Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
-
sippet
senior tag
válasz dombila #29238 üzenetére
hogyne a htc hozzáállása lenne a gond? az egyik csúcskészülékük, amiből szerintem a mai napig a legtöbbet adták el, megy a levesbe úgy, hogy egyetlen verziófrissítést kapott másfél év alatt, azt az egyet is úgy, hogy a hivatalos megjelenés után kb. két hónappal jött ki, ezért nagyjából muszáj is volt nekik. mondom, ha ez az eset nem indok a custom skinek ellen, akkor semmi nem az.
-
sippet
senior tag
nem gondoltam volna, hogy a htc ennyire nyomorék cég. de komolyan, mi a tökömet csinálnak mostanában? tesztelgetik a felhasználótábort, hogy mi az, amit még hajlandó bevenni a gyomruk? cirka két hét alatt két termékkel kapcsolatban is ennyire elbaszni a dolgokat valami egészen fantasztikus tehetségre vall. a sensation meg a zárt bootloader esetében azt mondtam volna, hogy az hajlik a jófejségbe, a desire-ös sztorival együtt viszont kitehetik a nagy L betűt a homlokukra.
-
sippet
senior tag
válasz daninet #29291 üzenetére
nem kell kártyaolvasó, telefonból is tudod csinálni. itt olvasd el a romok telepítése menüpontot, minden világosan le van írva.
-
-
sippet
senior tag
az evo 3d csak 7/10-et kapott az engadgeten. inkább ezzel kezdene valamit a pr-os csapat, mert hiába az új kétmagos készülékek, a jó kritikák nem nagyon jönnek.
-
sippet
senior tag
válasz prezson #29374 üzenetére
nézd, ha már tényleg összewarezoltál magadnak pár cuccot, én továbbra is azt javaslom, hogy vezeklésként vedd meg a titanium backup prot. azzal vissza tudod tenni a backupjaidat adatokkal együtt, le tudod választani a marketről az alkalmazásaidat, hogy ott ne jelenjenek meg installáltként, és egy csomó egyéb baromi hasznos funkciója is van. minden gondod megszűnik vele.
-
sippet
senior tag
válasz Skillet #29369 üzenetére
most tényleg magyarázzam el, hogy vicc volt? arra a kijelentésre reagáltam, hogy "az internet nem precíz", és arra próbáltam utalni, hogy ez a kijelentés így önmagában értelmetlen. a "htc szerint" azt jelenti, hogy ezt írják a weboldalon (ami meg az interneten van), nem?
-
sippet
senior tag
50?? bár a gingervillainben van százalékos akkukijelzés, én azért amióta a túlmelegedési problémák miatt tavaly ősszel alaplapot kellett cserélni, a battery indicatort mindig kéznél tartom, hogy lássam, épp hány fokon izzik a telep. 40 fölé tényleg csak akkor megy, ha töltés közben legalább egy órát internetezek rajta, és akkor már gyakorlatilag égeti a kezemet, különösen a kijelző felőli oldalon az üveg az, ami tűzforróvá válik. nem tudom elképzelni, hogy 50 foknál ne robbanna fel az egész a francba.
kokler: amikor én elvittem alaplapot cseréltetni, direkt mindig néztem, hogy mikortájt adja meg magát, és a határ valahol a 38-39 fok környékén volt. és mondom, az is már elég meleg érzetre, el nem tudom képzelni, hogy az 50 milyen lehet. szerintem annyit nem is lehet kicsiholni belőle, legfeljebb akkor, ha kirakod a tűző ablakba mondjuk kocsiban, rádugod töltőre, és navigálsz vele néhány órát. de akkor szerintem normális is, hogy letilt a rendszer, mert az már simán a maradandó károsodás lehetőségének a határán van.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
megnéztem a linkelt hozzászólás környékéről a hozzászólásokat, és ott a negyvenegy-két fok még látszólag normális üzemi hőmérsékletnek számít. (Per pill 46°C-nál járok, jó meleg a kameránál meg a kijelző teteje, ilyen szokott lenni használat közben is.)
szerintem ez, hogy mennyire melegedhet a telefon, készülékenként elég eltérő, a desire-ből ennyit szinte ki se lehet csiholni, vagy ha mégis, akkor gyakorlatilag nem lehet megfogni.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz petibacsi06 #29982 üzenetére
ezek li-ion aksik, nem kell. berakod, használod.
-
sippet
senior tag
nyilván ez vicc volt, de ha kicsit komolyak vagyunk, akkor ez egy erős túlzás.
én 500 mb-ból gazdálkodok (médiamánia s), és kijövök belőle, most küldött pont a t egy sms-t, hogy 80%-nál tartok, pedig 1-jén fordul a számláló, magyarul ebben a hónapban kb. 400 mb-ot füstöltem el. ha van olyan nap, hogy csak emailt szinkronizálok (küldök-fogadok), megnézem párszor az időjárást, egyébként pedig minden mást wifin csinálok, akkor az kb. 2-3 mb. adatforgalmat generál, vagyis kb. szart se. most reggel 30 percet neteztem rajta (index mobil címlap végigfutva, 8-10 cikk megnyitva, aztán google reader végigfutva, szintén 8-10 cikk megnyitva), és a 3g watchdog 6,8 mb-os forgalmat mutat. hazafelé ugyanezt megcsinálom, akkor lesz mondjuk nap végére 15 mb a forgalmam. könnyen kiszámítható, hogy ha minden nap ez lenne a bevett menetrend, akkor hónap végére kb. 450 mb-ot használnék el. szóval abszolút felhasználói szokásoktól függ a dolog, szerintem ha otthoni használathoz van wifi (ugyanez munkahelyen is, ha valakinek van ott is ideje/lehetősége nyomkodni), akkor szerintem 500 mb-ból ki lehet jönni úgy is, hogy azért nem kell visszafogni magad, ha meg akarsz nézni valamit online, sőt 100-ból is, ha tényleg csak alap dolgokra használod. persze akinek kell a munkához is net, és napközben mindig úton van, vagy folyamatosan muszáj google maps-et használni, ami zabálja a keretet, netán nem bírja ki, és állandóan youtube videókat nézegetne, esetleg otthon nincs wifi, vagy csak szimplán lusta használni, akkor persze simán lepattanhat sok gb is egy hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
t-mobile-nál a nexus s-nek ma ment le az ára, dominóban 61 ezer forint. vodánál ugyanez 127. az a kemény.
-
sippet
senior tag
válasz Zirowe #30213 üzenetére
es ezutan se fogja soha felvenni a telefont..
akkor meg nem mindegy? nekem az ecare az ügyintézési morál miatt egyébként nagyon a bögyömben van. az az egy szerencséjük, hogy a javításokat viszont tisztességesen megcsinálják. pedig erősen gondolkoztam rajta korábban, hogy kellene indítani itt a mobilarénán, vagy valahol máshol egy topicot, mondjuk azzal a címmel, hogy "neked felveszi az ecare a telefont?", hátha ettől egy kicsit észbe kapnának, mert amíg mindenki elfogadja a helyzetet, ők pedig így is, úgy is monopolhelyzetben vannak a szervizelés terén, a büdös életben nem fog ez a dolog megváltozni.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz Skillet #30317 üzenetére
meg a galériában az eszeveszett gyors képkezelés. én ilyet más romoknál nem tapasztaltam soha. mindig az volt, hogy lapozok az akár többszáz kép között és egy rakat szürke kis ikont látok csak jóideig.
quickpic. pedig én nem vagyok nagy híve a "gyári" alkalmazások lecserélésének, de eddig bármelyik romot próbáltam, rövid ismerkedés után mindig az egyik első dolgom volt, hogy ezt beállítsam default képkezelőnek. egészen elképesztően jól használható, és itt soha nem volt olyan gondom, hogy a thumbnailek betöltésére perceket kelljen várnom.
a másik ilyen alkalmazás egyébként a zenelejátszó. nálam alap elvárás, hogy legyen benne enque lehetőség, hogy menet közben is lehessen hozzáadni meg ide-oda helyezgetni számokat. ilyet pl. a htc music nem tud, csak playlistbe lehet új albumot berakni, de akkor meg a számokat abc sorrendben listázza, szóval elképesztően szarul működik. nem tudom, találkoztatok-e már az ubermusic nevű appal, a launcherpro fejlesztőjének a projektje, most jött ki a beta, hát az egészen fantasztikusan jól néz ki, és már most elég sok mindent tud, lehet, hogy arra átállok a mixzingről, amivel jelenleg nyomom.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
új market app mindenkinek megvan?
-
sippet
senior tag
válasz -Maci- #30715 üzenetére
pedig ha már rrs-ezel, akkor a sense gyári olvasót tényleg én is csak azt tudom ajánlani, hogy hagyd a francba. google reader toronymagasan a legjobb megoldás, van fasza, desktopról használható web appje, a telefonos bongészőben is szépen fut, az androidos önálló alkalmazás pedig amilyen fapados, annyira jó használhatóságban. feedeket hozzáadni gyerekjáték, ha rákapsz, többet blogot, mobilarénát stb. tuti, hogy csak arról fogsz olvasni.
-
sippet
senior tag
nagy levegővétel után ma megvettem az sgs2-t, úgyhogy mostantól kevesebbet fogok előfordulni errefele. tök jó kis közösség alakult itt ki, emiatt sajnálom egyedül a dolgot. köszi mindenkinek mindent, és azért remélem, hogy néhanapján én is hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy a topik olyan legyen, amilyen. és hát persze továbbra is hajrá!
-
sippet
senior tag
első körben az volt megdöbbentő, hogy ahol vettem, kíváncsiságképpen rákérdeztem, hogy mennyiért vennék meg az első generációs, amoledes desire-ömet. szemrebbenés nélkül mondta be a srác a 40(!!!!!!!) ezer forintot. pfff.
mielőtt eladom a desire-t, el akarom vinni a héten az ecare-be, hogy szépen kipucolják, rendbetegyék, ez max. 1-2 hét. ha ismertek valakit, akinek utána kellene egy amoledes, hibátlan állapotú dézi 57 ezer forintért, bátran hozzatok össze vele.
az sgs2 egyelőre teljesen jól szuperál, kb. 20 percig nézegettem, hogyan kell rootolni, további 15 perc volt az előkészület, 3 perc a végrehajtás, és még 15, amíg a titanium backuppal visszapakoltam mindent. egyelőre teljesen faszán működik, custom romolni nem akarok, de azért az első dolgom az volt, hogy visszategyem a launcherpro backupomat, amit a desire-ön is használtam. aki azt mondja, hogy a touchwiz már "egész sokat fejlődött, és jól használható", annak ne higyjetek , dehát nem is emiatt vettem.
amúgy viszont kurva jó a készülék, gyors mint szél, és szerintem kinézetre is baromi jól megnyerő azzal, hogy asztalra letéve szinte csak egyetlen, egybefüggő fekete felületet lát az ember, nincsenek benne törések meg egyéb díszítések, és a hátlapon is fasza a kicsit rücskös műanyag. mondjuk azt hozzátenném, hogy engem az ilyen fémházakkal meg unibody okosságokkal soha nem lehetett meggyőzni, ha valami, akkor ez tényleg huszad (vagy inkább sehányad) rangú szempont nálam a vásárláskor.
és hát elképesztően könnyű és vékony, tényleg kézbe kell venni ahhoz, hogy el lehessen képzelni. ez sokak szerint hátrány, nekem nagyon bejön.
amit fél nap használat után még el tudok mondani, hogy tényleg kicsit melegszik a készülék, ha intenzíven meghajtom, de a desire-nél egyelőre nem tűnik vészesebbnek, és megfőtt telefonról még sehol nem olvastam, úgyhogy nem aggódok.
a kamera sokkal jobb képeket csinál, mint a desire, ez mondjuk gondolom senki számára nem meglepő, amin viszont tényleg koppant az állam, az az, hogy az 1080p-s videót tényleg minimális röccenés nélkül rögzíti, és ott is a színek hihetetlenül rendben vannak. továbbra is tartom, hogy ennél bikább hardver jelenleg nincs a piacon, a sensation fasorban sincs ehhez képest.
szóval egyelőre nagyon meg vagyok elégedve, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. most úgy érzem, hogy jól választottam.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz Criton #31199 üzenetére
ilyen. teljesen egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik telefon "éri meg". még tavaly nyáron rendszeresen felmerült az a téma itt a topicban, hogy a desire vagy az sgs a jobb telefon, és szépen össze lettek gyűjtve az előnyök/hátrányok mindkét oldalról. maradjunk annyiban, hogy én soha a büdös életben nem vettem volna sgs-t, pláne nem a desire helyett, utóbbi sokkal kiforrottabb telefon. az sgs2 viszont az előző generáció gyermekbetegségeit szépen kiküszöbölte, olyannyira, hogy a teszteket elolvasva és a hardveres adottságok alapján úgy gondolom, egyértelműen kijelentehető, hogy a sensationt csak akkor érdemes helyette választani, ha 1. odavissza vagy a htc dizájnért 2. nem tudsz sense nélkül élni. minden más esetben...
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
nekem kb. egy-két hónap után jött elő annak idején. de szerintem jelentős részben attól is függ a dolog, hogy hol tartja az ember a készüléket. el tudom képzelni például, hogy tokban hordva nem kezd el foltosodni, mert nem érintkezik annyit levegővel/bőrrel/egyéb dolgokkal.
-
sippet
senior tag
én az email klienst szerettem egyedül, a többi nem egy nagy durranás. azt nem értem, hogy miért nem tudnak a gyártók egy normális zenelejátszót készíteni. nekem tulajdonképpen egyetlen elvárásom van: hogy az aktuálisan játszott számok közé lehessen újabb dalokat belistáztatni. erre sem a htc, sem a samsung lejátszója nem képes, agyrém.
-
sippet
senior tag
válasz Akoneira #31321 üzenetére
ez a panoráma kérdés nálam is aktuális volt kb. egy héttel ezelőtt, és találtam rá a marketben egy kurva jó programot. atomprofi (vízszintező jelek vannak benne, meg minden), és ha türelmesen csinálod, akkor tökéletesen összeillesztve simán megcsinálja a 360 fokos panorámát is.
-
sippet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest