Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz shootme2 #1598 üzenetére
Ha megnézed a témaindító írást, ill. a keresőbe beütöd a kulcsszavakat, minden kérdésedre választ kapsz
hogy on is legyek:
minden szintetikus tesztben jobban teljesít az Y200 [link] pont egymás mellett vannak
meg szerintem hardverben is jobb (bár arra csak rápillantottam), ill. nagyon jól optimalizált rendszer
de ezt is leírtuk már párszor[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
St3ven
addikt
Az érintője milyen? Jól kezelhető? Nem érzékel félre? Kijelzője szép?
Nem érzékel félre, nekem nem is kellett kalibrálni, úgy is pontosan érzékel. Nagyon érzékeny is, elég csak leheletnyit megérinteni, és tudja a dolgát, és szerintem szép is.
Használat közben nem lassú? Nem akadozik vagy fagyogat?
Egyáltalán nem, nagyon gördülékeny a használat, nem "röccen" meg.
Ha nagyrészt telefonálásra van használva mennyit bír az akku?
Ez elég változó, nekem kevés telefonálással, sok sms-ezéssel és alkalmankénti netezéssel általában 5-6 napig elmegy, de láttunk már ennél extrémebb akksiidőt is.
A wifi nem gyenge vagy veszti el a jelet?
Nagyon ritkán használom a wifit, de akkor nem volt gond vele még egyszer sem. Legutóbb egy negyed órát VoIP-oltam wifin, tökéletes volt a kapcsolat, nem késett, nem szakadt meg, ami azt jelenti, hogy jól fogta a jelet.
GPS nem gyenge vagy veszti el a jelet? Androidos navi programokat rá lehet tenni?
Ezt majd más megmondja, én még egyszer sem kapcsoltam be a GPS-t, és a Maps-et sem indítottam még el az elmúlt négy hónap alatt.
Az anyagminőség rendben van? Nincs sok gond a telefonnal?
A minőség rendben van, nincs bóvli műanyag hatása a telónak, ha ránézel, tapintásra is jó, a redőzött hátlap pedig nagyon tuti megoldás. Sajnos nekem halkan meg-megreccsen a kezemben, amikor pl. felveszem az asztalról, ez a dolog az elején még nem jelentkezett.
Angry Birds, normálisabb játékok mennek rajta?
Ezt is más fogja tudni, nekem egy játék sincs fent.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
KamuMazsola
őstag
Helló shootme2!
Az érintője rendben van, a kijelző szép képet ad.
Egyáltalán nem lassú, a cikkben is jut neki ezért dícséret!
Az aksi jól bírja, főleg, ha a felesleges dolgok nincsenek állandóan bekapcsolva.
A wifije arra jó, amire kitalálták, 100 méterről meg szerintem ne akarj hotspothoz csatlakozni.
GPS-t kipróbáltam, hazahozott, (persze nem a metróban). Lehet rá telepíteni más navit is.
Anyagminősége meghazudtolja származási helyét, szóval nagyon oké.
Nekem még nem volt gondom vele (2 hónapos)
Angry Birds az normálisabb játék? (Elmúltam már gyerek)KamuMazsola
Üdv.: KamuMazsola
-
KTU
addikt
A ZTE Kis ugyanennyi most 30591Ft dominóban és az lehet jobb választás mindkettőnél.
pl.: 512 MB RAM, autófókusz kamera[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
b0bcat
addikt
1) A képernyő érzékenysége jó, bár nekem nem megy zökkenőmentesen a gépelés rajta. (Talán az ujjaim túl nagyok... ) A kijelzője véleményem szerint gyönyörű (IPS).
2) Nekem még egyszer sem fagyott vagy lassult be. A "legszörnyűbb" dolog, ami eddig történt, az volt, hogy leállt és kilépett a böngésző, mert sikerült teleraknom a memóriát (reklámokkal teletűzdelt oldalak látogatása során), de utána gond nélkül újra elindult a böngésző.
3) Csak a kímélő üzemmódról tzudok beszámolni: 6-8 nap.
4) A wifi nem gyenge.
5) GPS-t még ki sem próbáltam.
6) Az anyagminőség rendben van. Eddig annyi gondom volt a géppel, hogy egyszer újra kellett indítanom, hogy az akkuidő kijelzés újra tökéletes legyen. (Telefonálás közben 30-40%-okat esett az akku, majd "visszamászott" a szint a korábbi érték közvetlen közelébe... )
7) Az Angry Birds hibátlanul fut rajta. Mást nem próbáltam. (Tanácsos beállítani, hogy amit lehet, az SD kártyára mentsen.)Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
jakabtamas
tag
válasz shootme2 #2154 üzenetére
Hello
"Garancia vesztéssel jár? Ha jól tudom vissza lehet vonni a root-ot de a garancia nem tudom megmarad-e"
Igen. Szerintem ha unrootolod, a gari visszajön,de ebben nem vagyok biztos.
"Jelenleg egy csomó gyári program (google+, térkép, stb.) ott van a ram-ban amit nem használok ha ezeket törlöm akkor több ram-nak kéne szabadon maradnia szerintem. Tehát a szabad ram mennyisége megnövelhető vele?"
Igen,ez az egyik ok ,h rootolsz.
-
shootme2
aktív tag
válasz shootme2 #2324 üzenetére
Sziasztok
Töröltem a számomra felesleges appokat a telefonról de maradt még egy néhány. Google csevegő, letöltések, alkalmazás telepítése, óra (ha ez magába foglalja az értesítési területen található órát akkor ezt nem törölném) ezeket hol találom? Ha felteszek egy oc kernelt utána vissza tudom tenni az eredetit? Tehát lementhető a telefonról vagy letölthető valahonnan az eredeti?
KöszönömÜdv
-
-
heidricha
őstag
válasz shootme2 #3585 üzenetére
Köszönöm, meglesz hamarosan...
Az S4 igen messze van, ez elég sarkos megjegyzés volt (:-), de ZTE Blade-szerűen sem lehet használni sajnos. A lányomnak talán ha 8-10 telepített app van fenn, lehet, hogy annyi sem. Igyekeztem lebeszélni, amiről csak lehetett.
Alig van olyan alkalmazás, ami normálisan benne, majdnem mindenből pár mp után szó nélkül kilép!A cserében én sem hiszek...Bár ha mindenkinek használható ugyanebben a kiépítésben (másban meg ugye nem létezik) akkor mégiscsak kell legyen valami alapvető probléma ezzel a készülékkel!
SD-re telepítés természetes, most egy darabig root-olva sem lesz, hogy lássam, mit művel.swap használattal próbálkozott már valaki?
-
heidricha
őstag
válasz shootme2 #3585 üzenetére
Hát...
Nem lett gyári. Mindkét lépés sikeresnek tűnt, legalábbis semmi nem utalt az ellenkezőjére, de minden maradt a régiben. A végén nyomtam kézzel egy gyári reset-et, és megkaptam az üres ICS ROM-ot. A rádió valahogy előkerült, ezt sejtettem is, viszont minden egyéb maradt a régiben!
-
P.mini
aktív tag
-
woodworm
veterán
válasz shootme2 #3747 üzenetére
Köszi, hogy kipróbáltad. Mindenesetre a telepítő data partícióján, a dataapp könyvtárban, ott vannak a következő appok:
File name Size
-------------------- ---------------
AllBackup.apk 4,799,161
Maps.apk 9,082,212
MediaCenter.apk 2,243,967
PlusOne.apk 8,914,073
Service-MultiSNS.apk 1,393,367
SocialExt.apk 4,531,137
TotemWeather.apk 3,115,242
VoiceSearch.apk 2,242,305
YouTube.apk 2,540,154
total files 9 total size 38,861,618Nem tudom a létrejött CWM mentésben is benne van-e. Ez mutatná, hogy települt esetleg, csak a linkelés nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Goatmoon
csendes tag
válasz shootme2 #3760 üzenetére
Nekem még a 882-tes gyári ROM van a telefonon, egy éve ezzel használom. Rootolás és apptakarítás után már csak a kevés RAM szokott kellemetlenséget okozni, de swap fájllal nem szeretnék kísérletezni, meg amúgy is néhány hónapon belül új telefont tervezek, viszont érdekelne, hogy mennyire jelentene előrelépést a memóriakezelésben a 889-es vagy a 898-as ROM felrakása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest