Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barbianyuss
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni P6-os telomhoz!
USB-vel csatlakoztattam a telefont a laptophoz de csak tölti a telefont és nem jelenik meg az eszköz csatlakoztatva a telefonon ill, a laptopon sem történik semmi mint ha nem is lenne csatlakoztatva a géphez és több gépen próbáltam már!
Milyen beállítás kell ahhoz hogy felismerje a telefont a laptop!
Segítséget előre is köszönöm! -
judas13
addikt
-
satee76
aktív tag
Be kell adnom a szervizbe a Telemaxhoz a telómat. Van üzletük az Europarkba. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata ? Vagy vigyem egyből Budaörsre?
[ Szerkesztve ]
-
balazsbence
senior tag
Csiricsudiszép b708ban hol tudok váltani 2g/3g között?
-
TomWexX
addikt
válasz balazsbence #23508 üzenetére
Ugyanott ahol eddig. Csak nem 2g meg 3g a neve, hanem GSM vagy WCDMA.
Beállítások/...Egyebek (vezeték nélküli & hálózatok résznél)/Mobilhálózat/Preferált hálózattípusXiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Zsocy155
őstag
válasz satee76 #23506 üzenetére
Ezen az oldalon megkeresheted a hozzád legközelebbi Telemax szervizpontot.
-
monroe8609
aktív tag
Szeretném visszatenni a b132 t ..sajnos nem jött be a 708..bongeszesnel akad,gyorsan merul,es a viber ertesitesek ujfent nem jonnek meg csak ha belépek a programba..amugy szep meg minden de nekem tobbet számit hogy flottul menjen a rendszer...most viszont nem tudom h kelll visszamenni,egy kollega nemreg leirta,csak az a baj hogy kinai verziot linkelt,hazavagni meg nem szeretnem a kicsikét.ha valaki esetleg tud segiteni ne tartsa magaban.
a root sem megy,nem nagyon ertem ezt a toolkit twrp s mókát
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Érdemes még most venni ilyen telefont? Egy LG F6-ot cserélnék le. Igazából semmi extra nem lenne, böngészés, viber, messenger, meg candy crush
Jutányos áron tudnék most szerezni. -
mec71
tag
Sziasztok
A jövő héten vissza akarom vinni gariba a telefont mert ha fehér a képernyő akkor alul középen megjelenik 6 rikító fehér pötty plusz a töltőm is meghalt.
build szám szerint ez a rom van rajta:p6-u06v100r001c17b708@ada
gondolom nem ezzel kellene visszaadnom
melyik hivatalos romot rakjam vissza és hogyan?
a 23348-as Anakin12 féle leírást alkalmazzam vagy van egyszerűbb is?
köszi a segítséget mindenkitől -
mec71
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #23523 üzenetére
én már egyszer visszavittem mert ha fekete volt a szín a képernyőn akkor jobb alul kicsi zöld foltok voltak ,most pedig középen 5 kicsi amorf fehér pötty
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
-
eternity0086
csendes tag
válasz monroe8609 #23513 üzenetére
Sziasztok! Szeretném én is visszatenni a B132-t. Szervizbe kell vinnem a telót és emlékeim szerint még mindig ez a hivatalos ROM. Olvasgatva a fórumot nem találtam még megoldást ami működne. Ha valaki tud segíteni.. nagyon megköszönném!
-
marilllyo
veterán
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
A tegnapi folyamán próbáltam twrp-t felrakni(b708). Adb-vel sajnos, állandóan csak annyit ír ki, hogy offline. Usb hibakeresés be van kapcsolva, toolkittel sem sikerült, ott sem érzékeli. A windows7 valamilyen android sooner adb interface drivert nem tud feltelepíteni. Valakinek ötlet? -
judas13
addikt
válasz eddie17 #23515 üzenetére
Szerintem igen. Én ezt is használom még egy másik mellett minden nap, viberre, böngészésre, zenére. Akkor te csak telefonálnál vele amúgy semmi más?😀
Minden egyes kézbevételnél konstatálom a kiváló anyaghasználatát még ma is, elegáns, letisztult formavilágát nem tudom megunni.
Még nem tepsi, mérete számomra éppen jó. Manapság az ára is egyre jobb pláne ha lenne egy tuti ajánlatod mint îrod, akkor ne habozz"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
eternity0086
csendes tag
válasz TomWexX #23530 üzenetére
Köszönöm a meglátást. Mint írtam is, olvastam a fórumot és nem találtam működő megoldást. Nem szokásom kérdést úgy feltenni, hogy nem nézem át előtte a hozzászólásokat.....
A lényeg, hogy ezt a két megoldást én is megtaláltam és próbáltam is, de nálam egyik sem jött be. Előfordulhat, hogy én vagyok ügyetlen... bár nem hiszem, hogy nagyon el lehet rontani ezeket.
Mindenesetre azért köszi. Ha valaki tud még esetleg javaslatot, szívesen veszem. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Témaösszefoglalóban:
CM11 (CyanogenMod) stabil verzió
Telepítésének menete és letöltés:[link] (Köszönet gabancs-nak)
XDA linkHa az XDA-s linkre kattintok,akkor gabancs profilja jön be.
-
TomWexX
addikt
válasz B.Á.L.!.N.T #23533 üzenetére
Köszi az észrevételt! Holnap javítom.
Addig is itt az igazi XDA link.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Ballama91
csendes tag
Sziasztok!
B708-on nézem az adatforgalmas menüt, de csak grafikont mutat az egyes napok használatáról. Ebben a verzióban nincs olyan mikor összesített felhasználást mutat vagy alkalmazásokra lebontottat?
-
joseph_007
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy Huawei P6 (mi más) független (T-be várásolt) fekete készülék (2 éves hűséggel). Tavaly szeptemberben vettem és a mi nap felvált a kijelző bal alsó sarka.
Na most az a helyzet, hogy elköltöztem így a papírjai elvesztek de még fizetem szóval nem tudom hogy érvényes még a garancia rá. Olvastam, hogy pár telón kijöttek fehér pöttyök - hát nekem is
A kérdésem az lenne hogy mivel tudnám esetleg megragasztani vagy vigyem el szerelőhöz vagy esetleg a tbe megnézik papír nélkül is? Van valami ötletetek?
Huawei P6
-
duvi
nagyúr
válasz joseph_007 #23537 üzenetére
Szia!
Nem vesztek el a garipapírjaid Csak jelentkezz be a T-mobile online fiókodba és ott megtalálod az összes papírodat pdf formátumban. Letöltheted és kinyomtathatod mindet, ha szükséged van rájuk. Ha a T-ponton adod be garanciális javításra, akkor az ügyintéző is látni fogja, hogy garanciás még a készüléked. Viszont ha a egyenesen a Telemaxhoz akarod beadni, akkor érdemesebb kinyomtatni a garancia papírt -
BenQhunria
tag
Tegnap megrepedt a gorilla glass, cserélhető csak az üveg maga vagy lcd-vel együtt?
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
joseph_007
csendes tag
Köszi a választ de sajnos nem nyomtatható mert:
"Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon csak a 2013.10.29. után kiállított szerződéseket, számlákat és garanciajegyeket találod meg elektronikus formában. Felhívjuk a figyelmedet, hogy amennyiben függőben lévő rendelésed van, az elektronikus dokumentumok csak a rendelés teljesítése után lesznek elérhetőek."
Én meg 2013.09.13-án vettem de írtam nekik nem hajlandóak válaszolni
Egyébként ilyenkor érvényes még a garancia nem egy év van rá lövésem sincs?
[ Szerkesztve ]
Huawei P6
-
duvi
nagyúr
válasz joseph_007 #23540 üzenetére
Ők látják a vásárlás dátumát és ezért a T-pontban át kell venniük garanciás javításra így is. A T-mobile 1+1 év garit ad a nála vásárolt mobilokra. 1 év teljes körű és +1 év a készülékre (kivéve a tartozékokra). Nyugodtan menj be egy T-pontba és miután azonosítottak, mint vásárlót/előfizetőt át kell venniük garis javításra a P6-ot. A telódat IMEI szám alapján is be tudják azonosítani. Ha problémáznának az azonosítással, mert nem lehet megbontani a házat, akkor ez alapján te is meg tudod nézni
-
satee76
aktív tag
Javasolnám a T-mobile.hu-n a keresőbe beírni, hogy "Készülék javítása"
Első találatra ráklikleni, harmadik cím "Hol tudom érvényesíteni a garanciát"
Miután az első évet kifutotta, csak és kizárólag a gyártói márkaszervizben lehet a garanciális igényt érvényesíteni. Ez vonatkozik a 1+1 éves garanciával rendelkező készülékekre.
Sajnos nem kell a T-pontban átvenniük.[ Szerkesztve ]
-
joseph_007
csendes tag
Felhívtam a új tulajat és képzeljétek el nála van a doboz papírostól mindenestől
Ma megyek érte így több esélyem lesz a javításra. Szerintetek egyből hívjam a Telemaxot vagy vigyem a T-mobilba?
Az eredetei töltője is rossz arra érvényes a 2 év gari?Huawei P6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest