Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz shifty! #12517 üzenetére
nem az akksival van gond, mert vettünk hozzá egy másik, eredeti htc akksit és detto ugyanezt csinálja vele. valami a telóban nem működik rendesen ennél is.
de akkor megnézem az íbéjen ezt a töltőt, köszi
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Bazi
csendes tag
válasz shifty! #12543 üzenetére
Igen, szerintem is ott lesz valahol a probléma forrása, jelenleg beraktam egy papírt a műanyag bütyök és az akksi közé és úgy tűnik, hogy működik a megoldás, azóta nem kapcsolt ki a telefon.
Sajnos a sok kikapcsolgatás miatt megfogant a gondolat bennem, hogy lecserélem a DS-t, úgyhogy nem biztos, hogy ki fogok fejleszteni valami szebb, permanens megoldást a problémára. -
RAMb0
tag
válasz shifty! #12590 üzenetére
Tudom is, a hivatalos oldalon kell, ami pedig ott van (direkt nem néztem xda-n bevallom, mert ha van hivatalos oldala, csak illő onnan beszerezni. ), az a hivatalos, ami xda-n van, abban benne is van, hogy unofficial, vagyis azért illő vele fenntartásokkal bánni, mert arra a cm-sek nem fognak support-ot adni.
Az Andromandus már talán jobb lehet így, ebben van valami. Azért meglesem őket. Bár abban mindkettőtöknek igaza lehet, hogy feltenni fel lehet, ha nem jön be, akkor jöhet más ROM.
[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
válasz shifty! #12711 üzenetére
T-mobil webshop-ból. Igen baráti áron van.
Saját kérdés: Valaki tud valami mod-ról, amivel az ICS alapú romokon is lehet zeneszámot váltani lezárt állapotban a hangerőgombok hosszú lenyomásával? Andromadussal mostanában voltak problémák, úgyhogy egy kicsit átnyergeltem DesireXS-re, de ezt a funkciót nagyon hiányolom. Vagy esetleg a beállításokban valahol el van rejtve, és csak én nem találom?
Előre is köszönöm! -
agoka07
senior tag
válasz shifty! #12794 üzenetére
Időközben megtaláltam ffodi cikkét, ami alapján nekiláttam. A Downgrade résznél ezt kapom: "cannot copy boomsh. permission denied". Újra tettem a Windows-ot is, hogy hátha az a vétkes, de nem, az új rendszerrel sem oldódott meg a probléma. Valami megoldás van erre?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
BenceShearer
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz shifty! #12933 üzenetére
Ha a cm portolás jól sikerül, akkor nem lesz gond vele. Kisebb igényű, mint az eddigi 4.x verziók. Egyedül a memóriakezelés miatt aggódom. A 2gb memóriás nexus4-en gyakran látok 6-700 megát szabadon, úgy hogy közben mindössze egy fb, meg egy aosp böngésző fut, amit én indítottam. Mondjuk ilyesmi csak 3nap után szokott jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest