Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
a max payne igazán megérdemelt volna egy screenshotot...és sztem a második rész egyáltalán nem rossz...talán még jobb is mint az első. de hogy rossz lenne??? még hogy rosszabb, azt se mondanám, nem ám...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
látom a max payne-t
amúgy nekem a legelső a MOHAA meg NFS3 volt.
aztán volt COD1 meg Red Alert. Generals. Na onnan mindenevő lettem. Azóta elég sok mindent nyomtam. De amit most nyomok az sztem übereli a játékok 70%-át (lehet hogy keveset mondtam ) és ez a PORTAL....[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
amit még ma is végig szoktam tolni az a Lands of Lore 1993-ból. Sztem az egy isten játék volt
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #33 üzenetére
uhh. addigra kitárgyalunk itt minden játékot csilliószor.
sztem blizzardék vagy egy mmo diablot csinálnak, vagy semmilyet.
nemrég olvastam egy játékról amit a japók fejlesztettek és úgy van hogy elindítod a játékot. befizetsz zsét, és a játékban is pontosan annyi lesz. nem tudom pontosan miről szól a játék, csak azt hogy simán előfordul hogy megölnek vagy mittomén, kirabolnak és a pénzedet elrabolhatják. magyarán: bűnüldözés legális keretek között. Asszem dosztojevszkij megnyalná mind a tíz ujját..
szal sztem ha erre tendálunk, akkor minden mmo lesz. ami nem jó...már most is van pár játék amiben eccerűen nincs még csak LAN se. kell a net is de a lan is. diablo 3: attól tartok sehol nem lesz a 2höz...A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #35 üzenetére
AZAZ!!! a max payne mellett a másik
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #45 üzenetére
nekem meg 97 rémlik
és ott a helye, ígyvan[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Command&Conquer 1. És még a kieg is... annál nehezebb stratégiát még nem nyomtam. És a zene elsőrangú!!
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #63 üzenetére
a marketinggel rásegítenek. van egyébként most is fejlődés, csak fene tudja hova. hdr meg 1 évig dx10 meg áhh.
egyébként a valve meg csináljon csak ilyen portal-féleségeket pc-re. ez kell a pc-s társadalomnak![ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #66 üzenetére
sztem rakd be a cikkbe, ott elég mutatós lesz. ha vkinek megtetszik akkor ott a link és már szedheti is. király lesz az írás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest