Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ez mi??? Ezt azért gyártják, hogy az ember drágán vegyen a kukába szemetet? És miért a Sonytól vesznek kijelzőt?
(#16) tothmaxy182: Főleg, hogy minden kijelző TFT. Ez egy TFT kijelző, TN panellel.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
(#23) Márko88: Ne csináljanak alsó kategóriába telefont, az nekik nem megy, többször is láthattuk (itt az élő példa). Hagyják meg a Samunak, Sonynak, meg a többi gyártónak. Ha véletlen sikerül egy "normális" telefont csinálniuk, akkor háromszor annyiért árulják... Maradjanak csak meg a csúcskategóriában, ott úgyis ők a legjobbak Android téren.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
Én mondtam. Örülök, hogy újra közénk tartozol! Persze az UP annyira jó képeket nem csinál mint egy Galaxy S (ezt mindenki tudja már), de az átlagba bőven belefér. Esti fotóknál meg bajnok. Viszont a felhasználói élménye és gördülékenysége, meg gyorsasága a Sense-nek páratlan, ahogy mondod. Csak az tudja megérteni, aki használt már HTC-t. Ezt más úgysem hiszi el, amíg nem látta. Utána meg hamar lefagy a mosoly (tapasztalat XD).
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz dreamdancer #44 üzenetére
Ezt te sem gondoltad komolyan szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest