- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapper
csendes tag
Igazad lehet, tudom, mert én is gyűjtöm a hozzászólásokat
A rang rendszer úgy ahogy van, nem ér semmit....mi értelme van?
// újonc vagyok 2002 óta....és látom vannak 2007-es őstagok is már
Napi rendszerességgel olvasom az oldalakat, teszteket, + a fórumokat és már fejből tudom, hogy kik azok az emberek, akiknek adok a véleményükre, tisztelem szakértelmüket.
Úgy, ahogy pénzen nem lehet venni tiszteletet, tudást, szeretetet, (stb) úgy hozzászólásokkal sem....
Az évek során sokszor kikívánkozott belőlem, hogy jól megmondjam a magamét néhány minősíthetetlen egyénnek, de inkább nem....
Igazándiból most is csak azért ragadtam billentyűzetet, hogy Rudinak elmondjam:
Ne szomorkodj emiatt, mert vannak akik olvasnak, felfognak, gondolkodnak... -
sekli
addikt
en ma este jottem haza sok nap utan, meglattam, hogy R600, ugy ahogy montad, atfutottam, megneztem a diagrammokat, de nem is irtam a 700 hozzaszolasbol egyet sem... ezt kene mindenkinek tennie..., es csak ha raszant hosszabb idot, csak akkor irogasson, meg tajekozottabbnak is tunne...
ilyen hosszu cikket egyebkent nagyon reg lattam itt a PH!-n...
ez a rang-rendszer nagyon rossz hatassal van az emberekre az biztos... -
rudi
nagyúr
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha nincs mondanivalóm, akkor nem írok/beszélek. Ha elolvasok valamit és nem értem, akkor még egyszer(többször) elolvasom, elolvasom az előzményeit, ráguglizok, aztán megkérdezem. Meglepő, de 10 évvel ezelőtt is így csináltam. Akkoriban még nem volt olyan elterjedt problma a funkcionális analfabétizmus - vagy talán csak nem beszéltek róla...
Ma sietünk, mivel van rá lehetőség, gondolkodás nélkül kérdezünk, és szépen leszokunk bárminemű gondolkodásról, információk alapján következtetésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Mobilinternet
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- iPhone topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest