Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpdjoco
tag
Én nem hinném hogy a környezet a gond. Szerintem simán a telefonnal van gond. Egymáss mellett csücsülünk asszonnyal és őt állandóan ledobja engem soha. Ez máshol is így van. Mind a kettőnknek B111 volt fent. Nekem egyik rommal sem volt ilyen gondom. Mindig gond nélkül megy. Szervíz után hittem azt hogy ilyen gondom lesz de csak én voltam a bamba mert rossszul állítottam be a wifit és lekapcsolt magától.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
TomWexX
addikt
-
jivanmukta
csendes tag
Szia!
Milyen hátránnyal jár ha frissíti valaki a superusert?
Én ugyanis megtettem, nem tudtam, hogy nem szabad.
3 hete vásároltam a készülékemet, azóta követem a topikot, sokat tanultam a hozzászólásaitokból, köszönet érte nektek."Önmagam vagyok önmagam otthona, önmagamban lelek otthonra, önmagam vagyok saját menedékem."
-
s3nsitivity
addikt
Én is..
Nem vagyok ideges, ne is gondoljátok azt..Felraktam apróra, így telefon nélkül maradtam, hátha valakinek kell alkatrésznek vagy javítani próbálni..
Megvan a hiba, szerintem.
Nem az eddig B122-t raktam fel hanem leszetdem újra mert nem találtam letöltve.
Elvileg ha teljesen kínai rom-ot raksz fel eu-s készülékre az megöli a BL-t.
Ez lehet a lehetséges magyarázat, akkor hardveresen hibátlan.. remélem 35k-t adnak érte..[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Detto, meg a nexus 4 volt nekem még a szóba jöhető.
A nexus 4 az üveg hátlap és a kamera miatt lett kiejtve a One mag az ára miatt.Most meg egy Nokia N9-et várok, ehez képest aprópénzért.
Egyébként ha már lumia akkor 925 vagy 1020" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Pedy1225
tag
Kedves Nimda! Ezen a linken olyan beállítás van, hogy "internet GPRS/3G beállítások", és ez alatt olyan lehetőségek, hogy "web'n'walk beállítás" (ezt leírja részletesen), és van olyan, hogy "internet beállítás" (ezt is részletesen leírja). Most akkor melyiket állítsam be? Mit jelent az első beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
Bocsánat, de ezt nem értem. A Hisuite program nem alkalmas a frissítésre? Akkor ez mit jelent?
Ha van új frissítésem a telefonhoz, akkor az OTA-n is jelzi? Vagy nem?Mókolt rom-ot nem rakok fel.Azért az jó, hogy van akinek a T-s telefonján semmi mókolás nincs. Na ezzel mit lehet kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nem próbáltad még más routerekkel? Pl. egy nyilvános router plázában, vagy havernál/ismerősnél egy-egy teszt erejéig? (Ha csak ez hiányzik, akkor eljöhetsz hozzám is tesztelni. Asus RT-N66U router van) Ha máshol is fennállna a hiba, akkor nyugodtam mehetne szervizbe a teló.
(#8953) arminlok
Már nem adnak garilevelet a T-nél. Online letölthető a T-online profilodból. Ha kell azt ki is nyomtathatod és elfogadják a szervizben. Ugyan ez érvényes a szerződésre és a többi papírozásra is. Fent van PDF formátumban a T-s profilodban minden.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
Ezt én is mindig elhatározom, de hajt a vérem és max egy hetet szoktam kibírni....!
(#9090) Ankhiszesz: ilyen célra és a Telenor-tól vettem 100huf-ért egy átalakító keretet, ami egy darab műanyag, viszont ha kérsz új sim-et, akkor azt egy normál sim méretű darabból töröd ki, amibe vissza is tudod tenni. Arra kell csak figyelni, hogy üresen nem szabad bedugni a keretet, mert kifele bele akadhat a foglalat lábaiba és az nem éppen kellemes.... kiszedni is nehéz lesz úgy.
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
Ha van frisebb firmmware a routerhez azt is felrakhatja.
Illetve ha van opció akkor only N-re állítsa.(#9205) molnartom
Jó kérdés.Fogalmam nincs.
Viszont korrekt csomag valóban.Kicsit mondjuk szivatva érzem magam de annyi baj legyen.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
-
trefi83
csendes tag
Az enyém is digis és egy ideje nekem is elkezdte ledobálni a netről.
Valahol olvastam, hogy a diginél előfordulhat ilyen. Mondjuk a routerem se mai darab még őrá is gyanakszom.
Az az érdekes, hogy szoftver frissítések után jelentkezett ez a hiba, az első 2-3 hónapban nem produkálta.
De azt figyeltem meg, hogy este 10 után soha nem dob le.
A routert most frissítettem, meg átálltam a 10 csatornára, hátha ez is segít valamit.
Mondjuk annyira nem vészes a dolog, hiszen ha megszakad ki meg visszakapcsolom a wifi csatlakozást a telefonon és 10-20 percig megint nincs gond, nem munka ügyben használom, úgyhogy annyira nem fontos inkább csak zavaró a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- EAFC 25
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs