Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
-
delbarta
senior tag
válasz pzoley #15156 üzenetére
A csengőhangok mennek. Azt vettem még észre, hogy a jeleneteknél nem mutatta az előképeket. De miután egyesével aktiváltam őket, utána már láthatók voltak. Látom a felszíneket is kigyomláltad. Azokat vissza lehet rakni? Még csak most dobtam fel, nem volt még időm alaposabban szemügyre venni, egyenlőre ennyit találtam. Azért furcsa, hogy az új kernellel rosszabb eredményt kaptam, mint te, és a régivel sem lett annyi, mint amennyi nálad. Rögtön a felrakás után teszteltem, nem telepítettem plusz programokat. Lehet valami köze ennek a RADIO verziójához? Nálam most a 32.49.00.32U_5.11.05.27 van fent. Te melyiket használod?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Faby
senior tag
Csengőhangok rendben vannak, a track pad nálam feloldja a képernyőt, helyesebben bekapcsolja, feloldani ugyanúgy lehúzással kell, mintha a power gombot nyomom.
Egy problémát tapasztaltam, telefonálás közben hangos a másik fél, gyak a hangszóró. Hiába állítom be a legalacsonyabbra a hangerőt, olyan, mintha egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit csökkenne a hangerő, továbbra is _nekem_ hangos. Másnál előjött ez?
Korábban a gyári rommal, és az AuraxTSense rommal is jól lehetett szabályozni a hangerőt, a pzoley féle 1.0 HD romnál nem emlékszem. Az új kernel miatt lehet?
Szerk:
Látom másnak is hangos.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
delbarta
senior tag
Belefutottam egy olyan dologba, amivel még nem találkoztam egyetlen romnál sem. Felraktam az 1.1-es romod tegnap, majd a titanium backuppal visszatettem a programokat. Ezek rendben vissza is mentek, majd a rendszer beállításokat raktam vissza, de semmi olyat amiben widget van hasonló van, csak a bluetooth, wifi, apn és homescreen összeállítást. Mindig így csinálom, soha nem volt gond, de ezen a romon ezek után ilyeneket találtam a widget részben: Ha kiválasztom valamelyiket, elszáll a rosie.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest