Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
sziasztok. Biztos volt már kérdés, de nem igen szeretnék visszaolvasni ennyi HSZ-t. Csak azt szeretném megtudni, hogy gyárilag van ezen fólia?
rendeltem T-től egy ilyen kis szuper telót, pár napja jött meg és sikerült rávarázsolnom két darab karcot már. Nagyon reménykedem, hogy van rajta fólia, de levenni nem tudom a körmömmel, szóval bizonytalan vagyok.
Szerk: visszaolvastam, ezek szerint van rajta,de valami oknál fogva nem bírom leszedni róla.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Beca1990 #9042 üzenetére
Köszi.
rendeltem rá egy tempered glass üvegfóliát, és megjött már hozzá a Nilkin tok. Baromi jó kis tok, jó vétel volt. remélem így már megúszom a további karcokat.csako : köszi, szigetelőszalaggal sikerült .
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Beca1990 #9045 üzenetére
Ilyen: élőben jobb szerintem., főleg hátulról szép, előröl meg mint a Note tokok.
Még egy ideiglenes fólia van rajt,( Honor 7 lite) nem erre való, holnap jön meg az üveg. Addig jó lesz ez is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz korcsillio #9081 üzenetére
Humor faktor
-
félisten
válasz Bandus99 #9086 üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik