Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
de hogy miért kell egy jól működő rendszert elcseszni a szutyok androiddal, azt fel nem foghatom.
tényleg egyre igénytelenebb és felszínesebb a világ. -
ripla
addikt
nem vagyok szpesül bizniszmen csak 2 év után végre találtam magamnak egy jó mobilt, erre úgy tűnik, hogy eladják a lelküket az androidért "cserébe".
akinek már volt a kezébe blackberry az tudhatja, hogy egy stabil és gyors rendszerrel van dolga, ahol pár kattintásból mindent, de tényleg minden opciót elér. nekem pont az tetszik benne, hogy felhasználóbarátabb, mint az iphone, és sokkal stabilabb, mint a droid. mindkettőt használtam már, tudom miről beszélek.
a winphone az egyetlen, amiről nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
nem sznobizmus ez.
1.5 évig használtam iphonet, imádtam, csak a zárt rendszere miatt dobtam, meg hogy külön program kell egy nyavalyás zene felmásolásához is.
volt droidom is, majdnem 2 évig, azzal az volt a fő bajom, hogy a kezelése egész egyszerűen nem felhasználóbarát.
most 1.5 éve blackberryvel tolom és pár bugon kívül még mindig ez a legjobb rendszer, amit eddig láttam.
azonnal reagál mindenre, letisztult és egyszerű design, pár kattintással mindent megtalálsz, legrosszabb esetben is max. 2-3 másodperc a várakozási idő. a blackberry hub pedig a világ egyik legkirályabb megoldása.
és nem azért jó használni, mert hatvan magos proci van benne, ezernégyszáz giga memóriával. hanem azért, mert gyakorlatilag tökéletesre van megírva az oprendszere, ami sima és akadásmentes működést produkál.de hogy kicsit üssem az iphonet is, a következő egyik nagy dobásuk az nfc chip lesz, vagy nem is tudom, nem követem a híreket, lehet hogy az iphone 6 jött így.
na most, a blackberry z10-ben, ami 2013 elején jött ki, ez már alapból benne van.
hát így. -
ripla
addikt
válasz California1 #86 üzenetére
én a z10-nél kapcsolódtam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest