Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Desire S-em, amire nemrég feltettem a félhivatalos ICS-t. Azóta, ha USB-n csatlakoztatom a gépre, az esetek 90%-ában azt hiszi, hogy csak simán töltőre dugtam, tehát nem hozza fel, hogy válasszam ki, hogy háttértár, vagy USB tethering, stb. Fastboot-ban minden esetben látja, hogy USB kapcsolat van, és a számítógép is zenél, hogy csatlakoztattam, szóval szerintem nem kábel/érintkezési hiba. Azóta másodjára is rátoltam ugyanazt az ICS-t, hátha megjavul, de nem segített. Gingerbread alatt sosem volt ilyen probléma.
Esetleg találkozott valaki ilyesmivel, vagy van valakinek javaslata? Igazából csak zenét, filmeket meg IGo téképeket szoktam közvetlen USB kapcsolattal átvinni, a többi kisebb fájlt azóta átdropboxolom, szóval annyira nem nagy tragédia, de attól még kellemetlen. (A telefon gyárilag S-OFF jött 11111111-es CID-del, nem tudom, ez számít-e.)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tpmportal
tag
-
-
tpmportal
tag
válasz NTonee #12183 üzenetére
Feltettem egy Fallout Evolution V5.0.0-t, de semmi javulás. Mintha csak egy sima töltőbe dugnám, TWRP alatt meg gond nélkül megy az SD mount, szóval szerintem arra fogok rászokni, hogyha nagyobb fájlokat kell másolnom, akkor "reboot to recovery"
Amúgy olvasgattam az eMMC problémáról, megnéztem, és nekem még a régi fajta Samsung chip van benne, de még hibátlanul teszi a dolgát. Érdemes emiatt aggódnom, vagy mostanra már előjött volna, ha meg akar halni?
[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
válasz NTonee #12186 üzenetére
Egész éjszaka fel van dugva, annyi idő alatt csak észbe kéne kapnia Meg amikor úgy dönt, hogy működik, akkor azonnal hozza, hogy válasszak módot. Ha éppen nincs kedve USB-zni, akkor fölül sem jön USB jel, meg a számítógép sem zenél. Még egy dolgot ki fogok próbálni, hogy nem Win8-as gépre dugom fel, hátha jelent valamit, mert mondjuk lehet, hogy változott az USB kapcsolatok kezelése. Eddig még csak saját gépeimen próbáltam, azokon meg mind 8-as van.
[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
A küzdelmem a végéhez ért. Mivel a számítógépes oprendszer-csere sem segített, végső ötletként feltettem egy GB alapú romot (Endymion), és persze azonnal működött az USB kapcsolat, tízből tízszer. Full wipe, felment egy JB rom (CM), azonnal nem megy. Azt hiszem itt feladom, és rászokom arra, hogy recovery-ben másolgatom a nagy fájlokat
Köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni
-
tpmportal
tag
válasz escape #12275 üzenetére
Szia!
Ezt nekem is néha eljátszotta, amíg a gyári GB volt rajta. Bár én nem néztem logfile-t, de gondolom valami hasonló lehetett a probléma. Ez volt annak az oka, hogy feltettem az ICS RUU-t. (Gondolom) az azzal jött Radio frissítés volt, ami megoldotta a dolgot, de az biztos, hogy a gyári ICS, és az azóta kipróbált ~10 főzött ROM egyike alatt sem volt ilyen gondom.
Mondjuk azt írtad, hogy garanciális javításban gondolkozol, a garancia szempontjából meg nem előnyös a mindenféle ROM felrakása. -
tpmportal
tag
Azt megkérdezhetem, hogy az 4EXT mivel nyújt többet mondjuk egy TWRP-nél egy olyan felhasználónak, mint én, aki csak néha backupot készít, feldob 1-2 romot kipróbálásra, pár patchet telepít, ilyesmi?
Csak azért kérdezem, hogy van-e értelme átnyergelnem 4EXT-re, vagy olyan dolgokra, amire én használom, mindegy (most TWRP 2.4.4.0 van).Amúgy ha valaki emlékszik, azzal kínlódtam, hogy a mobil nem ismeri fel, hogy USB-n géphez csatlakoztattam, és azt hitte, simán töltőre van dugva. Azóta nem foglalkoztam a dologgal, főleg, hogy LAN plugines Total Commanderrel könnyedén át tudtam húzogatni a fájlokat. Szépen lassan a telefon kezdi meggyógyítani magát, most már majdnem minden második csatlakoztatásnál látja, hogy mi történik és dobja azonnal, hogy USB-háttértár csatlakoztatása
-
tpmportal
tag
válasz Pluto69 #12348 üzenetére
Garanciát sajnos nem tudom hogy működik, nekem szürkeimportos a telefon.
Esetleg ezeket a topikokat olvasd át XDA-n, hátha találsz valamit (ha jól emlékszem valamelyikben beszélnek arról, hogy hogyan kell S-ONt, recovery gyárivá tételt stb-t csinálni):
[link], [link]De majd lehet jön valaki aki jobban ért hozzá, és tud segíteni.
-
tpmportal
tag
-
tpmportal
tag
Szia!
Szerintem használd ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2088385
Bootloader nyitáson, rootoláson, recovery felrakásán keresztül végig fogja a kezed, és nem kell neked bepötyögni a parancsokat.
Ahol a linkelt téma van, ott a fórumban található egy rakás rom.
Amíg nem próbálja ki a jobb főzött romokat az ember, addig fel sem tűnik, milyen hulladék a gyári ICS[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
válasz shifty! #12711 üzenetére
T-mobil webshop-ból. Igen baráti áron van.
Saját kérdés: Valaki tud valami mod-ról, amivel az ICS alapú romokon is lehet zeneszámot váltani lezárt állapotban a hangerőgombok hosszú lenyomásával? Andromadussal mostanában voltak problémák, úgyhogy egy kicsit átnyergeltem DesireXS-re, de ezt a funkciót nagyon hiányolom. Vagy esetleg a beállításokban valahol el van rejtve, és csak én nem találom?
Előre is köszönöm! -
tpmportal
tag
válasz koxkids #12729 üzenetére
Nekem az Andromadus b22 + legutolsó kylon-féle kernel (07.27.) párosítás remekül működik most minden szempontból, a kamerát leszámítva. Arra meg vettem egy Camera Zoom FX-et, ami teljesen jól használható.
Akkuval nagyon spórolós (főleg ha még a feszültséget is letekered), gyors, hálózattal nem voltak problémáim. -
tpmportal
tag
Hali!
Utóbbi időben elkezdett rendetlenkedni DS-em Azt csinálja, hogy feldugom töltőre, világít a narancssárga fény, mutatja mindenhol, hogy be van dugva, töltődik, de az akku meg szépen lassan merül le. Vagy volt olyan is, hogy leszedtem a töltőről 100%-ot jelzett, újraindítottam, és már csak ~25% volt az akkuban. Ezután csutkára lemerítve rendesen feltöltött, és rendesen elketyegett, amennyit szokott.Mindezt még nyár elején kezdte, egyszer-egyszer megcsinálta, de utána rendesen működött, az utóbbi pár hétben viszont elég idegesítő gyakorisággal jött már elő.
Akkut cseréltem új gyárira, más forrásból töltöttem, más USB kábellel (általában laptopról vagy gyári töltővel szoktam tölteni), próbáltam egy rakás ROM-ot, különböző android verziókkal, de egyik sem változtatott a helyzeten. Recoveryben battery stats wipe (vagy mi) is megvolt, de pl recoveryben is látszik, hogy nem tölt ha be van dugva, hanem lassan merül.
Van esetleg valami tippje, javaslata valamelyikőtöknek? Valami hardveres dolog lesz?
Sajnos lassan itt lesz az ideje váltani, pedig nagyon jól elvoltam ezzel a telefonnal -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs