Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt en sem ertem, megvesz az ember egy 5-10 millios autot, es utana evi parezren görcsöl. vagy azon hogy elöre vagy hatra vegyen teli gumit (amire mult telen speciel nem volt ugyan szukseg, leven a tel mint olyan elmaradt). tudom hogy az a par ezer vagy par 10 ezer is szamit, de valahogy megsem ertem. ne vedd sertesnek, nem annak szantam.
-
Andie
őstag
válasz #95590400 #66 üzenetére
Szal aszondod, hogy ha én az Allianznál lennék, és belémjönne egy Köbés, akkor én az Allianzhoz besétálnék, megmondanám, hogy mi a szitu, és minden menne sinen?
Ne viccelj már. Kiröhögnek, és megkérdezik, hogy most én okoztam a kárt, vagy a másik fél? Hát akkor meg mit keresek itt? Azt kidobnának.
Nem segélyszolgálat ez, hogy elintézzék helyettem. Szépen mehetnék a köbéhez, ahogy itt leirták, 50x sorbaállva, plusz még fizetném a 3x-os dijat az Allianznak.
másrészt nekem, ha már telik egy autóra, akkor évi 10-20e ropiért nem lenne pofám megszopatni az embertársaimat.
Mondod ezt most, felelősség nélkül. Majd ha ottvagy, akkor ird meg újra, hogy hol kötöttél és mennyiért!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
kano
nagyúr
válasz #95590400 #66 üzenetére
másrészt nekem, ha már telik egy autóra, akkor évi 10-20e ropiért nem lenne pofám megszopatni az embertársaimat
Amíg nem lesz mindenkinek ilyen a hozzáállása, addig megélnek a haszonlesők/csalók is Magyarországon. Én is ezt az elvet vallom és el is mentem a Postától, bár semmi gondom nem volt vele. Gondoltam, hogy azért egy erre szakosodott cég(biztosító) csak tapasztaltabb a dolgokban mint egy Posta. De ugye, ha úgy néztem volna mint a kolléga akkor én is le**arhattam volna az egészet, mert úgysem én szívok vele.
[Szerkesztve]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLD GAMER PC: I7 4771 // 16GB RAM // 240GB SSD+500GB HDD // RX570 4GB // 500W TÁP // W10!
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Nothing Ear (a) - SZINTE ÚJ, átlátszó szilikon tokkal, 2 év garanciával
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- PS3 slimet 160/320GB keresem 20.000Ft alatt kontroller nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest