Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Se Samsung TAB3 se Ace2 nem támogatott a play szerint... na ilyenkor mi van? Ez elég vicces, hogy a Tab3 kevés neki 4.4-el.
-
sisqoboy2
tag
valaki megtudna nekem osztani pls? kulfoldrol nem elerheto...
-
Syl
nagyúr
Felraktam iPhone-ra. Első körben nem találta hol vagyok
Kirakta a jelet a nullás körforgalomhoz és elvolt valami gps jel keresésével. Be kellett zárni a programot, majd újra elindítani, mire nagy nehezen a közelbe sikerült neki lerakni a jelet. A másik utcába!
Elindítottam a Here-t, három másodperc alatt 5 méter pontossággal bejelölt az udvaron.Ez alapján nem győzött meg az iGO
-
Dr. Romano
veterán
Feltettem Pocket Neo-ra hasít rendesen. Sajnos android 2.x alá nincs a marketben, hüp-hüp...
-
Syl
nagyúr
Oké, tudom hogy le kell borulni az iGO előtt, de a Nokia Here is ingyenes és (iPhone-ra) bármilyen térképet le tudok rá szabadon tölteni.
-
Jhonny06
veterán
iOS-re egyszer lehet elvileg letölteni, aztán törlik a store-ból, tehát érdemes lesz lementeni a fájlt, hogy ne vesszen el egy esetleges újratelepítéskor. Az online funkciók nem fognak működni benne (tehát pl. real-time forgalom kijelzése, melyik kerülőúton menj, stb.), csak Magyarország térkép, valamint frissítés nem fog jönni hozzá, ha jól olvastam.
-
winhate
őstag
Ha tényleg lesz Igo Androidra akkor meg is fogom venni.
Minden tisztelet az NNG nek az ingyenes peldanyert. -
KubanitoS
veterán
Azt hiszem ezt érdemes lesz figyelemmel követni, de még sok tisztázatlan kérdés marad. Vajon lifetime licence lesz magyar térképpel? Vagy fizetős lesz később? Majd elválik remélhetőleg...
-
Dr. Romano
veterán
Kösz, ezt majd meglessük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest