedtem. 500-at ugrott durván 5 óra alatt, amíg nem voltam itthon, eddig meg ahogy látszik is kb 10-et/nap. csináljam én is meg azzal a progival hogy nagyobb legyen az a parkolási idő érték?
[ Szerkesztve ]
-
csandi86
csendes tag
Egyébként ez az 5 perces érték még mindig nem sok? Úgy értem, hogy ha a win7 nem kezeli rendesen ezt a fícsört, akkor 5 percenként fogja parkolópájára tenni a fejet, aztán ugyanúgy vissza egyből. Nincs rá valami oprendszeri javítás, hogy rendesen működjön? és akkor még a 8 másodperc is tökéletes lenne.
Mondjuk nem merültem el túlságosan a témában, úgyhogy lehet hülyeséget írtam. -
csandi86
csendes tag
De ha jól veszem ki, akkor itt nem a parkolással van a gond, hanem hogy egyből 'fel is ébreszti' a fejet. Mert az nem is lenne baj, hogy ha nem használom a vinyót, akkor lepihen, itt az a baj, hogy egyből felkel. És gondolom nem a maga a vinyó készteti magát az ébresztésre, hanem az oprendszer vagy valami alkalmazás teszi ezt rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- 7000 napja regisztráltam
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest