Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
Sziasztok, ez a gyorstöltés egy csuda, 2%-nál kikapcsoltam 1óra 35 perc alatt 100%-ra töltötte.
-
balkoger
tag
Sziasztok
Bár már augusztus óta P10 tulaj vagyok, eddig nem írtam a fórumban, csak olvasgattam a forumtársak tapasztalatait.
Én is azt tapasztaltam mint sokan, hogy annyira nincs gond a telefonnal, hogy nem pörög a fórum.
Mindenki elégedetten használja, de örülök azoknak a fórumtársaknak akik mindig keresnek valami mást, feszegetik a határokat, illetve önzetlenül megosszák a problémáikat, annak megoldását.Ezért nyomultam Én is a billentyűhöz, mert engem sem hagyott nyugodni a dualsim-es független telefonom miért nem frissül B151-ről.
Sajnos a magyarországi semmitmondó válaszok után Én közvetlenül megkerestem a Huawei-t.
Ha meglesz a történet vége, akkor mindenképpen megosztom veletek, mivel nem csak magam nevében, hanem fórumtársaim nevében is érdeklődtem, aminek remélem egész egyszerű megoldása lesz.Annyit előre elárulhatok, hogy kommunikációval lesz itt gond, nagyon úgy néz ki, hogy a boltok nem adják le időben az eladott áruk adatait, így az nem aktiválódik a Huawei szerverein és nem küldik az OTA frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
balkoger
tag
Sziasztok!
Beragadt 151-es DS telefont frissítettem FF-fel, 164-es fullosat választottam( 2,34GB körül) a fentebb linkelt leírásnak köszönhetően.
Ezúton köszönöm a leírást, van 1-2 hiányosság (lépéseket nem részletezi kellőképpen,nincs minden képeken megmutatva), de kicsit átolvasva egyből végigmentem rajta.
Érdekes, hogy frissítés közben nekem egyből ajánlott 2 frissítést plusszba 600 vmennyi,ill. 700vmennyi MB-osat, amit elfogadtam.
Így egyből a 180-as verzió települt fel, leellenőrizve HiSuite-ben hivatalosnak jelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest