- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt az it gyors változása valóban probléma, be kellene húzni a kéziféket, és egy hosszabb időszakban újabb funkciók bevezetése nélkül ki kellene takarítani a hibákat. de debuggolni senki nem szeret, így inkább újabb dolgok kódolásával verik el az idejüket.
másrészt az it azért több részből és rétegből is áll. először ki kell találnod az algoritmust, valamilyen pszeudonyelven megfogalmazni, bizonyítani, majd utána valamilyen aktuális környezetben lekódolni. ebből az algoritmuselmélet rész egyáltalán nem változik olyan gyorsan, sőt, leginkább semennyire se. ennek a bizonyítása lenne a tudományos része az it fejlesztésnek. utána következik a favágó része, amikor kódgenerátorral meg kézzel favágó módjára krampácsolod befelé a metódusokat. ez gyorsan változik, de nem is erre készít fel az egyetem.
"Az egyetem feladata szerintem az lenne, hogy mérnököket képezzen.": melyik egyetem? mert a bme az pl. klasszikusan olyan egyetem, ami mérnököket képez. az elte meg nem. a mérnökök fölött is van még egy szint: az elte programtervező matematikusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs