- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A Nokiánál volt ilyen tesztelési lehetőség régen, ekként én is kikérhettem egy N-Gage QD mobilt. A készülék visszaadásakor papíron rögzíteni kellett a telefon használata során szerzett benyomásokat. Azután kedvezményes áron (húzós volt még úgy is) akár meg is lehetett vásárolni egy használt telefont.
-
Most már nincs nálam annyi, mint régen, amikor még igazán késmániás voltam
Egyébként van egy kis bicska nálam, a kulcscsomón levő az kb 3cm-es pengével rendelkezik, és praktikus, ha hirtelen kell valamihez (elvágni, felbontani, akármi), a svájci bicska pedig érzelmi alapon lapul ott hol ebben, hol abban a zsebemben - pl mióta azt kaptam, nem hordok körömvágó ollót a tisztálkodási csomagban, mert az is van rajta.
-
Ceree
senior tag
Ugyanilyen zsebkésem maradt véletlenül a táskámban idén nyáron. A legmókásabb, hogy
- Budapest: nem vették észre (én is csak Glasgow-ban)
- Inverness: szintén nem
- London: észrevették, és a dugóhúzó miatt kobozták el, a pengére azt mondták, hogy ok lenne... Sajnos nekem is érzelmi kötődésű volt. :-(On: Köszönjük a beszámolót!
-
GuruZone
őstag
"nyomás a géphez, miközben szegény guruzone hűségesen megvárt (köszi), és gondolom fogta a fejét, hogy micsoda balekkal kell együtt utaznia."
Ááá dehogy
Persze miután Téged ELVEZETTEK
rögtön elújságoltam a családnak, hogy kvázi már az első próbán megbuktunk egy zsebkéssel
Örülök, hogy megismerhettelek fateless!
Azóta amúgy próbáltam kunyerálni egy 8X-et. Jópár nap eltelt mire reagált Niels, aminek az volt az oka, hogy hazafelé lenyúlták a notebookját a prágai reptéren.
Niels amúgy még lóg egy Bluetooth hangszóróval is amit egy spontán szervezett játékon nyertem, fateless-szel közösen fürkésztünk és fotóztunk X-eket formáló alakokat az egyik esti gyaloglás során.
Szóval sem tesztre, sem örökbe nem kaptunk 8X-et, ennek hatására le is cseréltem a Xiaomit egy ............... Xiaomi-ra
-
Á, a hostess-ek jól néznek ki
Igazából szerintem célszerű lett volna adniuk a "fan club"-nak egy-egy telefont hosszú távú tesztre. A rajongók úgyis feljavítják az erős oldalakat és elbagatelizálják a gyengeségeket, így ha írnak egy-egy beszámolót, az felmagasztalja a készüléket, ami megint csak egy jó reklám lett volna szinte semmi pénzért, miközben megveszik kilóra a "rajongókat". Két ember útja fedezte volna a teljes csapat telefonköltségét (csak hogy érzékeltessem az arányokat)
-
Nem igazán kértek visszajelzést.
Leírtam három olyan embernek a meglátásaimat, gondolataimat, akik ott voltak, kapcsolatban voltak velünk, de ketten csak "visszaböfögtek"? kizárólag a kommunikációs osztály egyik fejese válaszolt örvendezve, hogy milyen jó, hogy ennyi mindent leírtam , időt szántam rá, meg minden egyéb, amit egy PR-osnak le kell írni
Viszont ott sem kérdezték a véleményünket, később sem, csak egy sorban, hogy mit gondolunk (amire írtam a fent említett gondolatokat)Annyi bőven elég volt nekik, hogy mikor mondták, akkor felvettük az egyenkabátot, lefotóztak minket telefonnal, zászlóval, főnökkel a sajtóeseményen és hasonlók. (Kvázi biobábok voltunk)
-
A beszámolót köszönjük, még ha szponzorált is volt.
Viszont elolvasva az jött le nekem, hogy igazából egyoldalú volt a kommunikáció. Visszajelzéseket, véleményeket nem kértek? Tudom, a többi gyártó sem szokott, csak érdekelne, hogy van-e ilyen téren valami, avagy csak nyomatják a marketinget az ő elgondolásuk alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest