Hirdetés

2020. augusztus 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cifu


Cifu
(nagyúr)

A beszámolót köszönjük, még ha szponzorált is volt. :C

Viszont elolvasva az jött le nekem, hogy igazából egyoldalú volt a kommunikáció. Visszajelzéseket, véleményeket nem kértek? Tudom, a többi gyártó sem szokott, csak érdekelne, hogy van-e ilyen téren valami, avagy csak nyomatják a marketinget az ő elgondolásuk alapján?

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#2) fateless válasza Cifu (#1) üzenetére


fateless
(veterán)

Nem igazán kértek visszajelzést.
Leírtam három olyan embernek a meglátásaimat, gondolataimat, akik ott voltak, kapcsolatban voltak velünk, de ketten csak "visszaböfögtek"? kizárólag a kommunikációs osztály egyik fejese válaszolt örvendezve, hogy milyen jó, hogy ennyi mindent leírtam , időt szántam rá, meg minden egyéb, amit egy PR-osnak le kell írni :B
Viszont ott sem kérdezték a véleményünket, később sem, csak egy sorban, hogy mit gondolunk (amire írtam a fent említett gondolatokat)

Annyi bőven elég volt nekik, hogy mikor mondták, akkor felvettük az egyenkabátot, lefotóztak minket telefonnal, zászlóval, főnökkel a sajtóeseményen és hasonlók. (Kvázi biobábok voltunk)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#3) Cifu válasza fateless (#2) üzenetére


Cifu
(nagyúr)

Az adott megnevezést nem akartam használni kissé sértő mivolta miatt, de kb. én is ezt vettem le belőle. Ennyi erővel hostesseket is hozhattak volna...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#4) fateless válasza Cifu (#3) üzenetére


fateless
(veterán)

Á, a hostess-ek jól néznek ki ;)

Igazából szerintem célszerű lett volna adniuk a "fan club"-nak egy-egy telefont hosszú távú tesztre. A rajongók úgyis feljavítják az erős oldalakat és elbagatelizálják a gyengeségeket, így ha írnak egy-egy beszámolót, az felmagasztalja a készüléket, ami megint csak egy jó reklám lett volna szinte semmi pénzért, miközben megveszik kilóra a "rajongókat". Két ember útja fedezte volna a teljes csapat telefonköltségét (csak hogy érzékeltessem az arányokat)

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#5) GuruZone


GuruZone
(őstag)

"nyomás a géphez, miközben szegény guruzone hűségesen megvárt (köszi), és gondolom fogta a fejét, hogy micsoda balekkal kell együtt utaznia."

Ááá dehogy :D

Persze miután Téged ELVEZETTEK :D rögtön elújságoltam a családnak, hogy kvázi már az első próbán megbuktunk egy zsebkéssel :)

Örülök, hogy megismerhettelek fateless!

Azóta amúgy próbáltam kunyerálni egy 8X-et. Jópár nap eltelt mire reagált Niels, aminek az volt az oka, hogy hazafelé lenyúlták a notebookját a prágai reptéren.

Niels amúgy még lóg egy Bluetooth hangszóróval is amit egy spontán szervezett játékon nyertem, fateless-szel közösen fürkésztünk és fotóztunk X-eket formáló alakokat az egyik esti gyaloglás során.

Szóval sem tesztre, sem örökbe nem kaptunk 8X-et, ennek hatására le is cseréltem a Xiaomit egy ............... Xiaomi-ra :))

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi Pro › Mi A1 › Redmi 5 Plus › Mi 8 Lite › Mi 8 › Mi 9 SE > Mi Note 10 > POCO F2 Pro ••••••••• Samsung Galaxy Watch Active 2

(#6) fateless válasza GuruZone (#5) üzenetére


fateless
(veterán)

Pedig holnap (mindjárt ma lesz) esélyes, hogy megyek Győrbe, megnézhettem volna, hogy élőbrn is lássam, ha adnak egyet, de akkor erre nem volt esély.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#7) Ceree


Ceree
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanilyen zsebkésem maradt véletlenül a táskámban idén nyáron. A legmókásabb, hogy
- Budapest: nem vették észre (én is csak Glasgow-ban)
- Inverness: szintén nem
- London: észrevették, és a dugóhúzó miatt kobozták el, a pengére azt mondták, hogy ok lenne... Sajnos nekem is érzelmi kötődésű volt. :-(

On: Köszönjük a beszámolót!

Másolat_eredetije

(#8) fateless válasza Ceree (#7) üzenetére


fateless
(veterán)

Nálam a fűrészre hivatkoztak.
A 6.1 cm-es pengést, ami csak kés, kivettem, a kulcstartómon viszont rajta maradt a mini kés, meg a bankkártyából hajtogatható is nálam maradt.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#9) sztech válasza fateless (#8) üzenetére


sztech
(csendes tag)

Normális, hogy ennyi kés van nálad vagy féltél valamitől?

Nem S a cél, hanem XXl!

(#10) Bog válasza GuruZone (#5) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát tartok tőle, hogy Niels már nem fog adni semmit, mert átkerült másik munkakörbe, most egy Susi nevű lányka az illetékes, de vele picit nehezebb...
De emlékeztetem majd erre a főnöküket, elvileg hamarosan összefutok vele Pesten.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#11) fateless válasza sztech (#9) üzenetére


fateless
(veterán)

Most már nincs nálam annyi, mint régen, amikor még igazán késmániás voltam ;)

Egyébként van egy kis bicska nálam, a kulcscsomón levő az kb 3cm-es pengével rendelkezik, és praktikus, ha hirtelen kell valamihez (elvágni, felbontani, akármi), a svájci bicska pedig érzelmi alapon lapul ott hol ebben, hol abban a zsebemben - pl mióta azt kaptam, nem hordok körömvágó ollót a tisztálkodási csomagban, mert az is van rajta.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#12) Dhampir válasza fateless (#4) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

A Nokiánál volt ilyen tesztelési lehetőség régen, ekként én is kikérhettem egy N-Gage QD mobilt. A készülék visszaadásakor papíron rögzíteni kellett a telefon használata során szerzett benyomásokat. Azután kedvezményes áron (húzós volt még úgy is) akár meg is lehetett vásárolni egy használt telefont.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.