Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Thunderzolee #9 üzenetére
Engem egyszer egy rendőr (nem helyi volt, csak redőrautóval ment valahova 2 város között) megállított (15 éves voltam) hogy miért biciklizek az út szélén.
Valszeg nem gondolta komolyan hogy megvág, mert aztán nem jött semmilyen bünti. Meg aztán mire.De az akkor még nem "kellemetlen" volt hanem alig mertem hazamenni. (Na és persze nem iskolaidőben mászkáltam az utcán.)
Ezeknek meg kellemetlen ha a rendőrök megkérdezik hova járnak... Nem ám hogy eltranszportálnák őket haza vagy az iskolába...
A rendőri tekintélyt leginkább a rendőrök rombolják, ez igaz, de az is hogy 0 eszköz van a kezükben.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Thunderzolee #11 üzenetére
"h lejárt a zöldkártya, meg nem villog az index, ott helyben álljak neki kicserélni..."
Azon kívül hogy a zöldkártya mennyire "hasznos", gondolkodjunk el azon is hogy az index mennyire fontos a közlekedésben... Anélkül azért nem lehet közlekedni a KRESZ szerint. (És veszélyes is.)Mindenesetre azt támogatnám hogy a rendőrök dolgozzanak, és nem úgy hogy traffiznak, hanem úgy hogy bűnözőket kapnak el. Vagy ha már autósokat büntetgetnek akkor büntessék meg a 8MFt fölötti dögöket is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Thunderzolee #14 üzenetére
Megbüntetik? Én folyton csak azt hallom hogy Pesten valahogy nem, meg Pécsett tapasztalom hogy szintén nem túl erősen büntetik az ilyesmiket
"Érdekes, kormányzati autók natívan sötét üveggel rendelkeznek."
Na EZ a f*szság. Bár azokról biztos van műbizonylat.
Meg ha azt megállítja a redőr, helyben kivégzik sztem :/"egy 20 millás kocsinál, aminek azért tutira nem azért nincs zöldkártyája, mert esetleg nem menne át a vizsgán"
A törvény arra is vonatkozik. Pont.
Amúgy sokan kiszedik a katalizátort egy pár plusz lóerőért, akkor viszont tuti nem megy át."A fedélzeti szg. meg úgyis jelez, ha ki van égve"
Nincs minden autóban. A legtöbben még nem jelez. A rendőr meg nem tudhatja melyik autóban mi van. Amúgy meg ezektől ne várj el csúcstechnikát...Mutogatni való hater díszpinty
-
Hát, én nem indulnék el sehova index nélkül. Bár mondjuk az autósok jó része azt hiszi hogy csak dísznek van... :/ De ha beléd megy valaki mert nem villogott akkor aztán tuti hogy téged hoznak ki hibásnak.
@thunderzolee : Mondjuk a zöldkártya miatti morgás az valahol jogos, mert a legtöbb autót úgysem mérik le hanem csak megírják neki... Szóval ebben a formájában sz*rt sem ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs