Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaurac
tag
Ha valakinek nem update-es B520 kellene: [link]
-
mmaattee90
tag
xda-n amik vannak updatelt FW-k azok sokban különböznek az alaptól? vagy csak picit nyúltak bele?
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az akkumulátor, kb 15%-tól lefelé hajlamos 10-15 percen belül lemerülni.
Az összes rommal ez a tapasztalat. Akksi kalibrációt elvégeztem rom telepítések után, úgy is ugyanez a szituáció. Kukás lenne az akksi?
Fehér P6-ról beszélünk, hallottam hogy ezeknek sz*rabb az összeszerelése, meg úgy az alkatrészei is,mint a feketéknek.
Üdv: Zoli. -
arminlok
senior tag
válasz Zollkid100 #22557 üzenetére
Ha szar lenne nem csak 15 százalék alatt merülne gyorsan. Mennyit bír ki ha nem nagyon nyomkodod?
-
-
Zollkid100
tag
válasz arminlok #22558 üzenetére
Folyamatos aktív adatkapcsolattal, kis játékkal kb pont egy napot bír mindenféle energiatakarékos mód nélkül.
Net nélkül csak telefonálással kb 2 nap, szóval én is szoftveres gondra gyanítok, de az akksi kalibráció eredménytelennek bizonyult.
Annyira lettem figyelmes hogy reggel ha lehúzom a töltőről, írok egy messenger üzenetet wi-fi hálózattal, már lecsökken egy százalékot, míg az iphone-om nem csinált ilyet, nálatok mennyit megy el?[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
válasz Zollkid100 #22561 üzenetére
Én feltenném a twrp-t törölnék mindent és ugy probálnék rá egy romot. Ha ugysem akkor bedobnám szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
ernesto0823
újonc
A napokban állandóan feljön egy olyan üzenet,hogy a távoli szolgáltatás leállt (remote service has stopped) Tud nekem ebben valaki segíteni,hogy miként lehetne ezt gyógyítani?Nem történt az utóbbi időben változás a telón,kitkat fut rajta B510 de eddig nem volt semmi gond!
-
shifty85
tag
Sziasztok!
Múlt héten írtam, hogy visszadobom a B610-et, mert B635-től meghülyült a telefonom. Igaz Online ráfrissítettem és lehet hogy amiatt?!?! Kollégámnak ugyanilyen P6-osa van, neki automatice frissült és azt mondja, hogy semmi baja...
Nos három gombossal ment vissza az a B610, amit egyik kedves fórumozó belinkelt! Utólag is köszönet érte mégegyszer! A telefon köszöni jól van, minden újra normálisan működik. Amivel szerintem többet tud a B635, részemről nem érdemes frissíteni... Csináltam egy gyári állapotba visszaállítást, használtam egy napig, de nem tetszett és még így is volt vele gond:
1. A navigációs gombok egyszer csak eltűnnek és nem is jönnek vissza, az értesítési sávval egyetemben. Fekete csík alul, felül meg a háttérkép látszik csak. Újraindítás megoldja... Ez az ami megmaradt a visszaállítás után is.
2.Az értesítési sáv nem testreszabható, benne van az összes bizbasz, mégha a felét nem is használom. Ergo az értesítési lista valamint a bekapcsolható dolgok külön külön lehúzhatók... én semmi értelmét nem találtam hogy ez miért jó így?! Valakinek bejön valakinek nem...
3. A játékok újra normálisan működnek. A 4.4 felturbózta a grafikát, ami miatt laggolnak azok amik előtte normálisan működtek.
4. 4 napja bekapcsolva van a telefon, a használt RAM 500-550 között mozog... ez a 4.4-nél nálam sokkal több volt...
5. B610-en nem írja ki az értesítési sávban hogy Vodafone... B635-ön igen... nekem ba..ta a szememet
6. Van pár dolog ami ki-be kapcsolható a B635-ön... pl: rejtett számmal hívnak akkor elutasítja, akksi százalékos érték mutatásának kikapcsolása, két lapos értesítési sáv, magyarul jobban testreszabható... ...
7. Az a rohadt billentyűzet... meg a kínai kriksz krakszok... förtelem! -> Swiftkey bevált a B610-en is
Nekem személy szerint marad a régi felület! Tökéletesen működik minden mióta visszaraktam!
-
Zsocy155
őstag
válasz gacsoi #22565 üzenetére
Nálam minden oké, kivéve a rendszeresen megjelenő (hangerő levevő) "remote service has stopped" szöveg, de ez nekem eddig is előjött rom-tól függetlenül.
Egyébként gyors, akksi idő jó, tetszik.Ernesto: Nekem régóta csinálja ezt, amikor visszatettem (szerviz miatt) a JB-t akkor is csinálta. Beszéltünk már róla, de nem emlékszem, hogy csak a vodásoknál jön elő vagy más szolgáltatónál is, mert lelet a vodánál csináltak valamit és azért csinálhatja.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Fiamnak szeretnék a készülékbe memória kártyát venni. A mobilarénás teszt microSDHC-t ír, de egy másik oldalon meg microSD-t szerepel. Valaki írja már meg légyszi, hogy melyik való bele tutira ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
duvi
nagyúr
válasz Svájcinéger #22569 üzenetére
Szia!
Vegyél nyugodtan microSDHC kártyát.
A sima microSD és microSDHC között ez a különbség:
"Az SD szövetség az SDHC néven azért léptette életbe az új kártyaszabványt, mert az eddigi SD jelzéssel ellátott memóriakártyák technológiája nem tette lehetové a 2 gigabájt fölötti memóriakapacitás kifejlesztését. Az SDHC megjelölés az új, SD 2.0-ás szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik."[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Rendben. Köszi. Javasolt gyártó vagy tökmindegy ? 32 GB-os kártyákat nézegetek.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
duvi
nagyúr
válasz Svájcinéger #22571 üzenetére
Nincs különösebb gyártói megkötés. A class besorolást érdemes nézni. Minél magasabb, annál gyorsabb az írási/olvasási sebesség. Én Class 6 alatt nem javasolnék memkarit, a mai mobilokba. (Már negyedik éve használom a 32GB-os Samsung Class10-es kártyámat) Javasolt, hogy hivatalos hazai üzletben vedd meg, mivel elég sok a hamisítvány, a neten hirdetett "jóárasított" darabok között. Én ITT szoktam vásárolni. 5 év garit adnak a kártyákra és régi, bejáratott üzlet. (nem fog megszűnni 1 év múlva, hogy ne tudd érvényesíteni a garanciát)
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Köszi az infokat. Van egy ismerős akitől "jóárasítva" szoktam rendelni a cuccokat. Akkor kiválasztom IPON-on, vele meg meghozatom.
-
modavko
csendes tag
Sziasztok!
P6, KitKat alatt (JellyBean esetén minden jó volt), B511-gyel olyan kellemetlen apróságok jöttek elő, hogy pl. a Google Keep beállított emlékeztetői vagy ami fontosabb, a Viber új üzenetei nem jelennek meg a Notification sávban, illetve sehol sem - csak akkor kapom meg mindet, ha megnyitom az appot. Minden beállítás megvan, értesítések bekapcsolva. Csak ezeknél fordul elő. Van erre esetleg tipp?
Amíg nem tűnt ez fel, addig több fontosabb Viber üzenetet is csak több nappal később olvastam, és ez probléma.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok. Nagyon megtetszett a P6 (a másik a Nexus 4 lenne). Átolvastam az utolsó 4-500 bejegyzést, de igencsak elbizonytalanodtam. Tényleg ekkora a szórás a készülékek között? Van olyan KK verzió, ahol működik minden(értesítés, led, GPS) rendesen és nem merül le gyorsan? Kicsit parázok ezek után.
-
zaurac
tag
Szerintem KK-ből nincs olyan stabil ,mint JB-ből. Sokat kipróbáltam, és nem volt vele gps v. led problémám, de pl. pár hét után lefagyott időnként, gyorsabban merítette az aksit,m. a JB-k stb. Viszont a JB-ek atomstabilak, ha nem ragaszkodsz a KK-hez. A készülő EMUI 3.0 alá talán stabilabb KK kerül majd, legalábbis a kínai verzió elég jó. Viszont nexus 4-re már Lollipop is van ha jól tudom.
-
Simtu
senior tag
-
duvi
nagyúr
Szia!
Én egy éve vettem a P6-ot. Akkor frissiben B103-ról B104-re frissítettem a T-s szoftvert (JB mindkettő). Azóta ez van rajta. Gond nélkül működik. Talán hetente 1x (néha ritkábban) nyomok egy restartot neki, de ezt is csak a megszokás miatt. Nem lagol, nem lassul, nem fagy le. Igaz, hogy én nem nagyon játszok a telón (játékra nem ajánlott a P6!). Nagyon sokat netezek, fotózok, filmet nézek, e bookot olvasok, néha egy kis Viber, Skype és email. Ezeket a funkciókat 100%-ban kiszolgálja. Amennyiben kibírod, hogy ne cserélgesd a romokat, akkor egy megbízható készüléked lesz. Ellenkező esetben elkezdődnek a problémák, amik teljesen ötletszerűen fognak jelentkezni. -
duvi
nagyúr
Ja a zenehallgatás kimaradt Az is rendszeresen használva van. A fotós képességek nem a legjobbak. Mondjuk, hogy közepes. Makróban világbajnok, szabad téren, jó fényviszonyoknál egész jó. Beltéren drámaian romlik a képminőség. Sok a képzaj és gyakori a bemozdulás. A navigáció egy másik sarkalatos pont. Van akinél hibátlanul működik, van akinél az istennek nem akar jó lenni. Többen szervizeltek már emiatt. Ezt mindenképpen teszteld le alaposan, mielőtt megvennéd! Még egy apróság, ami fontos lehet. Fehér készülékek esetében, elég gyakori a hátlap púposodása. Ha teheted, akkor inkább feketét vegyél!
[ Szerkesztve ]
-
Zollkid100
tag
Sziasztok srácok!
Most jutottam odáig hogy foglalkozzak az újrahúzással.
TWRP felrak, szépen leformáztam amit kellett.
Viszont 3 gombos módszerrel nem tudom telepíteni a romot. Ugyanúgy a recoverybe dob vissza indításnál.
Mi a teendő? -
Pickit3
aktív tag
válasz Zollkid100 #22582 üzenetére
Tölöld ki a dload mappát. És OTA-n sem szabad frissíteni, de azért jó buli volt. Tele lett lagolással a rendszer. Azt szeretem a legjobban amikor írok és akkor akad meg....na akkor pl 15x beírja az "a" betűt. De akkor is jó buli volt.
frissítve: kicsit melléolvasstam, külső sd-n van a dload mappa?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Attól függ mire használod. A telefonálás meg az sms az tökéletesen működik. Bárhol bármikor. Meg mondjuk még a fényképező sem rossz ha tudod mire számíts. Nagyjából a többibe mindbe bele lehet kötni. De nem hiszem, hogy a Nexus 4-et ne lehetne fumigálni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Zlika
aktív tag
Nem akarok hülyeséget mondani de a TWRP szerintem üti a gyári recovery-t és onnantól nem megy a 3 gombos.Én is hasonló cipőben járok, meg kell keresni a kívánt rom zip verzióját xda-n és TWRP-ből rakni, vagy vissza szenvedni a gyári recovery-t.
-
vadger
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy az android OS adathasználata nagyon megugrott, folyamatosan eszi a forgalmat, még úgy is, hogy a háttéradatoat kikapcsoltam. Tegnap volt egy factory reset, de ma már megint 10Mb-nál tart, kb 12 órával a reset után.
Teljesen alap gyári JB romom van. Próbáltam visszakeresni itt a fórumban, de a google alkalmazáok letiltását olvastam legtöbbször.
Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel az android OS problémával? Fél éve megvan a telefon, és csak most kezdte el csinálni, hogy lehet ez? Köszi előre is!CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
-
arminlok
senior tag
Ha az összefoglaloban lévő twrp-t raktad akkor elvileg nem szabadott volna eltünnie a gyári recoverynek. Ha eltünt vissza lehet rakni xda-n keresgess.De egyébként twrp-s romok is vannak szal nem muszáj a gyárival.
-
vadger
tag
-
SityiSXT
őstag
válasz vadger #22589 üzenetére
Saját tapasztalatom és némi utánajárásom alapján a Google Play Services képes meggajdulni. Eddig nekem segített az, hogy a Google Search és a Google Play Services adatait töröltem és eltávolítottam a frissítéseit, majd egy telefon újraindítás után frissítve egy második újraindítást követően meggyógyult - de korábban már jelezte valaki, hogy neki ez sem segített.
-
Theseus
csendes tag
Sziasztok
A telóm nem talál GPS jelet. Felraktam rá kb 6-7 gyári ROM-ot , JB és KK, de egyikkel sem megy. Korábban nem volt semmi baj, de amint megkatam a B512-t, azóta nem megy. Létezik valamilyen teszt progi ami modult tudná tesztelni, hogy egyáltalán jó-e? Cserélt már valaki GPS modult?
Több mindent, kevesebb semmit!
-
duvi
nagyúr
válasz Theseus #22591 üzenetére
Szia!
Ezzel az ingyenes appal meg tudod nézni, hogy működik-e a GPS.
GPS Status & Toolbox
Előtte ne felejtsd el engedélyezni a beállításoknál a helyhozzáférést! -
Tomacko
senior tag
válasz marilllyo #22596 üzenetére
Akkor a tied sem valami jó, beadnám szervízbe ezt is. Nálam mindig ott és akkor fordul be amikor kell és nem a kereszeteződés után szól, hogy forduljak már be
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
djbelo
senior tag
Srácok! GPS? Mi ez sok vita rajta? Egy telefont nem lehet megítélni úgy, hogy szar mert nem megy rajt a GPS! Ha valakinek annyira fontos a GPS (munka stb) az vegyen egy kimondottan erre a célra szolgáló készüléket! Vannak olyan okostelók a piacon amivel még a telefonálás is nehézkes, NA az már tényleg gáz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest