Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    Corvin plázában a Vodánál van egy kiállított 950, azt tegnap megtapogattam. Nem tűnik annyira nagynak mint vártam és szerintem a házzal és műanyag hátlappal sincs igazából baj. Kifejezetten tetszik az egykezes használatot segítő félképernyőre zsugorító lehetőség. A megújított csemperendszer is kifejezetten jó, szerintem sokkal jobban néz ki mint 8-on és már egész sok szempontból testre szabható. Külön piros pont a naptárnak, de az már akkor is tetszett mikor WP-t használtam.
    Viszont kipróbálva már gyűltek a negatív tapasztalatok sajnos. Aki kitalálta hogy a hamburger app menüt a felső sarokba tegyék és még csak behúzni se lehessen oldalról mint Andoridon annak önkéntesen kellene szibériai száműzetésbe vonulnia. A másik ami zavart hogy folyamatosan voltak kisebb megakadások, röccenések a használat során az animációkban ami elég zavaró. Ahogy nyitottam az appokat egymás után nagyon gyorsan kiszórta a régieket és nem lehetett már visszalépni rájuk. Sajnos ez különösen igaz volt az Edge-re. 1-2 dolgot megnyitva utána már el is tűnt és teljesen újra kellett töltenie minden alkalommal. Ráadásul nem tudom milyen módon teszi félre ilyenkor a betöltött oldalakat de azok megjelenítése további kínos másodperceket jelentett minden alkalommal mikor újratöltött. A másik ilyen kínos lassúság a kameránál volt. A képet tényleg igen gyorsan lövi de utána visszanézés előtt hosszú-hosszú másodpercekig processzálja.
    Szóval összességében a hardveres oldala jónak tűnik de szoftveresen bizony még igen sok munka és optimalizáció kellene neki méghozzá igen gyorsan. Jelen állapotában tartok tőle hogy több kárt tehet a Win10 mobilos hírnevének mintha pár hónappal eltolták volna startot amíg nem lesz egy jobban összerakott rendszer alá. Ennek ellenére azt mondom tavasszal kap nálam még egy nekifutást hátha addigra sikerül eleget csiszolni rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés