Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt az it gyors változása valóban probléma, be kellene húzni a kéziféket, és egy hosszabb időszakban újabb funkciók bevezetése nélkül ki kellene takarítani a hibákat. de debuggolni senki nem szeret, így inkább újabb dolgok kódolásával verik el az idejüket.
másrészt az it azért több részből és rétegből is áll. először ki kell találnod az algoritmust, valamilyen pszeudonyelven megfogalmazni, bizonyítani, majd utána valamilyen aktuális környezetben lekódolni. ebből az algoritmuselmélet rész egyáltalán nem változik olyan gyorsan, sőt, leginkább semennyire se. ennek a bizonyítása lenne a tudományos része az it fejlesztésnek. utána következik a favágó része, amikor kódgenerátorral meg kézzel favágó módjára krampácsolod befelé a metódusokat. ez gyorsan változik, de nem is erre készít fel az egyetem.
"Az egyetem feladata szerintem az lenne, hogy mérnököket képezzen.": melyik egyetem? mert a bme az pl. klasszikusan olyan egyetem, ami mérnököket képez. az elte meg nem. a mérnökök fölött is van még egy szint: az elte programtervező matematikusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Yettel topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest