Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaurac
tag
válasz djbelo #22498 üzenetére
Amit elsőnek linkeltél be, ahogy elkezded letölteni látod a nevéből, h. P6 U06-ra való, a másik kettő T00 és C00. De a P6u06-os C17-es rom és lecseréli a gyári recoveryt, azt tudod ugye? Gond nem volt vele csak utána vissza kell tenni egy eredeti recot ha váltani akarsz újra eu verzióra.
-
-
zaurac
tag
válasz djbelo #22503 üzenetére
Ja, bocs! Reco alatt recoveryt értettem. Ez egy kínai rom ( ...C17B706 ) ami felmegy a mi P6U06-unkra is, de más recoveryje van, ezért utána 3 gombos telepítés nem megy,amíg vissza nem teszel egy Eu verziós recoveryt. És van aki szerint nem veszélytelen a C17-es romok próbálgatása,m. téglásíthatja a mi telónkat.
Szerk.:most látom ezt már írta ctibor kolléga is.[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Kk-ról tértem vissza b112re és csak azért is ota-n felraktam a b125-t. Egész napos nyüstölés után 71%. 520 kéri hogy tegyem fel....de nem fogom, mert megint meg fog szívatni. az összes jb-n rossz a gps?
-
Pickit3
aktív tag
válasz zaurac #22508 üzenetére
Nem rossz, mert 511 alatt 2másodperc múlva talált jelet. De jb-nél 1,5órát vártam, de utánna ráuntam várni, mert nem talált jelet.(Nem ellenőriztem ilyen spéci programokklal, mert ahhoz nem értek finoman szólva ) Én már csak azzal foglalkozok, hogy milyen rommal adjam el. És csak remélem hogy nem kell agyon mókolni a Honor 6-ot.
-
zaurac
tag
válasz Pickit3 #22509 üzenetére
Ez nem olyan spéci progi, AndroiTS GPS test az app neve, van benne egy agps extradata nevű menűpont, az agps adatok újratöltése és a gpst használó appok cache filejainak törlése az alkalmazáskezelőben sokszor helyreteszi a gps problémákat. A Honor 6 nagyon tuti választás
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy huawei p6-ra usb átalakítóval ráköthető-e hdd usb háttérnek (pl filmet arról nézni)?
A válaszokat előre is nagyon köszi!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
ctibor
senior tag
válasz ctibor #22449 üzenetére
"Megjelent az első stabil EMUI 3.0 ROM a P6S-U06-ra, a B605-ös jelű." - nov. 27.
Furcsa volt ez az OTA frissítés. Teljes ROM-ként mindmáig nem jött ki! És (ahogy ezt itt meg is írtam) két nap múlva visszatettem a 2.3-as ROM-ot, mert a nejemnek nem tetszett az új felület, de azóta sem ajánlja fel újra a frissítést. Tehát valószínűleg vissza is vonták.
Pedig nem csak álmodtam, hiszen a kínai nyelvű Huawei fórumon most is van topikja, ahol gyűjtik a tapasztalatokat róla.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-
gabancs
addikt
Houston, van egy kis probléma.
Visszatértem a JB-re, és azóta nincs értesítési LED. Tök mindegy, melyik verzió, B114-B132, nem megy.
Ötlet? -
trobi28
addikt
Szemezek egy ilyen készülékkel
A KK mennyire stabil?
Köszönöm!Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
mmaattee90
tag
egyébként ez a b513 nagyon jól működik a telefonom, csak ahogy olvastam másnak is gond van hogy az értesítések nem jönnek meg rá ha le van zárva a teló, nincs valami mókolás rá?
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Adott egy T-Mobilos B104-es szoftverrel ellátott P6. Erre a verzióra nyugodtan feltehetem a KitKat-et?[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Igaz, rosszul fogalmaztam (Egyébként van T-mobile szerviz, de csak a helyben javítható dolgokkal foglalkoznak). Az volt a mondat lényege, hogyha a T-nél adja le javítani, akkor az épp ott levő szervizesen fog múlni, hogy beleköt-e az eltérő szoftver verzióba, vagy sem. Ezért írtam be a Telemaxot, mint hivatalos márkaszervizt. Az elmúlt egy év hozzászólásai alapján, ők nem annyira háklisak a szolgáltatói szoftverek meglétére.
-
torrrent
aktív tag
Tény: Én mindent jegyzőkönyveztetve adtam le a telót T servizbe, teló állapot szoftvert hagyják rajta ami éppen rajta van, függetlenül lett vásárolva stb. Mindent összevetve ha valaki leadja a szervízbe T-nél ezeket vegye figyelembe, hogy ha nem teszi meg akkor lehet egy "agymosott függő" telót kap vissza. Nekem szuper +tapasztalatom volt. 1 hét alatt megcsinálták és mindent úgy kaptam vissza ahogy leadtam azon kivül, hogy kicseréltek mindent ami elromlott.
-
crue
őstag
Idén ősz óta nincs semmilyen szerviz, szervizes dolgozó sincs már. Egy akkut (még ha cserélhető is) vagy egy headsetet sem cserélnek már, minden megy egyenesen a márkaszervizbe. Sőt, nem is tudod leadni bármelyik boltban javításra a telefont, csak néhányban, ahol van átvevőpont.
-
crok
nagyúr
Sziasztok,
épp 4.2-t használok, B132. Nem tudom tudjátok-e, de az appok kezelése menüben bizonyos (tippre nagyobb teljesítményt is igénylő) appok beállításai közt van egy "teljesítmény" gomb (nem magyar menüt használok, permormance mode a neve). Ha játékot használok ilyen beállításokkal akkor mintha jobb lenne - de lehet placebo. Kipróbálnátok páran? (Lehet csak dev mode aktiválása után jön elő a menöpont meg lehet volt is már szó róla itt - ja, egy kicsit le kell görgetni hogy látható legyen.)
-
gabancs
addikt
válasz djbelo #22535 üzenetére
Röhej ez az egész. Tegnap feltettem a "hivatalos B111-et" hátha....
Hát nem! Az értesítési LED szexszuál jelezni. Nem tudom mi történt, mert már máskor is tértem vissza KK-ról JB-re, és akkor nem volt gond. Most, teljesen mindegy melyik JB-t teszem fel, az értesítési LED nem megy. A KK-val semmi bajom nem lenne, még szebb is mint a JB, csak ott meg az a bajom, hogy az üzenetek email-ek borzalmasan késve jönnek meg a telefonra.
Jelen pillanatban tanácstalan vagyok, mit kellene használni. Kínomban fel akartam tenni a Miui-t, de sajnos nem sikerült. Persze itt még lehet akár SD kártya gond is, mert el sem indult a telepítés, hibásnak talált valamit. Persze a Miui-val sem lennék kisegítve, mert az meg alapból nem kezelei az értesítési LED-et.
Tehát most jobb híján a B512 van fent.[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz gabancs #22539 üzenetére
Valaki még írta régebbről, hogy nem egészséges a sok rom csere.Na de ezt pont én mondom neked én is szinte mindent kipróbáltam már csak miui-t nem! Egy biztos,hogy nekem a KK-val jobb a telo+ működik is minden, de nekem a B511 jött be a legjobban(akku idő miatt) Igazából ezeket az ébresztgetéseket nem értem mert van olyan nap mikor 4 óra alatt esik 10%, de van mikor 1 óra alatt esik ugyanennyit! Lényeg hogy minden este töltőn végzi a teló! De szerintem ide jöhet akármilyen rom is, ez ennyit tud és kész! A feleségemnek vettem egy Ascend G6-ot, nagyon jó kis telefon igaz csak 1gb ram van benne, de ezt észre se veszem,hogy kevés lenne,a rom ami rajt van szintén hasít, nagyon eltalálták, akku idő 2-3nap simán megvan! Úgyhogy ahhoz biztos nem nyúlók hozzá! Így tökéletesen ahogy van! Ja és még egy érdekes dolog JB van rajta, de pl van benne telefonkezelő app is(huawei)! Mi akármelyik JB felrakjuk ez nincs benne!
[ Szerkesztve ]
-
iskir
csendes tag
válasz djbelo #22540 üzenetére
Nekem a török B634 ről B635 re frissítve bevált. Még viberrel is működik az értesítési led. Valaki itt írt a magyar B635 ről. De,hogy mi a különbség, vagy, hogy honnan lehet letölteni azt nem osztotta meg velünk. Mindenesetre a B511 hez képest nekem sokkal jobban bevált a B635 a gps is hibátlanul működik.
-
Zsocy155
őstag
Én írtam a magyar vodás B635-ről.
A Huawei oldalán megtalálható.
Én 3 gombossal tettem fel a rom-ot, a mellékelt vodafone_hu update appot pedig helyi frissítéssel.
Szépen működik. Annyi hiba van, de ez volt a JB-nél is hogy többször kiírja "remote service has stopped" ,de azon kívűl, hogy játék vagy film közben lejjebb megy a hangerő semmilyen hátrányát nem éreztem.[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
2,5-3 éve még volt T-mobil szervíz, az akkori GrandX IN telefonjaimat (3x cserélték) oda küldte be mindig a t-pontból a szervizes ha úgy vélték, hogy "user error" miatt nincs rendben valami. Ezért azért merem biztosra mondani mert rá kérdeztem, hogy ugyan mi tart be 2 hétig azon, hogy szoftvertfrissítsenek rajta és visszadják mondván ez bizony jó. Szó szerint azt mondta, hogy beküldik ilyenkor a saját központi szervizükbe, ott átnézik megvizsgálják, aztán ha tapasztalják a hibát és helyben nem tudnak vele mit kezdeni akkor tovább adják a szakszervíznek. Persze ez a "menetrend" változik is sokszor mert ahány gyártó annyiféle szervíz szerződés.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
-
mmaattee90
tag
Ezt a magyar B635-öt ha független telefonra Telekomos SIM kártyával teszem fel az gáz? Vagy ez csak Vodafonesra jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest