Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Something_ #6937 üzenetére
Nem, a repülő mód nem egyenlő az alvó móddal.
A 2.3.5-ös verzióban van/lesz benne. -
törölt tag
válasz Something_ #6939 üzenetére
A repülő mód lényege, hogy az összes rádiófrekvenciás cuccot kikapcsolja a teló (gsm, wi-fi, bt), találóan, merthogy repülőn nem szabad ilyen dolgokat használni
Alvó módban pedig nem szinkronizál időjárást, leveleket, stb.
A 2.3.5-ös főzött romokban benne van ez a funkció, sokban a gyorsbeállításoknál is elérhető.
Nem tudom, hogy lesz-e 2.3.5, nem biztos, csak azért írtam a verziót, mert a 2.3.4-ben még nincs benne, de a kipróbált főzőtt ROMokban mindegyikben megtaláltam.
Szerintem hasznos funkció
Az ICS meg jövő év elején, tavaszán fog érkezni
Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz és mennyire bírja majd a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
jani220
csendes tag
válasz Something_ #6934 üzenetére
Az uj Opera Mini-ben a Help/Data usage menuben megtudod nezni hogy mennyi adatforgalmat hasznaltal.
Seth: van ra gyari HTC-s widget, hogy kapcsolgatni tudd az automatikus szinkronizaciot es a net kapcsolgatasahoz is van HTC-s widget.
-
keIdor
titán
válasz Something_ #6968 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy már túl nagy (4.7) és a felbontás miatt borzasztó ronda képe is lehet. Kb. egy iPhone 3GS pixelsűrűségével vetekedhet már. Mindezt 100k felett és ráadásul a hardver se mai már...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6980 üzenetére
Teljesen mind1, ha mást nem eladja az ember 15-20k-ért és akkor annyival beljebb van a telefon vásárlással...
Live your life, like it's your last day!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6984 üzenetére
Az én transzmitteremhez van egy kis jack-jack kábel amit ha bedugsz a füles helyére, úgy játsza át a zenét, szerintem usb kábelen keresztül nem működik, bár még nem próbáltam.
-
GoDPlaYeR
csendes tag
válasz Something_ #6990 üzenetére
Nem tudom, azért kérdezem. Korábbi hozzászólásokban (több hónaposak) olvastam olyat, hogy "tudod frissíteni, HA nem Vodás". Szóval emiatt tartok ettől egy kicsit, meg különben is: 120ért már nem akarom semelyik szolgáltató logóját nézegetni...
Akinek nincsenek elvárásai, azt nem érheti csalódás.
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6989 üzenetére
Hááát, a minőség az érdekes
Nekem N900-am volt, annak sokkal jobb volt a beépített transzmitter minősége mint azé amit vettem nemrégiben. Serceg, recseg és és bezavar egy csomó minden, én nem is használom emiatt..Live your life, like it's your last day!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6995 üzenetére
Igen, én mondjuk ha jól emlékszem 2000-ért vettem.
Bár 20k-ból meg elég sok üres cd-t lehet venniLive your life, like it's your last day!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6997 üzenetére
Chrysler Grand Voyager, BMW 320d, VW Passat, Citroen Berlingo és még sorolhatnám
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7000 üzenetére
Ez lényegesen jobb megoldásnak tűnik számomra!
-
dingo-htc se
tag
válasz Something_ #6984 üzenetére
igen én pont így használom.müködik rendesen.elötte 5800 at használtam így,de annak sem volt baja,talán csak annyi h halk volt.de ezt tudod orvosolni ha felhangositod a cd lejátszón.amúgy a transmitter minősége nem tudom mennyire befolyásolja.az enyém kb 1500 forint volt.próbálj meg a csatornákkal játszani kicsit.pl beállitod 108ra és a rádión eltolod egy picit valamerre 107.8-108.2.ilyen már volt nekem és jobb lett a minősége.
[ Szerkesztve ]
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7009 üzenetére
Ha nem zavar, hogy valahol ki fog lógni a kocsiból egy jack kábel akkor jó ötletnek tűnik, bár néhány autóban ez gyárilag benne van a könyöklő alatti tároló rekeszben vagy egyéb hasonló helyeken.
-
WiZARD
addikt
válasz Something_ #7012 üzenetére
minőségre biztos jobb lesz mint bármilyen FM transmitter.
legalábbis amit én próbáltam, az tökszar volt, több autóban is...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
kchris78
veterán
válasz Something_ #7012 üzenetére
kolléga . nekem E46-osom van, és nagggyon praktikus hogy még kazettás, adapter rulez, és még ennek is sokkal jobb minősége van mint a transmitternek, az egy hulladék.. Mondjuk nem rossz amikor RDS-en mutatja hogy éppen mit játszik...
Feltettem tegnap a HyperSensation-t, csak nem bírtam ki. És meglepve tapasztaltam hogy bármilyen fapados is legyen, a Cyanogen moddal meg az ADW launcher-el kb hozza azokat a megoldásokat (legalábbis 1 nap alatt amikre volt idő rátalálnom) amiket a "fullos" memóriazabáló Sense3.5 és ISZONYATOSAN gyors, tényleg szifon feeling, sehol egy reccenés látszik a scrollozáson hogy legalább 60fps-el rajzolja ki. Ráadásul egy magyar srác főzi, nem tudom itt van e ezen a forumon köztünk.
Úgyhogy a kérdésem:
Melyek azok az alkalmazások (legyenek akár fizetősek) amikkel a Sense színes szagos widgetjeit helyettesíteni lehet? Köszi előre is! -
törölt tag
válasz Something_ #7023 üzenetére
hmm, azt nem tudom, de képeket tudsz csinálni úgy, hogy megnyomod a kikapcs+home gombot.
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7033 üzenetére
Beállítások\Nyelvek és billentyűzet\Talkback keyboard settings\Haptic feedback
[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
válasz Something_ #7036 üzenetére
Beállítások--> Hangveállítások-->Legalul rezgő visszajelzés
-
Zirowe
nagyúr
Kérlek ne mond, hogy a touch inputon belül, a szövegbevitelnél nincs olyan opció, hogy rezgés beíráskor, mert a hitemből kitérek.
Az felelős a billentyűzet minden állapotban való rezgés beállításáért.Balazs_: gyári feladatkezelő egy nagy hulladék.
2009. dec óta nekem bevált együttes: systray monitor (ez nincs 2.3ra optimalizálva, néha morog és fc-zik, de amúgy használható) úgy, hogy ram-ra van állítva és hide; advanced task killer, úgy, hogy a legutolsó opcióban a security levelt low-ra kell állítani, és mindent ki lehet vele lőni; illetve startup manager és a felesleges szarokat letiltani.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Bátor75
tag
A touch inputon belül van a text input. Abban megtalálod: Vibrate when typing.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
szasz1
tag
válasz Something_ #7060 üzenetére
Ez szerintem felhasználásfüggő is lehet, nekem 4 hónap alatt összesen kétszer indult újra a telefon
-
jani220
csendes tag
válasz Something_ #7040 üzenetére
Nem kell letolteni sehonnan, alapbol rajta van a telon a widget-ek kozott.
-
HondaDriver
csendes tag
válasz Something_ #7092 üzenetére
nekem azt nem is szokta kiírni. volt már olyan is, de akkor tudom hogy valami program miatt, rendszermegállás. de ez másfajta, csak simán újraindul, mintha nem kapna áramot vagy ilyesmi. és általában ilyen 40-47%-os töltöttségnél szokta mindig.
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7092 üzenetére
Ilyen újraindulás volt nekem is 2-szer a 2,5 hónap alatt. Előtte nem reagált semmire, aztán csak magától újraindult. De szerintem ennyi belefér...
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7094 üzenetére
Drag Racing, én sem játszok sokat, sőt, de ezt nem lehet letenni
-
swapout
tag
válasz Something_ #7138 üzenetére
-
kchris78
veterán
válasz Something_ #7222 üzenetére
hello, nekem ezzel ellentétes a tapasztalatom.. NokiaE7-esem volt ezelőtt, kazetta adapterrel és ez jobb, hangosabb mint a Nokia.. Szóval lehetne ennél még rosszabb is..
-
swapout
tag
válasz Something_ #7243 üzenetére
Egy hagyományos mp3-as zenét állítottam be csengőhangnak 128kbit-es. De nálam az összes mp3-as szám kitűnően szól!
-
S e t h
nagyúr
válasz Something_ #7255 üzenetére
Önmagában jól szól, de én próbáltam samu és se mellett is, háááááát, gyenge pontja a telónak a hangszóró.
Oké ,hogy szépen szól, de nem ugyanaz a szint mint akár egy olcsóbb , más gyártó által olcsóbb kategóriába szánt telefonnál,a hangszórót itt elkúrták, nem kicsit, nagyon.Persze megfelelő csengőhanggal ez orvosolható, de más, korábban általam használt telóknál előferdülő" hú vazze, ez már hangos és zavaró" feeling itt nem nagyon fog előfordulni.
Tegnap találtam vmi bass nevű csengőhangot, na az már oda..szott és a hangszóró sem recsegett.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
rizso
addikt
válasz Something_ #7259 üzenetére
Semmi javítás, hidd el. A beats lényegében egy plusz EQ szoftver, de a hangszóró maradt a régi. Én a VOlume+-t tettem fel beats helyett, és valamivel jobban/hangosabban szól.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
S e t h
nagyúr
válasz Something_ #7259 üzenetére
Elvileg átment az adatlapodon megjelölt email címre.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
rizso
addikt
válasz Something_ #7263 üzenetére
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Something_ #7268 üzenetére
Még az EQ-t is babrálhatnád egy kicsit, mély-közép-magas beállításaival lehet (és érdemes is) játszadozni
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7279 üzenetére
Bizony, bizony. Haladunk a korral!
-
Balinov
titán
válasz Something_ #7298 üzenetére
amen, ugy legyen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
mumk1
addikt
válasz Something_ #7298 üzenetére
Hááát, neked legyen igazad, de ismerve a HTC üzletpolitikáját, új android verziót, vagy Sense verziót, mindig új készülék kap meg először és csak utána jönnek ki a régebbi modellekre. Új ICS+Sense model pedig még nincs is bejelentve, úgy hogy szerintem odébb lesz az még.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Something_
őstag
válasz Something_ #7307 üzenetére
Csatlakozás, Keresés, Leválasztás. Ezeket írja a Wifi-nél, de nem tud felcsatlakozni.
Beszart a Wifi benne?
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7309 üzenetére
Biztos hogy nem szart be, akkor nem látná a hálózatot sem. Kapcsold ki/be a telefont, ha a wifi ki/be kapcsolás nem segít. A reboot általában szokott, bár ilyen nekem még nem volt.
Vagy a másik, hogy a wifi routert is indítsd újra, talán ott fagyott be valami.[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz Something_ #7309 üzenetére
Újra kell indítani a routert és menni fog.
@kokler
Hát igen, az tűnik most reálisnak.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7327 üzenetére
Inkább ilyen, nehogy már samsung felirat legyen rajta!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7329 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, szerintem rengeteg. Más a telefonját veszi ennyiért, és szerintem mi fizettünk annyit érte, hogy legyen a dobozban egy ilyen a készülék mellé...
Sajnos a HTC szerint nemLive your life, like it's your last day!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7331 üzenetére
Csak érdekes, hogy a hulladék N8-hoz adnak mindent, pedig nem kerül ennyibe, és nem is került soha, na meg az N900-hoz is kaptam TV-kábelt, meg törlőkendőt, meg anyámkínját...
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #7344 üzenetére
Ki beszél a hangerő meg a kikapcs gombokról?
Az ics csak a lenti 4gombot teszi feleslegessé.Kamera gomb meg már kb évek óta nincs htc készülékekben.
Ezzel több jut a zsebükbe.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #7350 üzenetére
Milyen almenüre gondolsz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #7344 üzenetére
Van valami értelme egy telefonba 4 magos 2,5GHz-es procit tenni, azon kívül, hogy csak iszonyatosan lecsökkenti az üzemidőt? Mert ugye a mostani akku technológia már a 2 magos 1,2-eshez is kevés.
És különben sem használják ki rendesen ezt sem a mostani programok.Live your life, like it's your last day!
-
rizso
addikt
válasz Something_ #7376 üzenetére
Van belebújtatós (mű)bőrtokom is, csak azzal az a bajom, hogy kicsit macera, mire előveszem. Kiveszem a zsebemből, akkor még kiveszem a telefont is belőle, stbstb.
Meg az én fekete szilikontokom azon kívül, hogy véd (kijelzőn meg fólia), valamennyire még mutat is szerintem.Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kokler
aktív tag
válasz Something_ #7329 üzenetére
Ha minden jól megy, fogok rendelni MHL kábelt $10-ért, aztán majd beszámolok róla, hogy működik-e
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
mumk1
addikt
válasz Something_ #7376 üzenetére
Mindenki más környezetbe használja. Ha nem tartanám szilikonba, hetente vehetnék rá szép új minőségi hátlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App