Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz ironnman #24449 üzenetére
Nekem ez a 708 V3 van fent, remekül megy. Még két hónapig, aztán megy a kukába ez a telefon.
-
Tomacko
senior tag
-
torrrent
aktív tag
válasz gacsoi #24455 üzenetére
Azt hiszem ebből nincs vita. Ismerős tegnap letette az asztalra az alma ötösét. Mellé tettem a "kis" P6-ot tesztként . Vicces volt a reakció amit emberekben kiváltotott. No comment, hogy ki melyiket akarta megnézni, hogy mivan?? Pedig két éves telefon és nem Ambrózfalván lakom.
-
Penge90
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy b708 at felraktam nem olyan rég és kérdezném hogy az alapból voda függő telefonom a rootolás és a rom csere hatására független lett? nem tudom kipróbálni másik simmel,de külföldre költözöm és külföldi simet kéne beleraknom,és nemtudom hogy beveszi e vagy nem köszi a választ
-
-
djbelo
senior tag
Srácok! Aki a P8 gondolkozik az nem fogja megbánni! Nekem kb 2 hete van meg s nagyon szerettem! Tényleg nem váltanék se Sonyra v Samsugra stb! Ezt úgy írom, hogy 22 hónapig voltam P6 tulaj majd 1 hónapig P7 minim is volt! Nem bántam meg a megvételét! Nagyon stabil, nem melegszik, Emui 3 meg kiválóan fut rajt! (nagyon jól néz ki)
Akinek volt már bármilyen Huawei készüléke, szerintem a P8-at imádni fogja! -
wszandi
újonc
Sziasztok! Lenne tippetek arra, hogy mi lehet a Huawei ascend p6-os telefonom baja? Két napja folyamatosan ki-be kapcsol mikor hozzá sem érek magához a telefonhoz. Előre is köszi a válaszokat.
Ui.: nagyon fontos lenne, mert nagyon szeretem ezt a telefont
-
Newlachka
őstag
srácok nyugtassatok meg,hogy Tnél 2 év garancia van/volt a P6-ra? 2013.08 hóba vásároltam,és most adnám szervizbe, mert garancia végén vagyok,és eléggé elvált a kijelző a kerettől
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz Newlachka #24467 üzenetére
Nekem is ez volt! Semmi gondom nem volt a szervizeléssel! Ugyan akkor vettem mint te kb 1 hónapja szervizeltettem! Szinte az egész belsőt kicserélték! Szerintem mindenképp add be amíg benn vagy a 2 évbe!
De én nem a T-mobilhoz vittem, mindegy hol adod le:[link]
Kb 1 hét és kész is van![ Szerkesztve ]
-
hrvathg
csendes tag
válasz torrrent #24473 üzenetére
Ami kétségbeejtő, hogy a telefon gyakorlatilag nem bírja ki a 2 év használatot. Nekem is 1,5 évesen totál csere volt, és létszik, hogy hullanak a készülékek, mint a legyek.....kár, mert szép, és prémium készülékre hajaz, de sajnos nem az....mert akkor nem menne tönkre....
-
Newlachka
őstag
válasz hrvathg #24474 üzenetére
nem tönkre megy hanem elhasználódik. pl az enyém tökéletesen használható most is,csak addig akarom rendbe rakatni míg él rá a garancia. a mai világban már nem a 10 éves tartósság a fontos,és személy szerint engem nem is érdekel. Ha esik ha fúj én legrosszabb esetben 2 évente lecserélem a telefonom.
Amúgy meg. extra vékonyság vs. mindennapi használat. a zsebedben hajlik csavarodik stb. valahol szét kell jönnie. PL. a P7nél ezt a hibát már javították.A huaweinek a P6 volt az első igazán "Penge" telefonja. -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé belassult a telóm, úgyhogy a napokban újratelepítem a ROM-ot... Jelenleg B132 van rajta, ezzel elégedett vagyok, nincs komoly baja (Chrome néha kilép, ill. néha pár mp-re belassul), de semmi extra előnye sem. Jelenleg melyiket érdemes feltenni? Esetleg Kitkat-nak már van egy kiforrott, stabil verziója? Vagy maradjak a B132-nél? Előre is köszi!
-
kisbago
aktív tag
Huawei P6 -on van Értesítés jelző fény?
-
marilllyo
veterán
Amit én is. Amikor rájön az újraindulgatnék vedd fel videóra egy másik telefonnal. Nekem pont sikerült elcsípnem. Beraktam a galériába és úgy küldtem el. A T-s srác ráírta a lapra, hogy a hiba megfigyelhető a videón ami a galériában van. Ennyi. Nem szívóztak...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
tlacee
csendes tag
Nekem is újraindulgatott a beragadt bekapcsológomb miatt. Összeírtam még pár hibát (amikkel amúgy simán együtt éltem volna) pl. pici világosabb folt a kijelzőn, keret némileg elállt stb. T-be vittem. 9 nap után visszajött. Kicserélték a fél telefont, de a bekapcsológombos hibához odaírták, hogy szoftverhiba -> szoftverfrissítés, úgyhogy vittem is vissza másnap, mert nem volt jó. Én is hagytam rajta videót és ráirattam a T-ben a hibabejelentő lapra, hogy ragaszkodom hozzá, hogy ne szoftveres problémaként kezeljék megint. Másodszorra jó lett szerencsére. A T-ben nem érdekelte őket a hiba (első alalommal nem volt videó), azt mondták, hogy ők csak postások én és a szerviz között. Később vettem észre, hogy simán bepipálta a mókus a hibabejelentőn, hogy ők ott a T-nél a leadáskor nem tapasztalták a hibát... Úgy látszik ez is valami szériahiba. Mostanában sokaknál előjött ez a probléma.
úgy kell melegvizet csinálni, hogy a langyosból ki kell venni a hideget
-
daveh
tag
Sziasztok!
Jó magam P7 boldog tulaja vagyok (már volt P6-om is)
ám most vettem a páromnak egy P6 Pinket, szolgáltatófüggetlen (bár ez lényegtelen)..Kérdésem az lenne, hogy megérkezett már erre is végre az Emui 3.0 vagy ne is várjam? Csak, mert a telefon nem jelez frissítést..
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
na tegnap beadtam szervizbe a telefont.kíváncsi vagyok mikorra ér vissza
-
tlacee
csendes tag
Sziasztok. Azzal kezdem, hogy természetesen elolvastam az össefoglalót B535 van a telefonom és rootolni szeretném. Addig eljutottam, hogy a TWRP-vel tudom megcsinálni. Megnéztem az összefoglalóban linkelt XDA fórumban a telepítés menetét, mely azzal kezdi, hogy a bootloader nyitott kell legyen. Azt is megnéztem, hogy hogyan kell nyitni, de ott le van írva, hogy esetlegesen törlődnek az adataim. Sajna épphogy belaktam a telefont szervizelés után és nincs kedvem / időm mégegyszer szarakodni ezzel. Root nélkül a backup megoldások pedig nem az igaziak. Aki esetleg rootolt már ezzel a módszerrel meg tudná erősíteni / cáfolni, hogy valóban elveszhetnek adatok? Összességében elégedett vagyok a telefonnal, de számomra nem elfogadható a halk fülhallgatókimenet, illetve szeretném beállítani ismét az eltüntethető navibárt. (sajna a navibárhoz a mókolásmentes út nem járható, mert az összefoglalóban linkelt system backup 4.2x-es rendszerről készült. Megpróbáltam az elején, de hülyeségeket csinált utána a telefon (pl. minden újraindítás után teljesen átrendeződtek az ikonok...). Tulajdonképpen ezért kellene (és kellett is a root jog).
úgy kell melegvizet csinálni, hogy a langyosból ki kell venni a hideget
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
CWM telepítésnél azt az üzenetet kapom, h. "Device not listed". Ezzel mit tudok kezdeni?
-
crue
őstag
Milyen szolgáltatótól van a telefonod? Ha Telekomos, akkor innen le tudod tölteni a B104-et és utána jelezni fogja a telefon B535 verziót. Ha Vodás, akkor a linkelt oldalról a B635-öt tudod letölteni. Ha egyik sem, akkor marad a B520 (ez is fent van ott). Nagy különbség nincs köztük, ezek a legfrissebb hivatalos verziók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest