Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Kicsit unom már a Mate 20 Pro-t pedig amúgy semmi bajom vele... Elkapott a gépszíj, hogy egy Poco F3-ra beneveznék, de nem tudom mennyire lenne kamerában visszalépés... Illetve az X3 Pro képei megmondom őszintén jobban tetszenek ami fura, elvileg annak kéne gyengébbnek lennie kamerában nem?
-
Skynet258
veterán
válasz Viktor0610 #886 üzenetére
Igen, tegnap este néztem itt is (első helyen szerepel nálam a GSMarena ha hasonlítgatni kell) és itt is sok részen az X3 rajzolata tetszik jobban, igaz lágyabb de összességében nekem szebb valamiért. A széles látószövet néztem az nagyon trének tűnik, de úgysem használnám sokat.
blueye: köszi ez is infó, a makró sem sokat lenne használatban.
Megyek az X3 Pro felé...?[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Bontsad csak legalább megtudjuk melyiket érdemesebb venni.
D@niel: az a szerencsém, hogy a széleslátót tényleg nagyon keveset használom, mostanában leginkább a portrét használom a gyerekek miatt. Ahogy néztem azzal nem lesz gond ott teljesen jót gurít mindét Poco.
Néztem a makrót az F3-ban... hát azt is kár volt belerakni, olyan háttérmosást láttam némelyik képen, hogy beleszédültem... de szerencsére ez sem érintene. -
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz Zsoleszhun #1089 üzenetére
Igen, nekem is az van most és F3-ra váltanék. Tök jó mert ami az országnak Ausztria (víruslabor) az leszel most te nekem telefon terén. És a vezetéknevem Zsolnay (a becenevem Zsolesz), na erre varrj gombot!
Szóval jöhet a hosszú beszámoló Huawei/Xiaomi párhuzamban, MIUI, fotózás, videó, minden. -
Skynet258
veterán
válasz Zsoleszhun #1129 üzenetére
Kamerában mit látsz a Mate 20 Pro-hoz képest? Visszalépés az tiszta, de mennyire?
-
Skynet258
veterán
válasz Zsoleszhun #1131 üzenetére
Hm, igazából ez az egy tart vissza, mert a Huawei kamerája amúgy tök jó.
-
Skynet258
veterán
válasz andriska0725 #1655 üzenetére
Mi 11 Lite-ot is vedd be a körbe nyugodtan, én azt vettem végül és nem bántam meg eddig. Nem a Samsung féle "Lite".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest