Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinous_89
tag
Kedves Csoporttagok!
Hamarosan egy iPhone 11 tulajdonosa leszek. Szeretnék a javaslatot kérni, hogy ki milyen vezeték nélküli QI töltőt használ, valamint tudtok olyan tokot ajánlani, mivel a vezeték nélküli töltés mehet? -
Vinous_89
tag
Kedves Csoporttagok! Ma reggel a zárolási képernyőn a megjelent a zene app gyorsindítója. Ezt hogyan tudom törölni?
[ Szerkesztve ]
-
Vinous_89
tag
válasz VerBert2526 #5641 üzenetére
Én decemberben vettem egy 11-es készüléket újonnan, egy három éves Huawei P20 készüléket váltott. Nekem megérte, a 12 nem tud annyival többet, hogy a „felárat” megérje, a mini a mérete miatt nem jöhetett szóba. Felhasználói szokásaimnak teljesen megfelel, az ios is remek rendszer (sokkal átláthatóbb és tisztább mint az EMUI), kamerában is jobb, mint a P20 (igaz a kezdetben, 8-as Andoiodon kiváló képeket készített, a folyamatos frissítésekkel romlott a minőség, már-már olajfestményes képeket alkotott). Vettem mellé egy 20W gyári töltött, kétnaponta töltöm, 20-90% közötti töltöttséggel használom.
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Békés vármegyében, de elsősorban Gyula és Békéscsaba környékén tudtok olyan szervizt ajánlani, aki normálisan kicserélni az akkumulátort, természetesen a maximális kapacitás százalékos megjelenítésének megmaradásával.
Van egy három éves i11-es készülékem, 85%-os akkuval, egy feltöltéssel egy napot nem húz ki. Nagyon szeretem a készüléket, gyors és megbízható, nem szívesen cserélném le emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest